purepower2 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 09:43 Поділитися #351 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 09:43 Хто знає чи є вільні квартири на Федорова у будинку що зараз зводиться ( 7 поверхів зведено) і яке там опалення дахова чи котел ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Trans19 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 19:30 Поділитися #352 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 19:30 Хтось щось підскаже за будинок на ковельській - Небосхил?Завдячую за змістовну і детальну інформацію стосовно якості будинку, звукоізоляції квартир, котлів, ліфтів...Також за будинок на Набережній від ЛСТМ536 - чи нормальний фундамент, чи достатньо свай, чи буде будинок огороджено від болота справа, як відносяться до звукоізоляції квартир. Також можливо ще хтось щось чув? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Trans19 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 20:49 Поділитися #353 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 20:49 (змінено) І буду вдячний за відповідь жильців будинків Луцьксантехмонтажа на Арцеулова чи інших районах (окрім Податкової, оскільки там монолітний будинок - в якому все відрізняється від цегляного- особливо ніяка звукоізоляція квартир).Як звукоізоляція в квартирах - чи чути сусідів зверху, знизу, по боках?Як стяжка і штукатурка?Як електрика? Змінено 15 Березня, 2014 в 20:49 користувачем Trans19 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prorok Опубліковано 15 Березня, 2014 в 21:41 Поділитися #354 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 21:41 Хтось щось підскаже за будинок на ковельській - Небосхил?Завдячую за змістовну і детальну інформацію стосовно якості будинку, звукоізоляції квартир, котлів, ліфтів...Також за будинок на Набережній від ЛСТМ536 - чи нормальний фундамент, чи достатньо свай, чи буде будинок огороджено від болота справа, як відносяться до звукоізоляції квартир. Також можливо ще хтось щось чув?в мене кум там якраз працюює, каже що "бабла" та матеріалів кучу в той фундамет вклали і надіються що все там буде з ним гуд.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Trans19 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 15:00 Поділитися #355 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 15:00 Хто-небудь із власників квартир на Арцеулова підскажіть- як якість будинків? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ana Опубліковано 29 Березня, 2014 в 16:22 Поділитися #356 Опубліковано 29 Березня, 2014 в 16:22 І буду вдячний за відповідь жильців будинків Луцьксантехмонтажа на Арцеулова чи інших районах (окрім Податкової, оскільки там монолітний будинок - в якому все відрізняється від цегляного- особливо ніяка звукоізоляція квартир).Як звукоізоляція в квартирах - чи чути сусідів зверху, знизу, по боках?Як стяжка і штукатурка?Як електрика?те що в будинку біля податкової погана звукоізоляція неправда там вона нічим не гірша ніж в цегляному і будинок зовсім непоганий і пристойний (таке про звукоізоляцію в монолітному будинку може говорити той хто не знає технології будівництва) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
purepower2 Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 17:43 Поділитися #357 Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 17:43 Друзі, допоможіть вибрати квартиру. Двушка, одна 70,47 кв.м. Друга 73,67.Плюси першої :1) Панорамний шикарний вигляд з вікна кімнати, церквушка як на лодоні, видно весь північний ринок, нові будинки , все шикарно просто...2) Дуже сонячна за рахунок панорамного вікна3) Знаходиться на 3-му поверсіМінуси :1) Прості перегородки в одній з кімнат, простіше кажучи наче однокімнатна перепланована в двукімнатну за рахунок чого звукоізоляція кімнат гірша буде..2) немає компютерного кабінета ( гардеробна) , який є в проєкті другої 3) Одностороння, ( немає вихід на захід і схід сонця ) для когось цей мінус несуттєвий, але особисто мені завжди подобалися квартири з виходом на дві сторони будинку..4) всього одна лоджія на кухніТепер про другу квартиру.Плюси:1) Більша площа на 3,5 кв. метри ( 73,67 загальна)2) Є вмонтований компютерний кабінетик ( гардеробна)3) Дві лоджії які знаходяться по різні сторони будинку4) Один з балконів виходить на дитячу площадку і з лоджії другого поверху добре спостерігати за дитиною.5) Знаходиться на другому поверсі.Мінуси:1) Набагато темніша зе першу2) Немає панорамного вікна3) кутоваhttp://pixs.ru/showimage/Untitled1j_5074153_11518876.jpg.Ось плани обох двушок. Допоможіть бо мучусь що з них вибрати , завтра несу чималий завдаток, свою думку маю, але цікаво що інші скажуть. Дякую. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lightman Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 19:08 Поділитися #358 Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 19:08 Я б трьошку брав з тих, що на плані...Хоч і маленька, але ще одна кімната - величезний плюс Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
