Перейти до змісту

А поїхали на РЕСПУБЛІКУ?:)

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Панове лучани, хто ще не має квиточка на цей чудовий мегафестиваль, пишіть офіційним представникам фестивалю у Луцьку: Вікторія Жуковська та Іванна Мартинів. Нагадуємо, що до 1-го серпня на всі дні фестивалю це задоволення коштує 100грн.

Опубліковано

Люди! У нас з Жуковською ще є квиточки на цілих ЧОТИРИ дні фестивалю Республіка по 100грн. Щастя це буде дійсне ДО 1-го серпня (ціна квитків зростає). Тому пишіть, дзвоніть та забирайте квитки на унікальний стріт-арт фестиваль України.

Опубліковано

Шановні кінематографи, досвідчені та початківці! Фестиваль РЕСПУБЛІКА оголошує відбір авторського фестивального кіно для Art Cinema Night – нічних кінопоказів в рамках фестивалю.

Art Cinema Night – три ночі авторського та аматорського кіно на Південному Дворі.

Хто бажає взяти участь та надати свої роботи для Art Cinema Night – надсилайте заявки на [email protected]згідно форми: (П.І.Б., опис роботи, жанр, хронометраж).

Чекаємо.

FvZvybC2Vm4.jpg

Опубліковано

На жаль, Кузьма Скрябін не матиме можливості взяти участь у фестивалі "Республіка 2012" у зв*язку зі зміною робочого графіку. Але давайте не будемо дуже плакати, адже 21-го вересня стіни Старої Фортеці затрясуться від запальних та прекрасних Kozak System

http://www.youtube.com/watch?v=9vA9y5u6hcs

• 3 тижня потому...
Опубліковано

‎"Земля Стрибків Луцьк" запрошує на найкрутіший фестиваль в Україні - фест музики та стріт-арту РЕСПУБЛІКА-2012 у Кам'янці-Подільському 21-23 вересня. Під час стрибків 1-2 вересня у Луцьку в організаторів можна придбати квитки на три дні фестивалю ще по 120грн. Поспішайте! Звертатись до Містерії.

Опубліковано

Є можливість поїхати з Луцька на Республіку в пятницю зранку. І прибути до обіду. Так само автобус забиратиме всіх біля Фортеці в 11 вечора в неділю 23-го вересня після закінчення програми. Вартість 150грн. Зв*язуйтесь з Оленою Ченчевик. http://vk.com/id70685359

Опубліковано · Приховав Otto Kreer, 11 Вересня, 2012 в 14:07 - у чела свадьба
Приховав Otto Kreer, 11 Вересня, 2012 в 14:07 - у чела свадьба

2 ForeverAutumn або ЖараЛєто

Вибачте за ооф, Іванка, а коли підведення підсумків конкурсу літніх фото від магазину спідньої білизни ?

Вашу тему я вже не можу знайти на однокласниках, а я ж активний учасник конкурсу , хочеться приз.

Опубліковано

Зібралися з друзями їхати на республіку й вирішили винайняти житло. Домовилися за будинок з 3 кімнатами за 900 грн. за три дні. Але оскільки нас небагато 3-4 чоловіки виходить накладно, так що хто бажає разом заночувати й провести вечори, чи мабуть все ж ранки, долучайтеся. Вимоги: адекватність, порядність, дружність, відносно спокійний і врівноважений характер ну й дух рок-н-роллу в крові і ще не надто зловживати алкоголем. 093 66 два 80 три 2 звати мене Сашко. Можемо зібратися ще на вокзалі (вирішили їхати потягом ковель-чернівці і з чернівців електричкою).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...