Перейти до змісту

потрібна порада знавців мобільних телефонів

Рекомендовані повідомлення

Питання полягає в тому,що привезли з Італії телефон Нокіа 500...а там стоїть тільки англійська мова,хочу поставити російську,що для цього потрібно і чи можна це зробити власноруч?!Буду вдячний за поради!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібно міняти прошивку

не радив би робити власноруч - можете вбити телефон

несіть у сервіс по ремонту - там це зроблять без наслідків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згідний)

на базар не неси...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На власному досвіді знаю - перепрошивати дома - не варіант... У мене була Нокіа 6280, трохи підглюкувала. Вирішив перепрошити, погуглив, скачав необхідні програми - перестановив, вродь все нормально стало працювати... Але згодом помітив, що пропали деякі програми, такі як калькулятор, календар та ін... Ставив усе точно по інструкції, так ось що вийшло...

Згоден з хлопцями, не пожалій тих 30-40 грн, віднеси в якийсь СЦ, хай перепрошиють толково.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запросто робиться вдома спец. софтом Phoenix. Прошивку можна взяти ТУТ, інструкції і обговорення ТУТ. Я особисто таким чином прошивав дуже багато смартів, останній раз це був N8 з пів року тому.

Проте, якщо є побоювання у власній компетентності -- краще, все ж, звернутись до спеціалістів. В нас на борді можу рекомендувати DarkMonk.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...а ще можна вивчити англійську

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...а ще можна вивчити англійську

а заодно і китайську - тоді весь світ смартфонів твій... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а заодно і китайську - тоді весь світ смартфонів твій...

ти х з пальцем не плутай. у китайців, на жаль, не палець :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання полягає в тому,що привезли з Італії телефон Нокіа 500...а там стоїть тільки англійська мова,хочу поставити російську,що для цього потрібно і чи можна це зробити власноруч?!Буду вдячний за поради!

Не завжди самому вдасться зробити, бо потрібно іноді спеціальний кабель, не у кожного він є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запросто робиться вдома спец. софтом Phoenix. Прошивку можна взяти ТУТ, інструкції і обговорення ТУТ. Я особисто таким чином прошивав дуже багато смартів, останній раз це був N8 з пів року тому.

Проте, якщо є побоювання у власній компетентності -- краще, все ж, звернутись до спеціалістів. В нас на борді можу рекомендувати DarkMonk.

імхо трішкі невірно- щоб шити феніксом тра мати певний досвід( дуже легко сією програмою зробити кірпічик), для прошивкі nokia є рідна утиліта NSU! Вона тобі заллє саму свіжу прошивку, але перед цими діями, тобі тра змінити продакт код( в ньому вказується регіон для якого виготовляється телефон, ну і відповідно мова тела). продакт можна змінити MyNokiaTool.

Але найкраще все таки звернутись до DarkMonk

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Phoenix дозволяє і підняти кірпічики, якщо шити в режими dead mode (а всі смарти з 5800 починаючи лише так і шиються). А продукт код в нових телефонах, зокрема в N8, змінити не можна, тому nsu виявляється більш шкідливою для "сірих" телефонів, ніж корисною. До речі, раніше я міняв продукт код за допомогою nss (nemesis service suite).

Коротше кажучи, якщо є голова і дві руки, при чому одна ліва і одна права, і обидві прямі і ростуть з правильного місця, то можна скористатись Phoenix, якщо ж ні -- то шлях лише до DarkMonk.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Phoenix дозволяє і підняти кірпічики, якщо шити в режими dead mode (а всі смарти з 5800 починаючи лише так і шиються). А продукт код в нових телефонах, зокрема в N8, змінити не можна, тому nsu виявляється більш шкідливою для "сірих" телефонів, ніж корисною. До речі, раніше я міняв продукт код за допомогою nss (nemesis service suite).

Коротше кажучи, якщо є голова і дві руки, при чому одна ліва і одна права, і обидві прямі і ростуть з правильного місця, то можна скористатись Phoenix, якщо ж ні -- то шлях лише до DarkMonk.

ТС краще звернутись до DarkMonk і не експерементувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Експерементувати весело :)

Хоча і стрьомно трохи іноді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Експерементувати весело :)

Хоча і стрьомно трохи іноді.

А буває ще і не тільки весело, а і дорого))

а потім "попадають" люди на такі штуки як Boot.,RPL)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а заодно і китайську - тоді весь світ смартфонів твій...

ти х з пальцем не плутай. у китайців, на жаль, не палець :)

Навчись не тикати - це по перше. А по друге: сам хоч зрозумів, що написав? (по твоєму палець краще...???)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...