Перейти до змісту

Графік припинення подачі гарячої води

Taurus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 119
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
так прогрес, однако :)

З.І. подивись на свій підпис і перестань нити :)

Да дійсно.

А взагалі люди їздіть на природу поки вода там тепла :)

Опубліковано
У меня на Федорова из горкрана уже течет, правда пока холодная.

:) Живу на тій самій вулиці, гаряча вода є вже з пятниці, тобто по графіку мали вмикнути в четверг, а затримали на день

Опубліковано

дивіться цирк по аверсу, прям зараз йде :)

шиба пробує щимити брудним піаром, дебільними коментами та ведучим дегенератом

Опубліковано
дивіться цирк по аверсу, прям зараз йде ;)

нас дома небыло ;) Чево было то? Когда воду дадут?

Опубліковано

Щороку, що-півроку, що-кварталу у мене, як у користувача комунальних послуг постійно виникають незручності - то воду одну відключать, то іншу, то нагадять і не приберуть. А винних ніколи не має.

Ціна на комунальні послуги хай буде така як є, але за умови, що усі будуть дотримуватись якихось правил-термінів. Навіть з моральної точки зору. А то самовільно можуть відключити без будь-яких компенсацій. І ніхто з ними не судиться. Усі впливові люди давно вже не живуть у цьому місті і їм наплювати.

А чому ж такі ціни на житло високі? Я не хочу купувати квартиру в цьому місті, коли важко назвати умови проживання зручними. Добре що електрику не відключають (і таке було). Втікать треба з такого міста. Може нерви збережуться...

Опубліковано
Щороку, що-півроку, що-кварталу у мене, як у користувача комунальних послуг постійно виникають незручності - то воду одну відключать, то іншу, то нагадять і не приберуть. А винних ніколи не має.

так пропонують укласти договір. щоб нарешті перейти на нормальні умови, як у всіх цивілізованих країнах. в тебе є договір як споживача на кінцевий продукт? ні. можеш ти притягти до відповідальності (стягти штраф/пеню) постачальника в разі утиснення твоїх прав? ні. адже ви ні до чого не домовлялись. всі платять жеку за утримання будинку? всі. а хіба в утримання не входить підтримання підїздів, ліфтів, тощо в нормальному стані? так. а без договору - жек спокійно буде "пішли ви в ж..., в нас немає грошей". з договором таке не пройде...

Опубліковано
А чому ж такі ціни на житло високі? Я не хочу купувати квартиру в цьому місті, коли важко назвати умови проживання зручними...

Знаешь, у нас ещё цены на жильё нормальные. Я вот сейчас в Севастополе - тут однокомнатная квартира стоит 60-70 тысяч... И покупают же! Ставят бойлеры, сразу же, и не заморачиваются с горячей водой. Холодную сейчас тут дают нормально, не то, что раньше было - несколько часов утром и вечером, и то еле текла, т.к. все дружно её набирали в тазики, вёдра и ванны...

Опубліковано

А чому ж такі ціни на житло високі? Я не хочу купувати квартиру в цьому місті, коли важко назвати умови проживання зручними...

Знаешь, у нас ещё цены на жильё нормальные.

sens правий, у Луцьку одні з найвищих цін на житло якщо брати середню вартість кв.м у відношенні до середньо-місячного доходу жителів міста.

Опубліковано
так пропонують укласти договір. щоб нарешті перейти на нормальні умови, як у всіх цивілізованих країнах. в тебе є договір як споживача на кінцевий продукт? ні. можеш ти притягти до відповідальності (стягти штраф/пеню) постачальника в разі утиснення твоїх прав? ні. адже ви ні до чого не домовлялись. всі платять жеку за утримання будинку? всі. а хіба в утримання не входить підтримання підїздів, ліфтів, тощо в нормальному стані? так. а без договору - жек спокійно буде "пішли ви в ж..., в нас немає грошей". з договором таке не пройде...

Договір з М.Ж.К. (ЖЕКом) є, але штрафні санкції за недотримання умов, якби то сказати, смішні.

Наприклад, у додатку №4 затвередженому рішенням виконкому,

+ за порушення режиму роботи систем теплопостачання, гарячого, холодного водопостачання та водовідведення, електропостачання, що привело до припинення подачі теплоносіїв, води, електроенергії

- дозволяється не більше 6 годин на добу.

= при порушення цього терміну місячна плата за утримання аварійної служби зменшується на 0,0001грн/кв.м.

Тобто, якщо навіть квартира площею 60кв.м., то в місяць з вас мали б зняти 0,0001х60=0,006грн. В кращому випадку 1 коп. :D а ви потратите на самозабезпечення суму не менше *00грн.

До постачання гарячої води вони напряму не причетні. Ситуація ж не аварійна. Забагато посередників.

