Перейти до змісту

Підкажіть як взнати від кого телевізійний кабель

nameless

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня. Власне сабж. В квартиру заходить телевізійний кабель, який не працює. Як взнати яка компанія кабелювала мій будинок?

На Аверс дзвонив - вони кажуть, що кабель не від них. Так само і дата-груп. В ЖЕК телефонував - там теж ніхто не знає. Куди ще звернутись?

Опубліковано

Ну ніхто не відміняв Антени на даху... від якої залишився лише кабель, а антену давно розібрали на металолом..

Опубліковано
До сусідів не пробували?

Ще не встиг, навіть не могло в голову прийти, що то може бути щось крім аверса. Сьогодні у вечері запитаюсь.

Ну ніхто не відміняв Антени на даху... від якої залишився лише кабель, а антену давно розібрали на металолом..

Навряд чи - у сусідів ТВ показує. У мене не показує - хотів майстра викликати і от не вдалося. Дивно якось.

Опубліковано

Навряд чи - у сусідів ТВ показує. У мене не показує - хотів майстра викликати і от не вдалося. Дивно якось.

Була в мене антена. Було телебачення. Антену спіонерили. Кабель залишився. Телебачення немає.

В сусідів було кабельне. Є кабельне. (Була антена, є антена) Телебачення є.

Якось так)))

Опубліковано

а на дах вилізти і подивитись куди той кабель йде??

Може він з під"їзду? Про це ТС не сказав)))

Це б прояснило хоч: була антена своя, чи міська)

Опубліковано

Ну зараз почнуться флуд майстер клас по логічному мисленні.

А може ваші сусіди теж зараз на Борді?

Озвучте адресу, щоб до вечора не чекати.

Опубліковано

Озвучте адресу, щоб до вечора не чекати.

Володимирська 113

Та я взагалі то пожартував.

Хоча ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...