Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

А яка площа?

92

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, Житлобуд 2 щось зараз будує!?

Будує на Єршова біля церкви. Недавно здали пятиповерхівку теж біля церкви.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щасливі власники квартир від ЛДБК по вул. Федорова, поділіться будь ласка, скільки платите за квартиру влітку та під час опалювального сезону?

Влітку - 350, під час опалювального сезону(листопад-лютий, решта місяців менше) - 700. З цієї суми електропостачання ~150грн.

Це з лічильниками на опалення чи без? і скільки коштує утримання будинку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хтось вже цікавився будинком, що будує Луцьксантехмонтаж на Набережній, якість, ціна квадрату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щасливі власники квартир від ЛДБК по вул. Федорова, поділіться будь ласка, скільки платите за квартиру влітку та під час опалювального сезону?

Влітку - 350, під час опалювального сезону(листопад-лютий, решта місяців менше) - 700. З цієї суми електропостачання ~150грн.

а чому так багато? я на кравчука 11Б, дохова котельня, влітку до 200 грн., взимку до 400 грн., площа 73 кв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось вже цікавився будинком, що будує Луцьксантехмонтаж на Набережній, якість, ціна квадрату.

Якість внутрішніх робіт ЛСМ можете наочно побачити в уже зданих будинках. Там напевно буде така ж.

Але добре подумайте, чи потрібна вам квартира на болоті??.. Уявляю скільки там буде комарів, про постійну вологість повітря на нижніх поверхах взагалі мовчу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому так багато? я на кравчука 11Б, дохова котельня, влітку до 200 грн., взимку до 400 грн., площа 73 кв.

Не знаю, в чому різниця, але суми саме такі. Осьо:

Утримання будинку-160

Вивіз сміття-15

Опалення-215

Гаряча вода-80

Стоки гарячої води-10

Газ-20

Електроенергія-150

Плата за землю-0

Кабельне ТБ-25

Домофон-7

Холодна вода-25

Це не багато, все згідно отриманих послуг.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

візуалізація будинку

http://www.lstm.com.ua/uk/facilities/34-zhitloviy-budinok-po-vul-naberezhniy-2-m-lutsk

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене, місце не дуже вдале - з однієї сторони Набережна, по якій завжди гасають авто - шум, і небезпечно для дітей, та і сирість буде однозначно, болото, також не внушають довіри мені сваї на яких він буде стояти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавлюся зараз купівлею квартири, хочу взяти 1-ну, передивився вторинку (розраховую на 25-27 тис. дол.) або малосімейки, або коробки (без ремонту) на 1х поверхах (32-33 м.кв.). Дивлюся зараз новобудови малої квадратури. З того що надивився знайшов 2 варіанти Луцьксантехмонтаж (Набережна, 6700) і житлобуд2 (Єршова, реально с. Ліпіни, 6500). Ще як варіанти ЛДБК вул.Федорова (42 кв. 6900) - подобається район, трохи виходить дорого, навряд підзбираю, кредит брати не хочу та Луцьксантехмонтаж (Обераг на Арцеулова 42 кв., 6400) - не подобається величезна лоджія в 8,5 кв. і район.

Можливо ще варіанти порадите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавлюся зараз купівлею квартири, хочу взяти 1-ну, передивився вторинку (розраховую на 25-27 тис. дол.) або малосімейки, або коробки (без ремонту) на 1х поверхах (32-33 м.кв.). Дивлюся зараз новобудови малої квадратури. З того що надивився знайшов 2 варіанти Луцьксантехмонтаж (Набережна, 6700) і житлобуд2 (Єршова, реально с. Ліпіни, 6500). Ще як варіанти ЛДБК вул.Федорова (42 кв. 6900) - подобається район, трохи виходить дорого, навряд підзбираю, кредит брати не хочу та Луцьксантехмонтаж (Обераг на Арцеулова 42 кв., 6400) - не подобається величезна лоджія в 8,5 кв. і район.

Можу запропонувати 1-кімнатну квартиру в новобудові по вул. Чернишевського 114А(близько біля Нової лінії і Нашого Краю). НА 4 поверсі з ліфтом площею 47 кв.м. Ціна до Нового року 6000 грн/м2(значно дешевше запрононованих вище варіантів).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорого мені виходить. Кредит брати поки не збирають. Дивлюсь варіанти, що будуть здаватися в 2й половині наступного року.

Щодо будинку по Чернишевського чув, що там якісь проблеми з здачею. Забудовник хто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да немає там ніяких проблем зі здачею. Майже всі роботи завершені, в тому числі і з облаштуванням території. Декларацію по завершення буд. Робіт вже подали на підпис. А стосовно ціни, то недобудовані будинки(наприклад на набережній і інші) цінять дорожче. Ціна дешевша думаю навряд чи буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да блін, ці новобудови все добре, звісно краще, але ціна? Купували батькам десь 2 роки назад на Кравчука11, біля того будинку на Федорова, так район нормуль, але але але ... все самі робили потім,да ну його пів року в пилюці, так зараз все супер але як згадаю ой-йой! Дивись від ситуації є змога в новостройці після купівлі фігачити,чи найняти ремонтників? або влізти в "СВОЮ" сумму на Кравчука,Конякіна,Федорова,Соборності, Ветеранів класний район,ну і так далі, в....."тіпа старому домі" і жити спокійо помаленьку робити ремонт і "Балдєть"