purepower2 Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 21:22 Поділитися #359 Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 21:22 Трьошки там всі продані нажаль, навіть перший та останній поверх. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SaShurik Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 09:39 Поділитися #360 Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 09:39 Більше подобається перший варіант. Панорамне вікно, без лишньої переплати за балкон (в 2му варіанті він ще й виходить в двір, до підїзда), Коридор також більш подобається. Сам нещодавно брав квартиру в новобудові, тільки однокімнатну. Пройшов всі майданчики, всюди заходив в середину. Найбільше не сподобалась якість саме Житлобуда2 (цеглу кладуть як небуть - буде що вирівнювати, фундамент від води також не захищений). Район хороший, правда дітей доведеться водити/возити до садочка, школи, оскільки магістральна дорога. Не подобаються мені там і темпи будівництва, коли кожив в контору, а це 1,5 міс. тому обіцяли здачу кінець 3 кварталу. З однокімнатних мені запропонували тільки останні поверхи.Дивився Арцеулова СУ-536, не сподобалися планування. Якість більш-менш, правда перегородки блокові і величезні балкони. Район затишний, але до школи далеко дуже.Брав ЛДБК на Федорова, по якості будівництва найбільше сподобалося. Район хороший та близько школи, садки. Квартиру бачив фактично "вживу", аналогічну здану на в будинку на Ветеранів.Цікавить, яка ціна м.кв. зараз в Житлобуді2! 6700, чи вже більше?В ЛДБК середні поверхи вже по 7200 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lightman Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 11:01 Поділитися #361 Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 11:01 В Житлобуді2670060% - 6600100% - 6500 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
purepower2 Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 19:26 Поділитися #362 Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 19:26 Взяв таки 2-шку в житлобуд 2 більшою за квадратурою 74м2. Обійшлася вона мені в 6600, так як перший внесок зробив добрий, а решта домовилися на кінець місяця, забудовник охоче погодився за що йому щиро вдячний. Дуже задоволений, все влаштувало і поверх і планування і місце . Вона вийшла мені якщо в доларах по сьогодішньому курсу в 42000$ , що не дає шансу жити вторинному ринку де все за долари. Ще до революції по старому курсу така квартира була 55к. Правда майже все вже продано, мені дістався 2-й поверх, є ще квартира на 7-му , і на 3-му . Хто хоче брати житло і ще цього не зробив, раджу робити поки є ще час, ще трохи і за гривні можна буде купити або однушку, або в гіршому випадку мішок картоплі . всім дякую . Удачі в виборі квартир Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lightman Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 20:21 Поділитися #363 Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 20:21 Ще на ремонт і меблі слід лишити 2,5-3,5к гривень на м2 орієнтовно...Ви взяли готову, чи ту, що здасться до кінця року? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
purepower2 Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 04:40 Поділитися #364 Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 04:40 Ту що здасться орієнтовно на жовтень у першому підїзді. З тим доларом не було часу думати і вибирати, взяв поки є . Може кого цікавить 2-га черга будівництва (2-4 підїзд), то ось план квартир, але там немає великогабаритних двух і 3-х як у мому підїзді, ось план квартир. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 06:45 Поділитися #365 Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 06:45 Взяв таки 2-шку в житлобуд 2 більшою за квадратурою 74м2. Обійшлася вона мені в 6600, так як перший внесок зробив добрий, а решта домовилися на кінець місяця, забудовник охоче погодився за що йому щиро вдячний. Дуже задоволений, все влаштувало і поверх і планування і місце . Вона вийшла мені якщо в доларах по сьогодішньому курсу в 42000$ , що не дає шансу жити вторинному ринку де все за долари. Ще до революції по старому курсу така квартира була 55к. Правда майже все вже продано, мені дістався 2-й поверх, є ще квартира на 7-му , і на 3-му . Хто хоче брати житло і ще цього не зробив, раджу робити поки є ще час, ще трохи і за гривні можна буде купити або однушку, або в гіршому випадку мішок картоплі . всім дякую . Удачі в виборі квартирА чи є в договорі ймовірність подорожчання квартири на момент здачі в зв'язку з інфляцією? Чи можеш скинути скан договору? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lightman Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 18:13 Поділитися #366 Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 18:13 Чув, що ЛСТМ коли заключає договір, то цін більше не переглядає - така й лишається до виконання роботи. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SaShurik Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 18:17 Поділитися #367 Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 18:17 Чув, що ЛСТМ коли заключає договір, то цін більше не переглядає - така й лишається до виконання роботи.Так, але якщо проплачуєш 70% від вартості. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Skorpio76 Опубліковано 5 Квітня, 2014 в 06:45 Поділитися #368 Опубліковано 5 Квітня, 2014 в 06:45 Чув, що ЛСТМ коли заключає договір, то цін більше не переглядає - така й лишається до виконання роботи.ціна не переглядається лише на викуплені квадрати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
