Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підраховано мало, ще не можна сказати хто виграв. З такою передвиборною компанією, як в Палиці за нього ніхто б не голосував би. Хіба що, він виборчу комісію всю "скупить"

дивлячись на рейтинги ПР

А вони не мають просто за кого голосувати, бо крадуть всі, а Янукович "хоч щось для людей робить", як них кажуть

Опубліковано

партія регіонів дає свому елекорату ВСЬО, включаючи жизнь )))

... мммдя ... і що після того хотіти від тих "виборців"

тепер наколоті апельсини здаються квіточками )))

Опубліковано

Штаб Палиці після первалу за 40% перейшов в стадію спокою і половина вже давно спить.

А салют о половині п'ятої ранку часом не справа іншої половини штабу?

Опубліковано

Три главных вывода выборов

1. Нынешняя смешанная пропорционально-мажоритарная кампания искажает волю избирателей и не позволяет создавать систему политических балансов в стране.

2. Выборы дали очень низку явку избирателей. Народ разочарован и не связывает с парламентским процессом реального влияния на свою жизнь. Он не видит АЛЬТЕРНАТИВЫ.

3. Страна еще не преодолела раскол, но уже готова к этому.

Назвали прізвища кандидатів, які лідирують у мажоритарних округах

У Волинській області з 5 округів у 4 перемагають самовисуванці, в тому числі Ігор Єремеєв та Ігор Палиця, та один представник ВО Свобода.
Опубліковано

а вот теперь и начинается самое интересное. как будет работать тот же фонд палиці, как будут меняться местами проигравшие... короче,шоу только начинаецца!!! :D

Опубліковано

Для мене найцікавіше відбувається зараз у 21 окрузі. Там йдуть "ноздря в ноздрю" Івахів та Гузь. Звичайно, гроші Івахіва зроблять свою справу, але викликає повагу результат Гузя! Жителів Ковеля та навколишніх районів виявляється не так легко купити!

Опубліковано

На зауваження, що опозиція отримала в цілому 49% , Колесніков сказав, що , «якби це була пропорціоналка, то тобі б у опозиції було б 49%. Але є ще мажоритарка. У нас є 225 округів, е в кожному є наш кандидат, і ми розраховуємо отримати 2/3 округів», – сказав Колєсніков
Опубліковано

На даний момент по Ковелю Гузь у Івахіва виграє 3 (три)!!! голоса. Це після 18,5 % протоколів.

Загалом по мажоритарці опозиція поки має 56 мандатів

Опубліковано

Програла опозиція, коли закон підписала про мажоритарку, так би більшість була б сфорвомана. З нетерпінням чекаю, коли тягла дадуть свободівці у ВР:)

Опубліковано

Мажоритарка добре, якщо люди свідомі, а не керуються принципом "благодійності"....

А мені ПPикро. Мій рідний Луцьк ПPодався. Тупо. Дешево. ПPимітивно...

Опубліковано
а ще мене безмежно уміляє оця агітація за федосюка, який забирає голоси у кравчука, офіційного кандидата від ОО і узгодженого із тією ж свободою – особливо від прихильників цих партій – чесне слово, аби я був палицею, я би йому всю кампанію проплатив

nd_,навіть якщо додати результати по Кравчуку, Федосюку та Алєксєєву виходить перевага Палиці приблизно у пів-відсотка.

cvk.jpg

Незалежно від того чи знялися б з виборів Алєксєєв+Федосюк на користь Кравчука, чи не знялися, апріорі Палиця все одно переміг би - при будь якому розкладі - тому що ТАК ТРЕБА. Тому нінада гнать.

5 років назад так само казали що не варто голосувати за Свободу бо це лише розпорошує голоси і твій/мій голос пропаде за непрохідним бар"єром, і що ми маємо зараз? Особисто моє ставлення до Кравчука приблизно таке саме як і до Палиці - що один що другий нічого не варті в Раді і незалежно від того хто б пройшов - нічого для нас не зроблять. Тому не віддавши свій голос за Кравчука я показую своє "ФЕ" відвертій здачі округу. Надія на імовірну перемогу Кравчука це з самого початку була не більше ніж ілюзія.

Опубліковано

У Луцьку по мажоритарці не було за кого голосувати. Ні одгого конкурента Палиці партії не виставили.

Опубліковано

http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp304pt001f01=900pf7331=22.html - дивимося Луцьк по партіях

http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp040pt001f01=900pf7331=22.html - дивимося Луцьк по мажоритарці

І тепер думаємо, ЗВІДКИ??? Люди обирали Батьківщину та Свободу і за компанію Палицю? Логіка? А нема її...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...