Перейти до змісту

Гади відключили гарячу воду

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

це з вами важко - у мене гаряча вода перекрита краном вище лічильника - куди? хто? і як має передавлювати? і що має крутитись якщо руху по трубі немає і бути не може?

ви читали уважно все що я написав? крани виходять з ладу починають воду пропускати, так і людський фактор теж не виключений тому і ДКП"Луцьктепло" і зобовязує встановлювати зворотні клапани!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це з вами важко - у мене гаряча вода перекрита краном вище лічильника - куди? хто? і як має передавлювати? і що має крутитись якщо руху по трубі немає і бути не може?

ви читали уважно все що я написав? крани виходять з ладу починають воду пропускати, так і людський фактор теж не виключений тому і ДКП"Луцьктепло" і зобовязує встановлювати зворотні клапани!

Нехай Луцьк тепло себе зобов"яже гарячу воду подавати а не теплу і не так, що її треба спускати щоб отримати, нормальної температури.

гаряча вода перекрита на вході - перед лічильником, ніщо нікуди текти не може...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Цікаво, як там проходить профілактика :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто знает, кто знает...

Мы ее не видим, мы ее не чувствуем, а она проходит...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Ты суслика видишь? И я не вижу ! А он есть" © ДМБ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нафиг вам шас гарячя вода? ведро холодной на солнышко вынес, через полчаса кипяток :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нафиг вам шас гарячя вода? ведро холодной на солнышко вынес, через полчаса кипяток :)

Дай Бог тобі так митись завжди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чë Б-га всуе то вспоминать?

У меня бойлер- какой водой хочу, такой и верчу.

Внезависимости от жеков и прочей лабуды.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ ....то коли увімкнуть гарячу воду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ ....то коли увімкнуть гарячу воду?

Стало відомо, коли лучанам включать гарячу воду

четвер, 26.07.12 16:03

Доповідаючи

«Про підсумки опалювального сезону» перший заступник директора ДКП «Луцьктепло» Дмитро Дубняк повідомив, що опалювальний сезон, який завершився у першому півріччі, не приніс несподіванок окрім боргів. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема він повідомив, що наразі тривають планові ремонти тепломереж.

«Ми працюємо над цим. У серпні ми плануємо виконати усі заплановані роботи з капітального та поточного ремонту мереж. Вже до 11 серпня буде виконано усі роботи і запустимо котельню», - зауважив Дмитро Дубняк.

Таким чином з 11 серпня лучани можуть вже чекати появи гарячої води у своїх кранах. Нагадаємо, що без гарячої води лишилось кілька спальних районів Луцька. Через терміновий ремонт мереж гарячу воду відключили на кілька тижнів раніше, від затвердженого графіку планових відключень.

http://p-p.com.ua/articles/26780/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Перейменуйте тему в "Гади включили гарячу воду"))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку відключили, на місяць найбільшої спеки, а тепер, коли вже не так жарко, знову включили :) Нібито профілактику провели...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 серпня у нас на Молоді 8 воду включили рівно на 1 день, зараз води немає.

Коли включать ці паразити, хтось знає?

Бо інакше йду бити морди.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соборності теж води немає, пробула мабуть 2 дні після включення 11 серпня..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відключаючи гарячу воду, влада хоче щоб люди почали загартовуватись :)

кому в налом гріти тазіки і так далі, приходиться ставати моржами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, відключення гарячої води призведе не до загартовування людей, а до спонукання їх купувати бойлери, що в свою чергу призведе до збільшення навантаження на електромережу. Із подальшим збільшенням ціни на електроенергію. Також це дає привід "державі" написати припис, що типу АГА ви встановили бойлер - це ви вмішалися кудись-там і т.д. Карочє заплатіть!

У нас в крані із гарячого крану дуже рідко тече гаряча. І виходить, що платимо ми за ХОЛОДНУ воду по ціні гарячої. Цікаво було б почитати про норми гарячої води, яка мнімальна температура, та коли я маю право НЕ платити за воду, якщо вона (температура) менша за норму!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. модернізувати газову систему

2. дозволити людям під строгим контролем ставити собі котли (автономне опалення)

3. нафіг тоді буде взагалі луцьк тепло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. модернізувати газову систему

2. дозволити людям під строгим контролем ставити собі котли (автономне опалення)

3. нафіг тоді буде взагалі луцьк тепло

Ти розумієш, що Автономне опалення в багатоквартирному будинку, або всім, або нікому...

Тому що, якщо поставить собі 30% автономку, то решта 70% буде змушена платити на 30% більше за централізоване опалення.

А ось газову колонку, чи електро бойлер будь-ласка.

А я собі особито як розжевуся трішки поставлю автономку, і плювати я хотів на їхнє опалення. Думаю про відключення його я вже якось порєшаю. :_06:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Газова колонка краще. Користувався і тим і тим. В бойлері швидко нагріта вода закінчується і потім знову треба чекати 20 хв. поки нагріється. Мені завжди не вистачало води з бойлера :). А ось колонка - і ванну набрати, і не закінчиться, і платити дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приїхали з відпустки,а води ще немає. Коли,нарешті,її включать? Може хто щось знає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приїхали з відпустки,а води ще немає. Коли,нарешті,її включать? Може хто щось знає.

Відомо, що нічого невідомо:

http://www.volynnews...40-mu-nevidomo/

Хіба що хтось щось свіже чув...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Разом із опаленням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...