Перейти до змісту

Сверління свердловини для води

NOcomments

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

скважину зробив, можливо хтось має контакти людей які далі доведуть її до повної готовності(колодязь, обладнання і т.д.)?

Опубліковано

Розповідай докладніше.. в кого замовляв послугу.., що зробили за скліьки.. і т.д.

Мене теж цікавить скважина..

А взагалі.. то є таке питання. Що краще.. підєднатися до діючого міського водопроводу.. відповідно і до зливової каналізації... чи таки скважина ?\

Є вигрібна яма.. діюча.

З.І. Район вул. Тарасова (перший лівий поворот при вїзді на вул. Львівську) біля пожежної частини.

Опубліковано

Бурили скважину на даче. Воротнивский дачный массив, около 17-18 км от Луцка, если считать от моего дома (район ТЦ "Слон"). Может кто знает там еще озеро есть. Глубина скважины 45 м.

За все заплатили 2400 грн. Правда процесс довольно длительный где-то с 9 утра до 2 или 3-х часов дня бурили.

(098)603-03-06

(096)456-38-77 Володимир

Що краще.. підєднатися до діючого міського водопроводу.. відповідно і до зливової каналізації... чи таки скважина ?

Мне кажется все таки скважина лучше. Вода всегда есть и своя. Захотел колонку, захотел насос поставил и платишь только единожды. А если выгребная яма грамотно сделана, то проблем со сливом не должно быть.

Опубліковано

Lexx_Giant,скважина - лотерея. Вероятность получить питьевую воду довольно не высокая. В первую очередь расспроси соседей, может кто бурился - какая вода в результате. У меня, к примеру, железом воняет и на вкус такая же, но пить можно после обычного фильтра кувшина. А, вот знакомые пробурились - вода полный шлак, фильтрация обойдётся от 1к евро. В результате подключились к центральному водопроводу, из скважины огород поливают.

Зы: выше ссылки на тематический форум давал, поинтересуйся - наверняка много нового узнаешь.

Зы2: слушок прошёл, что на скважины хотят счётчики ставить...

• 4 тижня потому...
Опубліковано

2 Нексус..

1.Який у вас діаметр труби на дачі?

2. 2400 це з матеріалами чи без?

Хто має скважину в районі пожежної частина на вул. Тарасова відгукніться. !!!.)

З.І. Модерам... перейменуйте вже те "бурЛіння".)

Опубліковано

2 Нексус..

1.Який у вас діаметр труби на дачі?

2. 2400 це з матеріалами чи без?

1. 50 мм. Немного позже установили 32 мм с клапаном и фильтром.

2. Из материалов 50 мм труба, которую мастера с собой привезли и сами же ее и установили. Все инструменты у них есть. Колонку покупали и устанавливали сами.

Опубліковано

Приблизно прикинули... і вийшло, що вода в мене орієнтовно на глибині 28-30 м... без собливих гарантій.. що буде без великої кількості саме заліза.. насос треба ставити глибинний.. та як в сусіда колодязь 18 м і води там було максимум 7-8 м. ((((

По грошах 20 метрів труби "сотки" + робота + насос вийшло +5Кгрн... і це без гарантій..(((((

Почухав репу.. пішов до сусіда.. перетер.. пустить мене в колодязь врізатись..... з каналізацією тож рішаю.. пішов в Водоканал.. замовив проект.. зараз збираю погодження пройду під дорогою проколом метра 4.. щоб не чіпати бруківку... І ФСЬО... ))

Роботи і біганини багато але в результаті.. своя каналізація, своя вода... одна з найкращих в місті... і без заморочок з подальшитм обслуговуванням.

Ось такий результат маркетингових досліджень.. виносу мозку собі і знайомим дурацькими питаннями... які виникали на основі моря перелопаченої інфи в і-неті...)))))

Опубліковано

Мій дядько робить свердловини з кінця 80-х років. Можу дати номер телефону, пишіть в приват.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...