Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Та вони винні, тільки в тому що зашугані і усьому вірять, хоча тут за Палицю голосували саме вони і подібні. Думаю, на поліській дільниці темної глибокої ночі все відбувалося вже без їхньої участі.

Тобто якщо політичні переконання у людей відрізняються від твоїх то вони "зашугані і усьому вірять"? Хлопче, спустися з небес на землю. Поживи трошки реальним життям. а не інтернетним ...

Я особисто зроблю все максимальне від мене залежне, щоб такі "любешівці" (а розпізнати їх не важко) відчували себе максимально скрутно у Луцьку.

Нехороший ті человек. Редиска.

Опубліковано
Тобто якщо політичні переконання у людей відрізняються від твоїх то вони "зашугані і усьому вірять"? Хлопче, спустися з небес на землю. Поживи трошки реальним життям. а не інтернетним ...

Немає там ніяких переконань. Переконання - це те, за що готовий чимось жертвувати. Вони нічим жертвувати не готові. Максимум з під палки, їх кудись погонять, за щось стояти, щось роздавати, щось робити і щось мявчати. Це просто слабкі, може деколи "хитрозроблені" люди, які думають зара отримати якісь швидкі дивіденди. Але навіть якщо вони тільки слабкі, це вже не виправдання в наш час, вони пов'язали своє життя з чумою, яка окупувала Україну.

Опубліковано

В складний час, завжди вилазить ось такий гній і бур'ян, треба до цього спокійно відноситись. Потім вони всі зникнуть, і як не було їх, і пропадуть їх "переконання". Тільки от прикро, що потім ось такий любешівець буде мявчати, як він Україну любив, і від ригів боронив.

Опубліковано

В складний час, завжди вилазить ось такий гній і бур'ян,

історія часто показує, що буряном та гноєм виявляються саме ті, хто вважав себе переконаним та ідейним))

Опубліковано

Ну от Андрій Віталійович сам визнав, що він не ідейний, і за кращу ціну перепродасть своїх нових хазяїв. Так що ті, хто хоче вкластись в Андрія Віталійовича, ви подумайте, високоризикова інвестиція жеж.

Опубліковано

Ну от Андрій Віталійович сам визнав, що він не ідейний, і за кращу ціну перепродасть своїх нових хазяїв. Так що ті, хто хоче вкластись в Андрія Віталійовича, ви подумайте, високоризикова інвестиція жеж.

головне що такі як ви, врятують нас))тепер я спокійно спатиму...

Опубліковано

В складний час, завжди вилазить ось такий гній і бур'ян, треба до цього спокійно відноситись. Потім вони всі зникнуть, і як не було їх, і пропадуть їх "переконання". Тільки от прикро, що потім ось такий любешівець буде мявчати, як він Україну любив, і від ригів боронив.

А от я оцінюю людей не за їх політичними переконаннями, чи за тим за кого вони голосували, а за їх людськими якостями ...

Опубліковано

Хотілося-б подетальніше про те, кого Андрій Віталійович вважає бур'яном і гноєм, бажано з посиланнями.

таких, що не розуміють та засуджують людей з іншими переконаннями та думками.посилання самі знайдете...

Опубліковано

Вітаю волинян з "перемогою":

fde9f5fffc67.jpg

Любешів взагалі дав абсолютку більшість комуністам, ось інтерактивна карта, де видно, що відбувається на глухому Поліссі, щоправда не тільки в нас.

Рідне місто Льончика Космоса - Київ, екзамен до речі з честю витримало, незважаючи на безпрецедентне "бомбардування баблом" жодна мажоритарна "тушка" в парламент не проповзла.

А ви не помітили, що назва статті з маленькою зірочкою. Це означає, що стаття є рекламною, тобто проплаченою. А крикущі назви у нас люблять по обидва боки барикад. А про статистику і ігри з цифрами, то окрема мова.

Опубліковано

Та немає у людей ніяких переконань. Всі хочуть жити в добробуті й щасті. Молоді люди й міщани знають як живе Європа й увесь світ. Старші й люди без доступу до інформації думають, що живуть дуже добре (голоду немає, війни немає), інформацію отримують з телевізора з ТРК Україна. От і підтримують ригоаналів. А ми з вами мусимо бачити, які закони пропихає банда й які страшні речі роблять з людьми та й людськими голосами. Проблема не тільки в неправильному підрахунку, а й в маніпуляції виборців - підкуп, тиск на підлеглих, погрози, інформаційна блокада. За те, що люди не бачать чи нерозуміють чогось їх неможна якось карати, навіть зневагою..

Опубліковано

Може й проплачена, Волинь взагалі прикольна газета :)

post-78-0-55081800-1352291389_thumb.jpg

Головне - провладні "мажики" пройшли у всіх округах.

Ви про Мельника забули

А "Волинь" і справді парадоксальна, бо на одній сторінці може бути стаття-вихваляння ПР і стаття-ода Батьківщині. Але обидві вони з ма-а-а-алюсінькими зірочками в назві

Ціка стаття , тут теж є ігри з цифрами http://www.pravda.co...2/11/5/6976743/

Там внизу сторінки мій коммент до неї.

Я бачила, але подумала, може це інший Harddriver

Опубліковано

(модери, почистіть топік, pls)

А навіщо? Обговорювалося ставлення користувачів до результатів виборів. Як на мене ніякого офтопіку. Ну і видно who is who з тих користувачів. :)

Опубліковано

Harddriver

Всеодно, як вибори закінчаться - майте на увазі :)

Модератори, вибачте за оффтоп. Harddriver, ви мені пропонуєте роботу? :). Хоча в нас в сім"ї і практикується таке, хто знайде більше помилок у газеті, але про цю професію я не думала, бо маю освіту з предмету природничого нахилу. (Найбільше помилок в місцевих газетах, по декілька в кожному номері, одну за все життя знайшов чоловік в "Україні молодій" і жодної в газеті "День")

Опубліковано

Zeuss, щоб будеш робити, як риги підуть від влади? А якщо, в росії прийдуть до влади радикальні націоналісти, і перекинуться сюди? Напялиш кокошнік? А якщо не повірять? В твоїй головешці хоч на 1% прораховуються такі варіанти, чи якось воно буде? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...