Перейти до змісту

Таможенная очистка авто

lion1106

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Попросили разместить такое обьявление.

Помощи в таможенной очистке автомобилей грузовой групы через фирму. Самые лучшие условия в Украине, низкие цены. Въезд через любую таможню.

тел. для справок 0935284411

Опубліковано

Попросили разместить такое обьявление.

Помощи в таможенной очистке автомобилей грузовой групы через фирму. Самые лучшие условия в Украине, низкие цены. Въезд через любую таможню.

тел. для справок 0935284411

Можна будь-ласка на український незовсім розумію Ваші послуги.що означає слово "очистка".

Опубліковано

як я зрозумів, люди надають послуги по швидкому та недорогому розмитненню транспортних засобів вантажної групи...

якщо я правильно зрозумів ), тоді питання:

чи допомагаєте розмитнювати автомобілі формату peugeot partner, citroen berlingo і т.д.

наперед дякую за відповідь...

Опубліковано

як я зрозумів, люди надають послуги по швидкому та недорогому розмитненню транспортних засобів вантажної групи...

якщо я правильно зрозумів ), тоді питання:

чи допомагаєте розмитнювати автомобілі формату peugeot partner, citroen berlingo і т.д.

наперед дякую за відповідь...

Ви все правильно зрозуміли. Всі відповіді на свої питання ви зможете дізнатись по телефону який указан питати Валерія.

Тема розміщенна на прохання знайомого.

Будь-ласка звертайтесь.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

можна приклад ціни розмитнення?

opel combo 1.3 2007рік?

renault master maxi 2.5 2006 рік?

fiat scudo 1.9 1998 рік?

opel vivaro 1.9 2006 рік ?

Дякую)

Опубліковано

можна приклад ціни розмитнення?

opel combo 1.3 2007рік?

renault master maxi 2.5 2006 рік?

fiat scudo 1.9 1998 рік?

opel vivaro 1.9 2006 рік ?

Дякую)

для цього мені потрібно такі дані (марка,модель, обєм двигуна, потужність,(кВт або к.с.) тип палива, рік випуску, повна маса) тоді зможу дати приклад

Опубліковано

Opel Vivaro, 1870 см. куб., 100 к.с. (74 кВт), дизель, 2006 р.в., 2900 кг.

Nissan Primastar, 2464 cм. куб., 145 к.с. (107 кВт), дизель, 2005 р.в., 2900 кг.

Опубліковано

Opel Vivaro, 1870 см. куб., 100 к.с. (74 кВт), дизель, 2006 р.в., 2900 кг.

Nissan Primastar, 2464 cм. куб., 145 к.с. (107 кВт), дизель, 2005 р.в., 2900 кг.

Відповів в приват

Опубліковано

Дайте відповідь в тему,думаю багатьом буде цікаво!Чи у вас індивідуальний підхід?

Ціни разні все залежить від машини дайте мені дані машини яка вас цікавить я вам порахую

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...