Знаешь, у нас ещё цены на жильё нормальные. Я вот сейчас в Севастополе - тут однокомнатная квартира стоит 60-70 тысяч... И покупают же! Ставят бойлеры, сразу же, и не заморачиваются с горячей водой. Холодную сейчас тут дают нормально, не то, что раньше было - несколько часов утром и вечером, и то еле текла, т.к. все дружно её набирали в тазики, вёдра и ванны...

Я розумію коли купують квартиру не для себе, а щоб здавати в оренду - для туристів/студентів . Але жити в таких умовах принизливо.

Опубліковано
Як повідомила виконувач обов’язків головного інженера ДКП „Луцьктепло” Валентина Йовик, наразі у роботу включено котельню по вул. Конякіна,24, яка забезпечує подачу теплоносія на 4 центральні пункти, а саме: по вул.Федорова,4, Конякіна 37, Кравчука,26, Соборності, 24. Таким чином, гарячу воду одержало 25% споживачів 4-го теплового мікрорайону Луцька, які повинні були б забезпечуватися теплоносієм із котельні по вул.Карбишева,2.

Для того, щоб в такий же спосіб повністю забезпечити гарячою водою мешканців 33-го та 40-го кварталів без включення у роботу однієї з найпотужніших котелень міста по вул..Карбишева,2, потрібно здійснити оптимізацію схеми теплопостачання Луцька: необхідно провести реконструкцію ще 2 котелень по вул. Загородній та пр. Відродження та мереж тепло- і водопостачання.

Давно уже пора было реструктурировать котельни. А ещё лучше - поставить в каждом доме автономную.

Но мне кажется, это нереально...

Опубліковано
дивіться цирк по аверсу, прям зараз йде :friday:

Да,точно цирк.Але води й досі нема.Куди дивиться антимонопольний комітет?Чому у мене немає права вибору постачальника тепла і гарячої води?

Одне знаю точно,що бойлер буду ставити!!!!Хоча поки не знаю куди його приткнути.

Опубліковано

Шановні читачі напевно в кого нема води напевно потрібно зробити

колективний позов до суду а там розберуться

Ось сьогодні дивився сюжет що на Закарпатті пропонували навіть Вибори до ВР байкотувати

Там люди вклали тисячі гривень в опалення та в газопровід і 3 роки нема ні газу ні тепла

Ганьба Кропиві він показав що може на Меланжовому комбінаті

:)

Опубліковано
Ганьба Кропиві він показав що може на Меланжовому комбінаті

точно, всі ура шибі, він показав що може в турійську

Опубліковано

Давайте краще усі дружно скажемо "УРА!" нашому Законодавству, яка дозволяє ШИБАМ сидіти в м'яких кріслах, а не знаходитись в відповідному прізвищу місці. А води то й досі немає.

На рахунок ганьби Кропиві. А до 2002 року меланжевий комбінат процвітав, мабуть. А прийшов Кропива, і з процвітаючого підприємства зробив банкрута. Гарно так міркувати.

Опубліковано

Правильно люди кажуть, якщо треба яке-небудь підприємство довести до "точки кипіння", віддай його Кропиві. Не можуть поділити ціну на гарячу воду, скільки державі, а скільки собі в кишеню...

Опубліковано

смотрим Аверс.ужо.цирк в прямом эфире.

"Я думаю, що телеглядачі - досить розумні люди"- Крапива.

Вобщем, воды не ждите :ok:

Опубліковано

Вобщем, воды не ждите :ok:

Еще немного - и люди просто потеряют терпение....

Кстати, моется тот, кому лень чесаться..... :P

Опубліковано

Вобщем, воды не ждите :rolleyes:

Кстати, моется тот, кому лень чесаться..... ;)

Н да,а некотрые и вообще,языком умываются

кот Матроскин.

А Кропива не бизнесмен,он голос реальных владельцев.Все ставлю бойлер.Дулю тобі,Кропива,а не гроші за воду!!!!

Опубліковано

Вобщем, воды не ждите :rolleyes:

Кстати, моется тот, кому лень чесаться..... ;)

Н да,а некотрые и вообще,языком умываются

кот Матроскин.

А Кропива не бизнесмен,он голос реальных владельцев.Все ставлю бойлер.Дулю тобі,Кропива,а не гроші за воду!!!!

бойлером зимой квартиру не обогреешь...

автономное отопление надо ставить...

а это такой гиморой, особенно при уже сделанном ремонте...

Опубліковано
бойлером зимой квартиру не обогреешь...

автономное отопление надо ставить...

а это такой гиморой, особенно при уже сделанном ремонте...

а никто без тепла ваши дома не оставит. пусть включат не 15 октября, а 25, но включат. тут никто никуда не денется

Опубліковано
пусть включат не 15 октября, а 25

ну на крайняк до 25 декабря дотянут а там уже весна собсно :rolleyes:

а зимs вообще щас теплые грех жаловаться ;)

Опубліковано
Я сьогодні звонив взнавав- 99% не раніше 20- го числа. Завтра буде нарада з цього приводу.

20-е заканчивается,а водой не пахнет,позвони-ка еще.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...