Перейти до змісту

Потрібна послуга - почистити сковорідку)))

sweetlena

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю в арсеналі стару ще бабусину пательню) Без неї на кухні, як без рук. Виглядає м"яко кажучи не естетично. Потрібно почистити. Можливо хтось це може зробити на якомусь станку чи не знаю чим. Усілякі всемогутні щітки-засоби не пропонуйте. Сама не справлюсь точно. Викинути сковорідку не підходить - Tefal відпочиває))

Допоможіть, пліз.

Опубліковано

На базарі продають такі собі дротяні щітки.Там і показують зразу як ними користуватись.

Спробуйте, впевнений на 90% що вони вам допоможуть!!

Опубліковано

На базарі продають такі собі дротяні щітки.

Усілякі всемогутні щітки-засоби не пропонуйте.

)))))
Опубліковано

Одна моя знайома казала, що відчистила стару сковорідку, замочивши її на кілька днів в засобі для миття посуду. Сказала, що усе легко повідставало. Не знаю, може спробуйте.

Опубліковано

Одна моя знайома казала, що відчистила стару сковорідку, замочивши її на кілька днів в засобі для миття посуду. Сказала, що усе легко повідставало. Не знаю, може спробуйте.

Сумніваюсь, що їй подібне допоможе( Та можливо спробую.

Опубліковано

Амвеєвський засіб для очищення духовок не пробувала? Свої так чищу. Нову не гарантую, але зняти товсті нашарування вдається.

Опубліковано

Якщо пательня чавунна,то достатньо залишити її на 2 години на відкритому вогні(бажано не вдома) і вона стане як нова.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
І купили дві новеньких Vinzer. Поки дуже задоволена.

Кераміка чи тефлон? Кажуть зараз кераміка рулить, собі хочемо купити, там поверхня надійніша і вага сковорідки більша.

Опубліковано

сковородки Kaiserhoff с керамическим покрытием ничем не хуже, imho. зато вдвое дешевле распиаренного винзера.

Готую із задоволенням.

аналогично :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...