Перейти до змісту

Навіщо писати номер телефону літерами?

lerov

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Роботи можуть розпізнавати цифри, а от слова "сім", "шість" чи навіть букву "о" можуть не зрозуміти, тим більше на українській мові. Хоча зараз це не особливо допомагає.

Опубліковано

Я в цьому не сильна, але є ж якась програма, яка вичисляє мило і розсилає спам.

Так само і з набором з десяти цифр. Я так думаю.

Опубліковано

Приклад робота можна?

Я в цьому не сильна, але є ж якась програма, яка вичисляє мило і розсилає спам.

Так само і з набором з десяти цифр. Я так думаю.

В мене конкретне питяння, я теж багато про що здогадуюсь.

Імхо - це не актуальна маячня. Чи я помиляюсь?

Хтось міф може підтвердити чи розвіяти?

Опубліковано

Приклад робота можна?

залиште ваш емейл тут і перевірте через деякий час, скільки вам листів на пошту навалить :)

Опубліковано
История мобильных вирусов

История мобильных вирусов насчитывает чуть менее десяти лет – достаточно серьезный возраст по меркам сотового рынка. Правда, все начиналось не совсем с мобильных телефонов, вернее не только с них. Проследим краткую хронологию:

2000 год – появление программы Timofonica. Ее, правда, нельзя считать полноценным мобильным вирусом, поскольку утилита устанавливалась на компьютер и занималась тем, что рассылала SMS-сообщения.

Опубліковано

Бот працює як пошукові сайти, сканує сайти і шукає номера, емейли, і прочу фігню яка помагає для розсилки спаму, створює базу активних користувачів нету а інший спам бот використовуючи цю базу розсилає спам. Якщо в алгоритмі бота нема розпізнавання букв в номері він його пропустить і в базу не попадаєш.

Опубліковано

Приклад робота можна?

залиште ваш емейл тут і перевірте через деякий час, скільки вам листів на пошту навалить :)

До чого тут E-mail ?

Читайте назву теми ще раз і повільніше.

История мобильных вирусов

История мобильных вирусов насчитывает чуть менее десяти лет – достаточно серьезный возраст по меркам сотового рынка. Правда, все начиналось не совсем с мобильных телефонов, вернее не только с них. Проследим краткую хронологию:

2000 год – появление программы Timofonica. Ее, правда, нельзя считать полноценным мобильным вирусом, поскольку утилита устанавливалась на компьютер и занималась тем, что рассылала SMS-сообщения.

Підтвердження моїх слів - не актуальна маячня

номер тут і не тільки лишав багато раз без модифікацій, написаний цифрами. спаму помічено не було

Аналогічно

Опубліковано

Підтвердження моїх слів - не актуальна маячня

В тій статті так і написано)))
Современное состояние

Любопытно, что сегодня проблема мобильных вирусов представляется гораздо более надуманной, чем ранее.

Опубліковано

Бот працює як пошукові сайти, сканує сайти і шукає номера, емейли, і прочу фігню яка помагає для розсилки спаму, створює базу активних користувачів нету а інший спам бот використовуючи цю базу розсилає спам. Якщо в алгоритмі бота нема розпізнавання букв в номері він його пропустить і в базу не попадаєш.

Комусь на телефон спам хоч раз приходив????

я так роблю щоб мій номер не пробивався по пошуку.

А раніше пробивався? Цікаво як?

Напиши конкретніше?

Опубліковано

Постійно)))

Від фокстротів, пакків, адреналінів та ін., де залишила номер телефона)))

Опубліковано

Так і не одноразово.

Опубліковано

Це єдине , від чого воно допоможе .

А про спам і т.п. --- це все маячня , на мою думку .

Тому , що номери тедефонні видаються за системою і при семизначних номерах це складає 10 мільйонів номерів на один код оператора , наприклад , на 050 . Написав скрипт , підключив до СМС сервісу якогось і все , бот буде слати повідомлення всім 10 мільйонам абонентів 050 .

Те саме з аською , тільки ще простіше , ніж з СМС --- ті самі номери , бот сидить і шле собі потихеньку , перебираючи номери .

Опубліковано

Це єдине , від чого воно допоможе .

А про спам і т.п. --- це все маячня , на мою думку .

Тому , що номери тедефонні видаються за системою і при семизначних номерах це складає 10 мільйонів номерів на один код оператора , наприклад , на 050 . Написав скрипт , підключив до СМС сервісу якогось і все , бот буде слати повідомлення всім 10 мільйонам абонентів 050 .

Те саме з аською , тільки ще простіше , ніж з СМС --- ті самі номери , бот сидить і шле собі потихеньку , перебираючи номери .

А якщо потрібно регіонально? чи по Луцьку, чи ще гірше тематично відвідувачам якогось конкретного форуму чи сайту?

Опубліковано

Так і не одноразово.

Тобто - це не оператор (магазин чи ВК, тощо), ваш номер здав, або ви його засвітили приймаючи участь(реєструючись) в якійсь акції?

А робот його зчитав з постів на форумі (борді).

Так?

Маячня -ІМХО.

Опубліковано

Буквально вчора - від ІдеяБанк-у.

Номер пробили з форуму?

А якщо потрібно регіонально?

Точно) Не пам"ятаю вже на яке свято Романюк смс-кою вітав.

І в нього робот борду сканує :0159: ????

Опубліковано

А я звідки знаю! :) Факт є факт.

З рештою, ми свої чесні мобільгі залишаємо всюди. В банках, на роботі і т.д. Ділимося із колегами.

Опубліковано

І в нього робот борду сканує :0159: ????

Нє, блін, я йому на папірчику написала свій номер.

Я на Борді свій номер ніколи не залишала. Ні буквами, ні цифрами.

Не в курсі на скільки загальнодоступними є приватні повідомлення.

Що там хто сканує не знаю, АЛЕ як каже Женя: факт - є факт)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...