Перейти до змісту

Флуд, тупізми,стьоб, смайли, маразм з останньої стички м'ясоїди vs вегетаріанці

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

много демотиваторов интересных на эту тему крутится по сети.... но выбрал этот

1286592385.jpg

И вопрос к знатокам: Зачем человеку куры, коровы, свиньи? Для эстетики?...

Опубліковано
праноєдєніє???

пітаніє енергіямі солнца. як каже баш,

xxx: когда-нибудь докажут, что все живые существа, включая растения, грибы и бактерии, чувствуют боль и тогда появятся супер-вегетарианцы, не едящие ничего, и живущие за счет солнечного света

xxx: правда, недолго

Опубліковано

Сенсаційна новина!

Вчора в ковбасі місцевого цеху було виявлено М'ЯСО!!! Це може пояснюватись тільки нещасним випадком на виробництві.

Опубліковано
Наскільки я знаю, такі клоуни також існують, правда не довго))

Було ужо ^_^

xxx: когда-нибудь докажут, что все живые существа, включая растения, грибы и бактерии, чувствуют боль и тогда появятся супер-вегетарианцы, не едящие ничего, и живущие за счет солнечного света

xxx: правда, недолго

Опубліковано
та я про те, що справді є шизоїди, які "солцеедением" займаються...

є й такі, правда природний відбір - штука невблаганна)))

Опубліковано

Ko3bMa, та я про те, що справді є шизоїди, які "солцеедением" займаються...

А я вважав,що шизоїди-це ті, що вживають алкоголь(бехеровку,наприклад) і курять цигаркі та інший мотлох.Проффесор знову мене дивує своїм "кругозором". :)

• 4 тижня потому...
Опубліковано
думаю з цього літа повністю перейти на сироїдіння

жалко пацана (с)

п.с. а для чого ролик СТБешний видалили? комусь правда не сподобалась?

• 2 місяця потому...
Опубліковано

У фільмі "Supersize me", де головний герой харчувався 1 місяць виключно макдаком, "дівчина" гол. героя веганка, така тупа що ппц. Я ледь втримувався щоб не вимкнути. Ні ну я розумію, коли людина припустімо важить 125 кг, ну там так, і повільний обмін речовин... А як одні кістки і шкіри, та ще й веганство...

Опубліковано

Хоча знаю 1 чувака який їсть тільки рибу, теж дуже сухий... Але на обличчя дуже навіть, тому дівчатам поф )

Опубліковано

veget1.jpg

52 года на мясе против 3 лет на зелени.Наверняка у него шпинат в бицепсах

Майкл Кларк Дункан уже три года как вегетарианец. Сейчас он помогает организации по защите прав животных PETA популяризировать питание без мяса.

«Лучшая вещь из того, что я вегетарианец, — я знаю, что я не причиняю вреда никаким животным. Во-вторых, у меня выросла сила. Я намного сильней, чем был, когда ел мясо», — говорит актер. – «Не думайте, что для получения белка нужно поедать огромные порции бифштекса. Тот белок, которые вы предоставите своему организму из фасоли, бобов, свежих фруктов и овощей, прослужит намного дольше, и вы получите больше из этих продуктов, чем из 300-грамового куска мяса.

С тех пор, как он стал вегетарианцем, Дункан утверждает, что потерял 16 килограмм. Очевидно, что потерял он не мышечную массу.

В принципе неважно сколько лет он вегетарианец,важно,что он осознал,что человек-разумный не должен есть животных.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...