purepower2 Опубліковано 5 Квітня, 2014 в 07:07 Поділитися #369 Опубліковано 5 Квітня, 2014 в 07:07 Особисто я, коли купував квартиру в забудовника, вніс завдаток близько 20% вартості і домовився що решта 80% до 30 календарних днів заплачу, кінцеву дату зазначили в договорі. Получається сумму розбив на 2-ва платежі, тому скидка 100 грн на метрі . Якби одним платежом - 200 грн ( 6500 грн) . Ціна в такому випадку мінятися не буде, а якщо більша кількість платежів, то по умовам мого договору може помінятися. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LacL Опубліковано 7 Квітня, 2014 в 07:11 Поділитися #370 Опубліковано 7 Квітня, 2014 в 07:11 Наскільки мені відомо раніше в житлобуд 2 можна було внести тільки 20% від суми, а решту виплачувати помісячно або по квартальном до здачі будинку. А вам що сказали всю суму зразу заплатити, чи ви самі так вирішили???І ще питання. Ви ходили на об'єкт дивитися вживу на планування квартир. Як вам план під'їзду. Не малий? І розмір вікон? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
purepower2 Опубліковано 7 Квітня, 2014 в 07:30 Поділитися #371 Опубліковано 7 Квітня, 2014 в 07:30 (змінено) Я вирішив сам заплатити всю суму, бо якщо оплата менше ніж 70% від загальної суми, в договорі є цей пункт, то забудовник має право підвищувати поєтапно ціну на тіло невнесеної суми, в залежності від ситуації на ринку. . Любі кредити і відстрочки - це переплата, тому вирішив, та й була змога , щей на валютному ринку таке робиться, що не хотілося ті гривні тримати, хто його знає що завтра буде і які ціни. Зараз взагалі парадокс, квартира в новобудові дешевше виходить чим аналогічна хрущовка яка в порівняння не йде по якості, з меншою площею і ціною в доларах, тому думаю або нерухомість ближнім часом має впасти, як це було у 2008, або навпаки, що скоріш за все, ціни зростуть до 7800 грн. за квадрат в нових будинках. Планування в 1-му підїзді дуже вдале, вікна виходять на церкву в деяких квартирах, з часом там буде стояти собор, пяні компанії не бігатимуть, затишно, близько до зупинок і супермаркетів, мені сподобалось, та й ціна можна сказати по старому курсу поки що. По плануванню, 73,67 квадрати для двушки , це моя мрія, більше і не потрібно для двокімнатної. ВІкна нормальні. Два балкони. Один дуже великий більше 5 метрів, другий менший але завжди сонячно. Є гардеробна, думаю зробити там компютерний кабінет. просторий коридор, В багатьох новобудовах був , хотілось саме двусторонню, щоб вікна виходили на дві сторони будинку, а це далеко не в кожному будинку серед двокімнатних. Дуже сподобався будинок на Іващенка від ЛСМ, там двукімнатна 79 квадратів, шик ..але місце розташування - не моє... Змінено 7 Квітня, 2014 в 07:40 користувачем purepower2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LacL Опубліковано 7 Квітня, 2014 в 07:53 Поділитися #372 Опубліковано 7 Квітня, 2014 в 07:53 Як на мене вікна в залі маленькі, порівняно з вікнами в старих будинках. І сушка для 4 квартир на площадці взагалі мала.а за підвальне приміщення ви нецікавилися? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
purepower2 Опубліковано 7 Квітня, 2014 в 08:01 Поділитися #373 Опубліковано 7 Квітня, 2014 в 08:01 (змінено) Як на мене вікна в залі маленькі, порівняно з вікнами в старих будинках. І сушка для 4 квартир на площадці взагалі мала.а за підвальне приміщення ви нецікавилися?Це не сушка а місце під мусоропровід по плану, я питав в прораба. Щодо підвального приміщення, вони продають офісні кімнати по 25м2 за ціною 4500 - 5000 за метр. В них газовий котел теж стоїть, все зроблено. Мені підвал не потрібен, але знаю як в недавно зданій новобудові скандал був, коли один сусід захопив чималу ділянку в підвалі , а на зауваження другого сусіда, лябязно послав його на три букви, мотивуючи тим що нема закона кому скільки. На всіх не вистачає як правило всеодно. Тому може й то добре не мені і нікому )) а треба буде можна купити. До сушок це теж відноситься, як правило " кто не успел тот опоздал" ) Змінено 7 Квітня, 2014 в 08:03 користувачем purepower2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tanetka Опубліковано 21 Квітня, 2014 в 18:55 Поділитися #374 Опубліковано 21 Квітня, 2014 в 18:55 Привіт, друзі! Можливо в когось більше досвіду і ви знаєте, які не доліки у квартирі на 9 поверсі? Я читала, що може затоплювати, але що реально? Мене зацікавив монолітний будинок на Іващенка. дякую Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Skorpio76 Опубліковано 21 Квітня, 2014 в 19:01 Поділитися #375 Опубліковано 21 Квітня, 2014 в 19:01 Привіт, друзі! Можливо в когось більше досвіду і ви знаєте, які не доліки у квартирі на 9 поверсі? Я читала, що може затоплювати, але що реально? Мене зацікавив монолітний будинок на Іващенка. дякуюТиск водопроводу, робота ліфта. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти