imp13 Опубліковано 7 Серпня, 2007 в 10:36 #76 Опубліковано 7 Серпня, 2007 в 10:36 так прогрес, однако З.І. подивись на свій підпис і перестань нити
Songoku Опубліковано 7 Серпня, 2007 в 12:34 #77 Опубліковано 7 Серпня, 2007 в 12:34 так прогрес, однако З.І. подивись на свій підпис і перестань нити Да дійсно. А взагалі люди їздіть на природу поки вода там тепла
Fagot Опубліковано 7 Серпня, 2007 в 13:11 #78 Опубліковано 7 Серпня, 2007 в 13:11 У меня на Федорова из горкрана уже течет, правда пока холодная. Живу на тій самій вулиці, гаряча вода є вже з пятниці, тобто по графіку мали вмикнути в четверг, а затримали на день
b0rg Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 17:06 #79 Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 17:06 дивіться цирк по аверсу, прям зараз йде шиба пробує щимити брудним піаром, дебільними коментами та ведучим дегенератом
iriuss Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:03 #80 Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:03 дивіться цирк по аверсу, прям зараз йде шиба пробує щимити брудним піаром, дебільними коментами та ведучим дегенератом нас дома небыло Чево было то? Когда воду дадут?
Luka Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:32 #81 Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:32 Я сьогодні звонив взнавав- 99% не раніше 20- го числа. Завтра буде нарада з цього приводу.
sens Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 20:02 #82 Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 20:02 Щороку, що-півроку, що-кварталу у мене, як у користувача комунальних послуг постійно виникають незручності - то воду одну відключать, то іншу, то нагадять і не приберуть. А винних ніколи не має.Ціна на комунальні послуги хай буде така як є, але за умови, що усі будуть дотримуватись якихось правил-термінів. Навіть з моральної точки зору. А то самовільно можуть відключити без будь-яких компенсацій. І ніхто з ними не судиться. Усі впливові люди давно вже не живуть у цьому місті і їм наплювати.А чому ж такі ціни на житло високі? Я не хочу купувати квартиру в цьому місті, коли важко назвати умови проживання зручними. Добре що електрику не відключають (і таке було). Втікать треба з такого міста. Може нерви збережуться...
b0rg Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 21:22 #83 Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 21:22 Щороку, що-півроку, що-кварталу у мене, як у користувача комунальних послуг постійно виникають незручності - то воду одну відключать, то іншу, то нагадять і не приберуть. А винних ніколи не має.так пропонують укласти договір. щоб нарешті перейти на нормальні умови, як у всіх цивілізованих країнах. в тебе є договір як споживача на кінцевий продукт? ні. можеш ти притягти до відповідальності (стягти штраф/пеню) постачальника в разі утиснення твоїх прав? ні. адже ви ні до чого не домовлялись. всі платять жеку за утримання будинку? всі. а хіба в утримання не входить підтримання підїздів, ліфтів, тощо в нормальному стані? так. а без договору - жек спокійно буде "пішли ви в ж..., в нас немає грошей". з договором таке не пройде...
ursa Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 22:05 #84 Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 22:05 А чому ж такі ціни на житло високі? Я не хочу купувати квартиру в цьому місті, коли важко назвати умови проживання зручними...Знаешь, у нас ещё цены на жильё нормальные. Я вот сейчас в Севастополе - тут однокомнатная квартира стоит 60-70 тысяч... И покупают же! Ставят бойлеры, сразу же, и не заморачиваются с горячей водой. Холодную сейчас тут дают нормально, не то, что раньше было - несколько часов утром и вечером, и то еле текла, т.к. все дружно её набирали в тазики, вёдра и ванны...
b0rg Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 07:31 #85 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 07:31 А чому ж такі ціни на житло високі? Я не хочу купувати квартиру в цьому місті, коли важко назвати умови проживання зручними...Знаешь, у нас ещё цены на жильё нормальные. sens правий, у Луцьку одні з найвищих цін на житло якщо брати середню вартість кв.м у відношенні до середньо-місячного доходу жителів міста.
sens Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 08:38 #86 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 08:38 так пропонують укласти договір. щоб нарешті перейти на нормальні умови, як у всіх цивілізованих країнах. в тебе є договір як споживача на кінцевий продукт? ні. можеш ти притягти до відповідальності (стягти штраф/пеню) постачальника в разі утиснення твоїх прав? ні. адже ви ні до чого не домовлялись. всі платять жеку за утримання будинку? всі. а хіба в утримання не входить підтримання підїздів, ліфтів, тощо в нормальному стані? так. а без договору - жек спокійно буде "пішли ви в ж..., в нас немає грошей". з договором таке не пройде... Договір з М.Ж.К. (ЖЕКом) є, але штрафні санкції за недотримання умов, якби то сказати, смішні. Наприклад, у додатку №4 затвередженому рішенням виконкому, + за порушення режиму роботи систем теплопостачання, гарячого, холодного водопостачання та водовідведення, електропостачання, що привело до припинення подачі теплоносіїв, води, електроенергії - дозволяється не більше 6 годин на добу. = при порушення цього терміну місячна плата за утримання аварійної служби зменшується на 0,0001грн/кв.м. Тобто, якщо навіть квартира площею 60кв.м., то в місяць з вас мали б зняти 0,0001х60=0,006грн. В кращому випадку 1 коп. а ви потратите на самозабезпечення суму не менше *00грн. До постачання гарячої води вони напряму не причетні. Ситуація ж не аварійна. Забагато посередників. Знаешь, у нас ещё цены на жильё нормальные. Я вот сейчас в Севастополе - тут однокомнатная квартира стоит 60-70 тысяч... И покупают же! Ставят бойлеры, сразу же, и не заморачиваются с горячей водой. Холодную сейчас тут дают нормально, не то, что раньше было - несколько часов утром и вечером, и то еле текла, т.к. все дружно её набирали в тазики, вёдра и ванны... Я розумію коли купують квартиру не для себе, а щоб здавати в оренду - для туристів/студентів . Але жити в таких умовах принизливо.
ursa Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 22:07 #87 Опубліковано 10 Серпня, 2007 в 22:07 Як повідомила виконувач обов’язків головного інженера ДКП „Луцьктепло” Валентина Йовик, наразі у роботу включено котельню по вул. Конякіна,24, яка забезпечує подачу теплоносія на 4 центральні пункти, а саме: по вул.Федорова,4, Конякіна 37, Кравчука,26, Соборності, 24. Таким чином, гарячу воду одержало 25% споживачів 4-го теплового мікрорайону Луцька, які повинні були б забезпечуватися теплоносієм із котельні по вул.Карбишева,2. Для того, щоб в такий же спосіб повністю забезпечити гарячою водою мешканців 33-го та 40-го кварталів без включення у роботу однієї з найпотужніших котелень міста по вул..Карбишева,2, потрібно здійснити оптимізацію схеми теплопостачання Луцька: необхідно провести реконструкцію ще 2 котелень по вул. Загородній та пр. Відродження та мереж тепло- і водопостачання.Давно уже пора было реструктурировать котельни. А ещё лучше - поставить в каждом доме автономную.Но мне кажется, это нереально...
zaHARE Опубліковано 13 Серпня, 2007 в 02:26 #88 Опубліковано 13 Серпня, 2007 в 02:26 дивіться цирк по аверсу, прям зараз йде шиба пробує щимити брудним піаром, дебільними коментами та ведучим дегенератом Да,точно цирк.Але води й досі нема.Куди дивиться антимонопольний комітет?Чому у мене немає права вибору постачальника тепла і гарячої води? Одне знаю точно,що бойлер буду ставити!!!!Хоча поки не знаю куди його приткнути.
Jack Опубліковано 13 Серпня, 2007 в 17:32 #89 Опубліковано 13 Серпня, 2007 в 17:32 Шановні читачі напевно в кого нема води напевно потрібно зробити колективний позов до суду а там розберуться Ось сьогодні дивився сюжет що на Закарпатті пропонували навіть Вибори до ВР байкотувати Там люди вклали тисячі гривень в опалення та в газопровід і 3 роки нема ні газу ні тепла Ганьба Кропиві він показав що може на Меланжовому комбінаті
b0rg Опубліковано 13 Серпня, 2007 в 20:20 #90 Опубліковано 13 Серпня, 2007 в 20:20 Ганьба Кропиві він показав що може на Меланжовому комбінатіточно, всі ура шибі, він показав що може в турійську
Venom Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 09:15 #91 Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 09:15 Давайте краще усі дружно скажемо "УРА!" нашому Законодавству, яка дозволяє ШИБАМ сидіти в м'яких кріслах, а не знаходитись в відповідному прізвищу місці. А води то й досі немає. На рахунок ганьби Кропиві. А до 2002 року меланжевий комбінат процвітав, мабуть. А прийшов Кропива, і з процвітаючого підприємства зробив банкрута. Гарно так міркувати.
consultant_plus Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 13:45 #92 Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 13:45 Правильно люди кажуть, якщо треба яке-небудь підприємство довести до "точки кипіння", віддай його Кропиві. Не можуть поділити ціну на гарячу воду, скільки державі, а скільки собі в кишеню...
all`ok Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 16:15 #93 Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 16:15 смотрим Аверс.ужо.цирк в прямом эфире. "Я думаю, що телеглядачі - досить розумні люди"- Крапива. Вобщем, воды не ждите
Samhayne Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 16:51 #94 Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 16:51 смотрим Аверс.ужо.цирк в прямом эфире."Я думаю, що телеглядачі - досить розумні люди"- Крапива. Вобщем, воды не ждите Еще немного - и люди просто потеряют терпение.... Кстати, моется тот, кому лень чесаться.....
zaHARE Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 17:17 #95 Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 17:17 смотрим Аверс.ужо.цирк в прямом эфире. "Я думаю, що телеглядачі - досить розумні люди"- Крапива. Вобщем, воды не ждите Еще немного - и люди просто потеряют терпение.... Кстати, моется тот, кому лень чесаться..... Н да,а некотрые и вообще,языком умываются кот Матроскин. А Кропива не бизнесмен,он голос реальных владельцев.Все ставлю бойлер.Дулю тобі,Кропива,а не гроші за воду!!!!
georg Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 17:44 #96 Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 17:44 смотрим Аверс.ужо.цирк в прямом эфире. "Я думаю, що телеглядачі - досить розумні люди"- Крапива. Вобщем, воды не ждите Еще немного - и люди просто потеряют терпение.... Кстати, моется тот, кому лень чесаться..... Н да,а некотрые и вообще,языком умываются кот Матроскин. А Кропива не бизнесмен,он голос реальных владельцев.Все ставлю бойлер.Дулю тобі,Кропива,а не гроші за воду!!!! бойлером зимой квартиру не обогреешь... автономное отопление надо ставить... а это такой гиморой, особенно при уже сделанном ремонте...
Shura Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 19:00 #97 Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 19:00 бойлером зимой квартиру не обогреешь...автономное отопление надо ставить...а это такой гиморой, особенно при уже сделанном ремонте...а никто без тепла ваши дома не оставит. пусть включат не 15 октября, а 25, но включат. тут никто никуда не денется
Гість max-2 Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 19:14 #98 Опубліковано 17 Серпня, 2007 в 19:14 пусть включат не 15 октября, а 25 ну на крайняк до 25 декабря дотянут а там уже весна собсно а зимs вообще щас теплые грех жаловаться
zaHARE Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 16:26 #99 Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 16:26 Я сьогодні звонив взнавав- 99% не раніше 20- го числа. Завтра буде нарада з цього приводу.20-е заканчивается,а водой не пахнет,позвони-ка еще.
kudrom Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 16:59 #100 Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 16:59 може до дня Незалежності щось рішать.... хто б не був винен
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.