Перейти до змісту

Відкриття підприємця

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ключовою проблемою ПРОБЛЕМ ВСІХ громадян - є відсутність поваги до платника податків і небажання працювати.

Знаючи все вищенаписане, знаючи де живеш, знаючи як живеш, і ти можеш дозволити собі "забив на податкову", то ти ще обійшовся легким переляком, можна сказати.

п.с. По темі: відкривали два підприємця, часу зайняло до тижня, а от отримання на руки свідоцтва більше місяця. Закриття їх пройшло протягом місяця, довго, бо кожен підприємець має пройти перевірку (у Кийові). Жодних проблем не було, крім завтику луцьких інспекторів. Після отримання на руки довідки, що я вже не підприємець, тобто всі перевірки успішно пройдені, ніяких порушень не виявлено, на другий день дзвонять і наїжджають, вірніше пробують, чому я не подав всі документи для київської перевірки і т.д. Я їм говорю, що я вже не підприємець і що можу це доказати. Попустилися, просять приїхати, дещо уточнити. Приїхав, показав довідку, вибачились, попросили зробити копії деяких документів, бо попередній інспектор їх десь провтикав і передав мою справу до відділу, який займається платниками податків, які "забили". Десь так.

Що кидається в очі, в податковій повний бардак, персонал совається як телята де попало, не дивлячись на їхню дибільну систему пропусків, яка фіксує їх переміщення. В більшості державних структур, де доводилося бувати, вже починає вимальовуватися певний алгоритм дій, типу, є така-то довідка йдете в ті двері, немає в наступні. Всі процедури займають мінімум часу. Найкраще це діє, імхо, в Управлінні розвитку підприємництва чи як там вони називаються, на Грушевського і в міськвоєнкоматі, найгірше - в податковій.

Опубліковано

, бо кожен підприємець має пройти перевірку (у Кийові).

.....

я не подав всі документи для київської перевірки і т.д.

.....

жжьотє

ніякий кийов підприємців (луцьких чи будь-яких інших) на закриття не перевіряє)))

робиться тільки запит в центральну базу даних по підприємцю на інфу про отримані ним доходи. все інше перевіряється на місці, місцевими підприємцями

Опубліковано

все інше перевіряється на місці, місцевими підприємцями

Та не один я такий жгун. ;)

За що купив за те й продаю, як кажуть інспектора так і я повторяю. Подають запит? Нехай. Я не проти.

Опубліковано

Пройти якусь перевірку в Києві потрібно, але вона проводиться без вашої участі. Ви лише подаєте усі необхідні документи і чекаєте.

Опубліковано

все інше перевіряється на місці, місцевими підприємцями

Та не один я такий жгун. ;)

За що купив за те й продаю, як кажуть інспектора так і я повторяю. Подають запит? Нехай. Я не проти.

н-да, місцевими податківцями)))

Пройти якусь перевірку в Києві потрібно, але вона проводиться без вашої участі. Ви лише подаєте усі необхідні документи і чекаєте.

не проводиться в Київі ніяка перевірка. робиться запит засобами ПЗ про доходи підприємця за певний період, і отримується відповідь з БД ДРФО про суми отриманих ним доходів.

база формується на основі даних форми 1ДФ про суми виплачених доходів і утриманих податків, які подають (фактично всі підприємства та підприємці)

Опубліковано

""""""""""2не проводиться в Київі ніяка перевірка. робиться запит засобами ПЗ про доходи підприємця за певний період, і отримується відповідь з БД ДРФО про суми отриманих ним доходів.""""""""

З погляду процесу це і є перевірка, просто "букф" багато комусь хотілося написати/розписати!?

Чи не так? ;)

Думаю всім стало і так ясно скільки часу на це потрібно

Опубліковано

"без лоха и жизнь - плоха"

рад за Вас, що Вам усе зрозуміло.

наступного разу Вам скажуть, що перевірку треба ФБР або ЦРУ пройти. чекайте

Опубліковано

В мене дружина підприємець вже теж більше року закривається. Пройшла перевірка, знайшли якесь порушення нарахували 1700 Грн. штрафу. Пішли рзбиратись, виявляється з нашої сторони все вірно це вони щось там намутили з деклараціями, а штраф анулювати вже не можуть. Сказали чекати до кінця року штраф сам анулюється. Хіба це нормально!?

Опубліковано

В мене дружина підприємець вже теж більше року закривається. Пройшла перевірка, знайшли якесь порушення нарахували 1700 Грн. штрафу. Пішли рзбиратись, виявляється з нашої сторони все вірно це вони щось там намутили з деклараціями, а штраф анулювати вже не можуть. Сказали чекати до кінця року штраф сам анулюється. Хіба це нормально!?

нічого саме не анулюється

рішення про застосування штрафу Вам видали? якщо так, то на протязі 10 днів треба було його оскаржити в ДПІ.

якщо неправильно прийняли, повинні скасувати. не скасували, скаргу в ДПА області

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...