Перейти до змісту

Сирники

arimantaras

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто був в Сирниках на ставку, чув шо класний ставок, є бесідки, 10 грн плата. Хто був? як сам ставок? плата це з людини 10грн чи машини, чи можна з палатками на ніч залишатись?

Опубліковано

був на святкуванні ДН навесні, ціни не знаю, але що там гарно то факт...

найбільше сподобалась бесідка прямо на ставку, на воді, і прямо з неї можна по сходах спускатися у воду.

машину лишав за брамою - 20м - безкоштовно.

наметів там не бачив...

Опубліковано

Був там минулого року.В цінах не орієнтуюся.Кину пару фоток.В тій здоровенній ємності холодна вода,з великами рибами,що продаються.Можна скупнутися.Туди і назад.Вода холодна,джерельна.Зазвичай людей багато.

post-11231-0-55414300-1341406787_thumb.j

post-11231-0-42213300-1341406810_thumb.j

post-11231-0-59569500-1341406926_thumb.j

Опубліковано

минулого року був там на днi народження, вiдпочивати прикольно, з бесiдки, що в водi стоiть, калитка прямо в воду вiдкривается, звiдти й стрибав, вода чиста, дно встелене велики двустворчастими беззубками (живими), що говорить про чисту воду. На той час ловити рибу там не давали, нi за грошi, нiяк, тiльки *по блату* Палатка була 100грн. Якщо без фанатизму пити й купатись одночасно то дуже класно :)

Опубліковано

Хлопці тоді підкажіть куда можна поїхати з палатками, десь в районі 50 км, крім хрінників??

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хто може допомогти отримати дозвіл порибачити в Сирниках на ДН? Лише для спортивного інтересу, щоб зловити і запекти паро рибин. Хотілося б з самого ранку до обіду половити рибку.

Готовий заплатити.

Опубліковано

Сказав (не знаю правда яке місце він там займає) той, з ким я домовлявся за альтанку, що не дозволяють тут ловити, лише для своїх.

Опубліковано

Планувалось сьогодні в сирники але така погода дощова( можливо хтось щось підкаже такого ж приблизно типу але щоб в дощ можна було посидіти і посмажити шашлики з друзями!

Опубліковано

в Адреналiнi е палатки з мангалами, та бiля нього теж окрема контора, не знаю як в буднi, а у вихiднi в Адреналiнi набираеш на 800грн й палатка безкоштовно, а там де збоку, палатка 200грн й заказ на 200грн

ЗЫ Як на мене, кухня в тих адреналiнських палатках блiндажах повнiстю вiдповiдае вiйськовiй тематицi, яка там е елементом декору, тобто деякi страви нормальнi, а деякi (зокрема Люля Кебаб) вiдверта гидота

• 2 року потому...
Опубліковано

Саме так ,були минулої неділі

і як там, чиста вода? чи є облаштований берег для дітей? І чи є де машину поставити? (парковка платна?)

Дякую!

Опубліковано

Машину кидав вздовж дороги, місць як таких для стоянки немає, хто знайшов куди влізти там і оставив ) Берег гарний , дітей було дуже багато , на рахунок води, там де не зкаламучена, вроді нічого вода не Світязь звичайно, саме головне що тепла)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...