Змінено користувачем yura-patriot
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо хтось не зрозумів вище комент, але так, в новій купленій квартирі треба фігачити щоб зробити на свій лад, ну або "чего и вам желаю" найняти бригаду і заплатити їм від........... і до.Багато вийде, а як іначе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто чув про 5-ти поверхівку у Зміінці!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Да блін, ці новобудови все добре, звісно краще, але ціна? Купували батькам десь 2 роки назад на Кравчука11, біля того будинку на Федорова, так район нормуль, але але але ... все самі робили потім,да ну його пів року в пилюці, так зараз все супер але як згадаю ой-йой! Дивись від ситуації є змога в новостройці після купівлі фігачити,чи найняти ремонтників? або влізти в "СВОЮ" сумму на Кравчука,Конякіна,Федорова,Соборності, Ветеранів класний район,ну і так далі, в....."тіпа старому домі" і жити спокійо помаленьку робити ремонт і "Балдєть"

Кравчука,Конякіна ,Федорова -так,район добрий в плані інфраструктури,але для житла....Треба подумати добре:жодного дерева(біля новобудов),перші поверхи офісні,а ще подивіться скільки біля кожного буд. паркується машин,вночі "тихо" грає чиясь поломана сигналізація ,а вранці всі дружно заводяться хвилин так по 15-20(взимку особливо).О,ще дуже гарний краєвид з вікна-прямо в чиюсь квартиру.Ну ,але ж який"престижний"район!!!! Так,а ще у нас вкоренився синдром немісцевих жителів-ще десяток років потому самий супер-район-це ЦЕНТР, ну,а зараз-33-ій.Вже ліпше Арцеулова-набагато тихіше.А для тих хто робив ремонт в новобудові-радійте,бо Ви,мабуть,не виносили і не зносили "рівних"стін у "вторинках",а ще добавте заміну всіх гнилих каналізаційних систем і т.д.

Змінено користувачем Любчик
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кравчука,Конякіна ,Федорова -так,район добрий в плані інфраструктури,але для житла....Треба подумати добре:жодного дерева(біля новобудов),перші поверхи офісні,а ще подивіться скільки біля кожного буд. паркується машин,вночі "тихо" грає чиясь поломана сигналізація ,а вранці всі дружно заводяться хвилин так по 15-20(взимку особливо).О,ще дуже гарний краєвид з вікна-прямо в чиюсь квартиру.Ну ,але ж який"престижний"район!!!! Так,а ще у нас вкоренився синдром немісцевих жителів-ще десяток років потому самий супер-район-це ЦЕНТР, ну,а зараз-33-ій.Вже ліпше Арцеулова-набагато тихіше.А для тих хто робив ремонт в новобудові-радійте,бо Ви,мабуть,не виносили і не зносили "рівних"стін у "вторинках",а ще добавте заміну всіх гнилих каналізаційних систем і т.д.

На Єршова також непогано,але...врхуйте біля будинків що будуються 4 пересічні траси:Відродження,Гордіюк,Соборності та Єршова і потік машин на них

Змінено користувачем Любчик
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"А для тих хто робив ремонт в новобудові-радійте", звучить не то що парадоксально, а якось несенітно як мінімум ))))))))))) хоч це і правда.

" Ви,мабуть,не виносили і не зносили "рівних"стін у "вторинках",а ще добавте заміну всіх гнилих каналізаційних систем і т.д." Ціна питання,не бачу жодної різниці( де робити ремонт) якщо наприклад платиш шабашникам чи в новостройці чи в старому будинку, Якщо порівняти ціну на наприклад 2х кімнатну квартиру в новостройці і так 15-20 річної давнити будинку то на ту різницю можна "забабахати "такій ремонт :=О Я не рівняю старі "хрущовки" з новостроями це й так зрозуміло)) я так беру середнячки і якесь елементарне"понятіє" там щоб не просідав, не панелька і т.д. ,Ну я це не затверджую, а так "розсуждаю"

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще варто звернути увагу на плату за комунальні послуги, я в новобудові плачу в середньому 300 грн. на місяць за 73 кв., батьки в "чешці" платять порядку 700-800 грн. за декілька років назбирується солідна різниця. Ну і не варто забувати, що в новобудовах(в більшості) ОСББ, якщо воно грамотно організовано то якість послуг з "жеківськіми" навіть порівнювати не варто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось знає, чи в новобудові що на Ветеранів 22, вже почали видавати ключі? Чи все поки обмежилось шоу із приїздом міністра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всіх зі святом!!!

В районі Кравчука щось будується зараз толкове? Чи планується будуватись в найближчі рік-два? Хтось щось підскаже?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЛДБК будує на Федорова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Шановні форумчани! Підкажіть, чи є Луцьку вже здані новобудови з 2-х кімнатними квартирами загальною площею до 60 квадратів?

Власне кажучи, шукаю для себе житло, а ситуацією не дуже володію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здані навряд є, ще й малої квадратури. 2х кімнатні менше до 60 будуються Житлобуд2 (Ершова) та Луцьксантехмонтаж (Набережна)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...