Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дааа, і які можна порушення побачити в такій якості зображення, це просто жах,

обличчя розпізняти не можна, а ще про якісь порушення мова. 1млрд коту під хвіст.

краще за ці кошти щось корисне зробили

Опубліковано

Я провів вимбіркове дослідження системи веб-вибори 2012 в Україні.

першим ділом я перелянув свій виборчий округ, і… не знав плакати чи сміятись з побаченого.

якість картинки просто *******. неможу сказати нормального слова.

EKgXQ1CyQ2A.jpg3JwbHWQQgwc.jpg

напередодні я заходив на сайт , зареєструвався і дивився проморолик.

Давайте поріваняємо:

наші відео транслюються у вікно 640*480 піксел! якість аналогічна якщо знімати на мобільний телефон десятирічної давності.

можна бомбу в урну вкинути і нихріна видно не буде

додаю 2 скріншоти з росії. система просто спижжена (еее… викуплена за откати) в них. но млять якість!!! де ділась російська якість?

Zd9BHvJHCqs.jpg

uTNSrsmcd48.jpg

я пройшовся вибірково по різних дільницях України: від своєї, до глухого закарпатського села.

ну думаю, може на периферії у ДВК інет слабий?. узяв Львів, Київ (на відео записано тільки Київ) — ситуація аналогічна. ну можливо трохи ліпша, але це явно не "покращення вже сьогодні".

більше того майже у всіх дільницях є ряд суттєвих недоліків, які практично зводять на нівець користь від камер.

— відсутність членів комісії

— камери відведені в різіні сторони, але тільки не на комісію або скриньки

— камери не захвачують повністю потрібну зону

— якість не дозволяє хоть щось розібрати

— переплутані камери "скриньки" і "комісія"

і це все за перші 10 хв користування системою з рендомною виборкою ДВК.

сьогодні іду голосувати як всі свідомі громадяни. зніму камери на відео чи сфоткаю щоб побачити що то за звірі HD 720p xD

за даними ЦВК є 33769 виборчих дільниць. нехай 33 тисячі обладнали камерами. всього це 66 000 камер. на їх встановлення виділено 1 млрд. грн. в перерахунку на дільницю це 30 000 грн. трудно уявити що можна за такі гроші зробити.

писав швидко і з помилками спішу бігти голосувати! всім гарних результатів

Опубліковано

ціна комплекта відеоспостереження на одну дільницю: 20 000 грн.

2 камери + ноутбук + підведення інтернету (в районах по селах для доступу до інтернет додатково ставили комплект сутутникового ТВ супутникові тарілки від Датагруп)

Опубліковано
кравчука, офіційного кандидата від ОО і узгодженого із тією ж свободою

ОО могла виставити достойнішого кандидата... :)

Хоча, якщо дивитися через призму партій, а не окремих людей, то суть в цьому є.

Опубліковано

а ще мене безмежно уміляє оця агітація за федосюка,

який забирає голоси у кравчука, офіційного кандидата від ОО і узгодженого із тією ж свободою –

особливо від прихильників цих партій –

чесне слово, аби я був палицею, я би йому всю кампанію проплатив :)

"Офіційний і узгоджений" за кампанію часто спромігся назвати ім'я ТогоКогоНеМожнаНазивати?

Чесне слово, аби я був Палицею, я би йому всю кампанію проплатив. Якщо точніше - її відсутність :)

P.S. Спілкувався я із одним із представників штабу містера П. кілька днів тому. Його фраза звучала: "Кравчук - дуже хороший для нас кандидат"

Опубліковано

Все ж таки як не крути, але вимушений приклонитись перед ригами, вони використали відсутність порядку та хаос в голові в українців (я так спілкувався з людиною яка бажає відміни мовного закону, але хотіла голосувати за палицю, при тому що говориш, наводиш докази, що палиця голосувв за цей самий закон - все побоку), а також бажання заборчику/хатки/стріхи/доріжки біля власної хатки (а що там буде в раді - побоку), а кандидат від опозиції апріорі не зможе забезпечити доріжку, тому що йому грошей не дадуть (влада).

Не зря в 2004 році відмінили голосування по мажоритарці, якщо патріотичні сили коли небудь прийдуть до влади, треба знов відміняти, народ дуже кволий і туповатий щоб самостійно формувати виборчі списки, його дуже легко купити/залякати/обдурити etc.

Наші люди можуть правильно голосувати, вони не безнадійні. Але, треба чітко направляти їх в правильне русле, не давати розслябуватись, не розжижати їхні і так ріденькі мізкі.

Опубліковано

Rustam Temirgaliev

близько години тому поблизу Simferopol, Krym ·

Первые предварительные данные на 11 часов exit poll по Крыму: лидер набирает 51,88%, красная партия из прошлого 26,21% (видимо утренняя мобилизация пожилых сторонников этой партии), на грани 10% боксер... На одном из мажоритарных округов идет очень интресная борьба...

Опубліковано

Явка виборців на виборах до Верховної Ради України перевищила 20% за станом на 12:00.

Зокрема, як свідчать дані Центральної виборчої комісії, загалом по Україні явка складає 22,4%.

Опубліковано

Я зі своїм вибором визначився.

По мажоритарних кандидатах у Луцьку я підтримаю Віктор Федосюк

Зарплата на Ініціалі завжди була аж надто скромна в порівнянні з цінами на продукцію для замовників.

Зараз іде затримка виплати на 4 місяці.

Це - суто суб*єктивна моя особиста точка зору. Не претендую на об*єктивність.

Дуже цікаво звідки така інфа? Мій хороший знайомий працює на цьому підприємстві вже не рік і не два. І ні разу ще не скаржився ні на рівень заробітної плати, ні на якісь затримки.

Опубліковано

Знаю що не в тему але...

Хто підкаже чим записати відео з тих "юлтра фул ейчді" камер?

Чьо не в тему? В тему. На хабрі статейка є, але для мене особисто написане там - "вища математика".

Опубліковано

Зайшов на сайт де крутять вибори онлайн. Поклацав.

Так і не зрозумів навіщо воно тра і кому?

Куда 1 мільярд вбабахали?

Все рівно, все цікаве почнеться після 20:00, отам би камери остались писати але ж то не ті гроші шоб так робити.

Опубліковано

Глянув на свою дільницю. мало того, що якість просто жахлива, то ще й камери встновлені так, що нічого не показують. Комісію хоч трохи видно, а камера на урни дивиться в підлогу. Хто і скільки бюлетенів вкидає відслідкувати не можливо.

На сусідній дільниці переплутані місцями камери "комісія" і "скринька". Та й ситуація там зворотня. Камеру на скриньки направлено нормально, а от чим займається комісія - не видно зовсім. Тільки ноги показані тих, хто прийшов за бюлетенями.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...