sweetlena Опубліковано 8 Липня, 2012 в 12:18 #1 Опубліковано 8 Липня, 2012 в 12:18 Маю в арсеналі стару ще бабусину пательню) Без неї на кухні, як без рук. Виглядає м"яко кажучи не естетично. Потрібно почистити. Можливо хтось це може зробити на якомусь станку чи не знаю чим. Усілякі всемогутні щітки-засоби не пропонуйте. Сама не справлюсь точно. Викинути сковорідку не підходить - Tefal відпочиває))Допоможіть, пліз.
Coding Опубліковано 8 Липня, 2012 в 12:49 #3 Опубліковано 8 Липня, 2012 в 12:49 На базарі продають такі собі дротяні щітки.Там і показують зразу як ними користуватись.Спробуйте, впевнений на 90% що вони вам допоможуть!!
Oksana04 Опубліковано 8 Липня, 2012 в 13:08 #4 Опубліковано 8 Липня, 2012 в 13:08 На базарі продають такі собі дротяні щітки. Усілякі всемогутні щітки-засоби не пропонуйте. )))))
valerija Опубліковано 8 Липня, 2012 в 13:52 #5 Опубліковано 8 Липня, 2012 в 13:52 Одна моя знайома казала, що відчистила стару сковорідку, замочивши її на кілька днів в засобі для миття посуду. Сказала, що усе легко повідставало. Не знаю, може спробуйте.
sweetlena Опубліковано 8 Липня, 2012 в 13:58 Автор #6 Опубліковано 8 Липня, 2012 в 13:58 Одна моя знайома казала, що відчистила стару сковорідку, замочивши її на кілька днів в засобі для миття посуду. Сказала, що усе легко повідставало. Не знаю, може спробуйте.Сумніваюсь, що їй подібне допоможе( Та можливо спробую.
EleKtrik Опубліковано 8 Липня, 2012 в 14:17 #7 Опубліковано 8 Липня, 2012 в 14:17 болгарка+зачисний круг(дротяний)
laska Опубліковано 9 Липня, 2012 в 06:32 #8 Опубліковано 9 Липня, 2012 в 06:32 Амвеєвський засіб для очищення духовок не пробувала? Свої так чищу. Нову не гарантую, але зняти товсті нашарування вдається.
Дартаньян Опубліковано 9 Липня, 2012 в 06:37 #9 Опубліковано 9 Липня, 2012 в 06:37 Так делали - прожарить пустую сковородку порядка 24 часа на газовой плите.Грязь иже с ними отлетает само.
zaHARE Опубліковано 9 Липня, 2012 в 06:38 #10 Опубліковано 9 Липня, 2012 в 06:38 Якщо пательня чавунна,то достатньо залишити її на 2 години на відкритому вогні(бажано не вдома) і вона стане як нова.
sweetlena Опубліковано 21 Липня, 2012 в 10:21 Автор #11 Опубліковано 21 Липня, 2012 в 10:21 Сковорідку віддали на чистку на станку.І купили дві новеньких Vinzer. Поки дуже задоволена.
Vadimm Опубліковано 21 Липня, 2012 в 10:43 #12 Опубліковано 21 Липня, 2012 в 10:43 І купили дві новеньких Vinzer. Поки дуже задоволена. Кераміка чи тефлон? Кажуть зараз кераміка рулить, собі хочемо купити, там поверхня надійніша і вага сковорідки більша.
sweetlena Опубліковано 21 Липня, 2012 в 12:20 Автор #13 Опубліковано 21 Липня, 2012 в 12:20 Зважили всі за і проти, обрали покриття Granite line http://posudadrom.ru/goods/65 Готую із задоволенням.
Vadimm Опубліковано 21 Липня, 2012 в 16:14 #14 Опубліковано 21 Липня, 2012 в 16:14 Переплутав, саме граніт і мав на увазі - побачив фото - згадав.
Shkoder Опубліковано 21 Липня, 2012 в 20:09 #15 Опубліковано 21 Липня, 2012 в 20:09 сковородки Kaiserhoff с керамическим покрытием ничем не хуже, imho. зато вдвое дешевле распиаренного винзера. Готую із задоволенням. аналогично
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.