Перейти до змісту

рама GIANT XTC

Рекомендовані повідомлення

Знайшов в продажі б/у раму Giant XCT з тріснутою підсидільною трубою за 650 грн.

571cc2634595.jpg

3fc84f48ecd3.jpg

Хочу дізнатись, чи варто її купувати? Зараз поки ще маю можливість якісно заварити тріщину на авіазаводі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо дійсно гарно і якісно заварити, їздити без дикого екстріму, ну і вага райдера щоб не перевищувала кілограм 80, з глаголом правильної довжини (щоб входив в трубу сантиметрів на 20), без всяких там консольних багажників, то все буде нормально. Імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Зламана точнісінько так, як зломав я :)

Консольним "№;%№%; багажником.

Заварити і обмотати карбонієм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варити не треба, просто відправити оцим людям - накладуть шар вуглепластику, рама стане міцнішою ніж до поломки.

А для того щоб якісно заварити, потрібно щоб сплав електрода відповідав сплаву з якого виготовлена рама.

Ти зможеш розшифрувати що це за сплав "ALUXX 6000 SERIES" ? І який саме електрод підійде до нього?

А ще ж термообробку потрібно провести...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ясно, краще не буду додавати собі проблем)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це рама верхнього ешелону.. Чому б не спробувати вернути її до життя?

Коли відновиші навісиш хорошу комплектуху.. буде радувати тебене один сезон.

Правда є одне але.. це гоночна рама, а отже ні багажника ні болотників не поставиш.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це рама верхнього ешелону.. Чому б не спробувати вернути її до життя?

Коли відновиші навісиш хорошу комплектуху.. буде радувати тебене один сезон.

Правда є одне але.. це гоночна рама, а отже ні багажника ні болотників не поставиш.)

Рама то хороша, але зараз я не маю ні крайньої необхідності, ні зайвих грошей, щоб "пробувати". До наступного сезону запросто дотягну на свому Ревелі, який мене, в принципі, повністю влаштовує. Якраз матиму час запастись нормальною комплектухою, і зібрати грошей на щось нове, і, як мінімум, не гірше (нова ХТС 3тис коштує, ціна зовсім не космічна), може навіть 29-ти дюймове, щоправда поки не розумію, чому народ так фанатично переходить на найнери, а спробувати поки можливості нема. Ще й велокроссовими велосипедами зацікавився. Але це все потім.

Зараз мучу себе питанням "Чи потрібне повітря в вилці?", бо до повітря треба ще й дискові гальма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наплутано...)

Ну... рпозбирайся.. і питай, що буде не ясно... розтлумачимо.

1. 3 штуки..не 650 грн + навітьробота Гарбарука.

2.Ноголошую.. вона гонгочна... тобто табуретка, лупить по спині і майже не гасить вібрації.

3.Найнер.. одне данина моді.. а друге це просто впевненість і прохідність, як в танка. в 2 словах якщо.))

4. "Повітря" і диски це не аксіома.))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Постараюсь зрозуміліше:

1. Нова рама мені зараз в принципі не потрібна. Я навіть не маю що на неї поставити.

2. "Вона жорстка" для мене нічого не говорить. В мене немає досвіду, щоб я міг зі слів зрозуміти яким буде велосипед. Може моя теперішня рама ще жорсткіша?

3. Я не знаю, що я хочу від велосипеда. Щоб дізнатись - треба спробувати.

4. А це треба буде уточняти при покупці. Я так зрозумів, що Recon Silver з пружиною Solo Air кріплень під вібрейки не має.

Ну і раз на те пішло, задам пару запитань.

1. Як показують себе в роботі (в плані надійності та якості самої роботи) вилки Rock Shox Recon?

2. Питання технічного плану - чим може бути викликане "прикусування" гальм на одній ділянці обода? тобто гальмівне зусилля по всьому ободі однакове, а в одному місці сильно зростає. Під час їзди це проявляється у вигляді дуже неприємних і досить сильних ривків при пригальмовуванні. Проблемна ділянка - стик, хоча візуально там нічого непомітно, тактильно теж, "вісмки" немає. Як можна спробувати "полікувати" таку проблему?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...