Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Хто зна - ЛСТМ будує на Кримській за ТАМ-ТАМом. Що за будинок - де саме він там знаходиться?

Навпроти новий дит. садок(№40). Там одно та двох кімнатки. Поруч з будинком ІВАНІШИНА, якщо орієнтуєтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То виходить 2га лінія за ПортСіті.

Скільки просять там за м2?

Коли здача?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То виходить 2га лінія за ПортСіті.

Скільки просять там за м2?

Коли здача?

Так, це друга лінія, але саме розміщення (як на мене не дуже). На рахунок ціни, то в них зараз діє жорстка привязка до 600 $ за кв.м. Ціни вони перераховують пропорційно курсу $ майже щодня.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там половина будинку іванішина а половина ЛСТМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За ТАМ ТАМом є девятиповерхівка з білої цегли. Одразу за ним будується будинок. Яка там вулиця і чи це саме той про який ви говорите, незнаю. Звоніть до забудовника напряму!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доллар майже 40. Цікаво по якій ціні будуть платити ті люди, які підписували договора рік тому 7000-7500 гр./м.кв. (в розстрочку на рік)? Можливо хтось є на борді з таких людей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на набережній біля автозаправки будують будинок, цікаво так близько можна ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у великих містах часто зустрічається така близькість

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На карпенка карого за заправкою мавекс будинок розташований в декількох метрах від неї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка плата за "утриманя будинку" зараз у 2015 році в новобудовах, поділіться інформацією. Ми думали вийти на рівень 2-2.20 - але наш голова ОСББ каже що тарифи піднялися і вже буде рівень 2.40 - 2.50, чи так воно? Ця сума це вже з ліфтами, зарплатами двірнику, бухгалтеру ну і самому голові осбб..

новобудова на Франка - на даний час 1.6 грн за метр (Ця сума це вже з ліфтами, зарплатами двірнику, бухгалтеру ну і самому голові осбб.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А взагалі хто знае розкажіть на сьогоднішній день що краще в новобудові створювати Осбб чи на Жек передавати.кажуть здаваьи юужинок на жек писдя будівництва набагато швижше відеш чим створювати Осбб тобіш може потім осбб створити як жек прийняв будинок?хто знае розкажітьі чи дійсно в осбб такі вже переваги?

я б порадив вереглянути Вам відео

Татьяни Монтян на тему ОСББ

Для прикладу https://www.youtube.com/watch?v=YEIUIhd8qmk та інші перегляньте на дану тематику, мудра жінка - варто ознайомитись з її думками

ну і не забувайте про АЗС біля ТАм-Там..... то просто піпєц буде..... не дай бог колись біді якійсь статись.....

Дивна в нас країна - можна зробити будь-що, якщо сильно захотіти $$$$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доллар майже 40. Цікаво по якій ціні будуть платити ті люди, які підписували договора рік тому 7000-7500 гр./м.кв. (в розстрочку на рік)? Можливо хтось є на борді з таких людей?

Згідно договору в гривнях. І в багатьох випадках там ситуація, шо договір вже не з забудовником, а з банком за оплату.

Забудовник надав житло, банк оплатив житло. Банку житло стало дешевше чим забудовник продавав + типу вигода за те, що людина буде сплачувати кредит. А те, що все рухнуло. То вже біда не клієнта, а банку. Як було в 2008 з доларовими кредитами коли біда була навпаки у клієнтів і банки взагалі не йшли на зустріч. Так і зара. Одного правда знаю, що телефонували з банку і пропонували перезаключити договір на "вигідних" умовах нових через стан з курсом. Чувак послав банк і спокійно платить по старому договору.

В сусідів питав в кого кредит. Платять по старому, дехто взагалі залпом гасанув кредит після стрибка до 19. А стосовно бакса по 40. Зранку задав трошки по курсу 38 в центрі. Закупився трохи харчів та іншого до дому. Після обіду пришла цяцька на нову пошту для компа. Хотів забрати, а гивні вдома виклав. Були тільки вічно зелені під рукою. Думав зайду на ринок поміняю у бариг. Запропонували вже 26 грн за бакс. Я відмовився та поїхав За гривнями додому. Цікаво, що завтра за баксом буде. Але по договорам добре, що після 2008 вже не так народ влетить як з доларовими кредитами.

Змінено користувачем NoutM
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка плата за "утриманя будинку" зараз у 2015 році в новобудовах, поділіться інформацією. Ми думали вийти на рівень 2-2.20 - але наш голова ОСББ каже що тарифи піднялися і вже буде рівень 2.40 - 2.50, чи так воно? Ця сума це вже з ліфтами, зарплатами двірнику, бухгалтеру ну і самому голові осбб..

новобудова на Франка - на даний час 1.6 грн за метр (Ця сума це вже з ліфтами, зарплатами двірнику, бухгалтеру ну і самому голові осбб.)

Дуже-дуже цікаво. Чому один будинок 1.60 з ліфтами і зарплатами , а другий 2.50 точнісінько такий же . Мабуть треба буде на зборах нам люстрацію провести :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідно договору в гривнях. І в багатьох випадках там ситуація, шо договір вже не з забудовником, а з банком за оплату.

Забудовник надав житло, банк оплатив житло. Банку житло стало дешевше чим забудовник продавав + типу вигода за те, що людина буде сплачувати кредит. А те, що все рухнуло. То вже біда не клієнта, а банку. Як було в 2008 з доларовими кредитами коли біда була навпаки у клієнтів і банки взагалі не йшли на зустріч. Так і зара. Одного правда знаю, що телефонували з банку і пропонували перезаключити договір на "вигідних" умовах нових через стан з курсом. Чувак послав банк і спокійно платить по старому договору.

В сусідів питав в кого кредит. Платять по старому, дехто взагалі залпом гасанув кредит після стрибка до 19. А стосовно бакса по 40. Зранку задав трошки по курсу 38 в центрі. Закупився трохи харчів та іншого до дому. Після обіду пришла цяцька на нову пошту для компа. Хотів забрати, а гивні вдома виклав. Були тільки вічно зелені під рукою. Думав зайду на ринок поміняю у бариг. Запропонували вже 26 грн за бакс. Я відмовився та поїхав За гривнями додому. Цікаво, що завтра за баксом буде. Але по договорам добре, що після 2008 вже не так народ влетить як з доларовими кредитами.

Питання було не про кредит, а про розстрочку на рік із забудовником. А там є пункт, що забудовник може підняти ціну, якщо вартість будівництва зросла, але на площу, яка ще не оплачена

Якщо платиш 70% від суми, то сума не змінюється, в житлобуд-2 точно так. Маю сусідів які хваляться тим, що навіть не платять вчасно забудовнику, ждуть щоб скинути якихось 400 - 500 баксів і покрити весь платіж 0 )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання було не про кредит, а про розстрочку на рік із забудовником. А там є пункт, що забудовник може підняти ціну, якщо вартість будівництва зросла, але на площу, яка ще не оплачена

Якщо платиш 70% від суми, то сума не змінюється, в житлобуд-2 точно так. Маю сусідів які хваляться тим, що навіть не платять вчасно забудовнику, ждуть щоб скинути якихось 400 - 500 баксів і покрити весь платіж 0 )

Справа в тім, що я особисто читала один договір фіз.особи з ЛСТМ, там немає пункта про підняття ціни. Просто розписано в які терміни, та в якіх саммах покупець повинен вносити гроші на рахунок ЛСТМ. Ось і все.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лежить на руках договір від ЛДБК, ціна віксована на 3місяці, 30% даний завдаток.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди, ви такі наївні..... забудовник, теж купує цемент, кірпіч, арматуру, і масу інших будівельних матер'ялів, які ще в не далекому 13 році дорожал кожен 1-2 місяці, а за сьогоднішні часу я просто мовчу. Коли базарняк піднімає ціну на продукти, ви не возмущаєтесь, бо розумієте причини. А, забудовник, це теж барига - крупна барига, яка торгує житлом, на якого так само впливають всі економічні процеси в нашій країні.

Змінено користувачем Vergil
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже-дуже цікаво. Чому один будинок 1.60 з ліфтами і зарплатами , а другий 2.50 точнісінько такий же . Мабуть треба буде на зборах нам люстрацію провести :)

В нас 1.80 за м кв.

Змінено користувачем Irina_G
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди, ви такі наївні..... забудовник, теж купує цемент, кірпіч, арматуру, і масу інших будівельних матер'ялів, які ще в не далекому 13 році дорожал кожен 1-2 місяці, а за сьогоднішні часу я просто мовчу. Коли базарняк піднімає ціну на продукти, ви не возмущаєтесь, бо розумієте причини. А, забудовник, це теж барига - крупна барига, яка торгує житлом, на якого так само впливають всі економічні процеси в нашій країні.

О капітан "очевідность" ) Да всі розуміють. Але одночасно я знаю на скільки виріс металопрокат і на скільки виріс бакс. Я знаю, що ЗП хлопцям ніхто не піднімав там, а продають квартири вже не по старих цінах. Так, що жаліти забудовника чи розуміти не будем.

За, що ? За величезні вливання та розпил коштів по програмі доступне житло ? За те, що деякі земельні наділи хапались даром під забудову ?

ЛСТМ дружив з покійним губернатором і гарно отримував для розпилу кошти державні вчасно ділячись з Києвом. А ось Іванішену не повезло, той в свій час на банду БЮТ ставку поставив, а вони програли і немали доступа до корита. А жити красиво хотілось, ось і без вливань тратились гроші покупців, а велика кількість будинків стояла, або стоїть і досі.

Да і не треба забудовника називати баригою. Барига то купив і продав. А забудовник як не як робить трошки більше ))) щось створює.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас 1.80 за м кв.

А на резерв ОСББ падає якась сума?? У нас при платежі 2.50 за 1м2 кажуть що 2300 грн. буде на ОСББ в резерв і потім як накопичиться певна сума, її можна буде використати на ремонт підїзду і т д і т с ...

Змінено користувачем purepower2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все залежить - хто голова.

Якщо хтось із будинку - все буде норм.

Якщо стороння людина - грошей і благоустрою не побачите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

purepower2, падає, роблять поточні ремонти під'їзду ось недавно плитку, шо потріскалась, перекладали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О капітан "очевідность" ) Да всі розуміють. Але одночасно я знаю на скільки виріс металопрокат і на скільки виріс бакс. Я знаю, що ЗП хлопцям ніхто не піднімав там, а продають квартири вже не по старих цінах. Так, що жаліти забудовника чи розуміти не будем.

За, що ? За величезні вливання та розпил коштів по програмі доступне житло ? За те, що деякі земельні наділи хапались даром під забудову ?

ЛСТМ дружив з покійним губернатором і гарно отримував для розпилу кошти державні вчасно ділячись з Києвом. А ось Іванішену не повезло, той в свій час на банду БЮТ ставку поставив, а вони програли і немали доступа до корита. А жити красиво хотілось, ось і без вливань тратились гроші покупців, а велика кількість будинків стояла, або стоїть і досі.

Да і не треба забудовника називати баригою. Барига то купив і продав. А забудовник як не як робить трошки більше ))) щось створює.

Будь-який забудовник(малий чи великий), так само купує буд-матер'ял, під'єднання до комунікації, дозволи, відкати за землю і т. п. речі. І з цього всього, виробляє готовий продукт - квадратний метр.

Ви, може все життя мріяти про халявне житло, ви можете писати мега чьоткі пости на борді, ви можете обивати всі пороги держ установ. Але, ви ніколи не будете мати халявного житла(ну якщо ви не родич високого чину), і не тому я що я це кажу, по тій простій причині - шо в жодній цивілізованій країні, халявного житла - НЕ ІСНУЄ! Ви, наївно, по совковій інерції вірите в цей міф, це можна зрозуміти, але потрібно бути реалістом і ставити реальні цілі і йти до них, тоді і отримаєте свій приз за свою чесну працю. І ніяк інакше, в капіталістичному світі не буває, навіть в комуністичному Китаї і В'єтнамі проблеми з житлом.

А те, що землю зпи.дили, то її завжди крали, це такий собі - "двигун прогресу", один Кривицький чого вартує. Ти ж, людей з будинків за там-тамом не висилиш.

Бажаю успіхів вашим мріям ;)

Змінено користувачем Vergil
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в жодній цивілізованій країні, халявного житла - НЕ ІСНУЄ!

В цивілізованій так. А у нас - існує. Знаю випадок, коли держава мала виділити квартири якимось воякам чи то викладачам, професорам, а отримали "бандити".

Звісно відкати і т.п. Але сума відкату < ціни квартири. Набагато.

Теоретично - дешеве і якісне житло можна організувати. Але, це не вигідно буде будівельним магнатам, адже державна ціна житла - буде на кілька нулів менша комерційної.

А якість - така ж сама. Держава це зробити в силі. Цілком.

Бажання відсутнє. (хоча скажуть, що буде відсутнє наповнення бюджету).............

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, ну от на приклад ти дилер і продаєш новий кросовер за 30$к цілком ринкова ціна в світі. А, товариш NoutM, пропонує вам, продати йому це авто за 10$к, або взагалі безплатно віддати. Бо, колись за совка так робили і політики по телевізору це обіцяють і ще безплатну медицину обіцяють.

Ну хіба не маразм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...