Перейти до змісту

Що вартує пригнати авто з Німеччини ?

yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

Цікавить можливість пригону авто з Німеччини і що це буде коштувати в результаті: перегону (послуги гонщика) + митниця ( з усіма її нюансами...) + розмитнення + постановка на облік (1-а реєстрація ) + переобладнання ( обшивка салону, вікна, сидіння )+ переоформлення на пасажира ( дозвіл ) + екперт + постановка на облік як пасажира. = 00000.

Для прикладу беремо авто :

WV Caddy 1.9 tdi, П.р. 11/2007

161 853 км Дизельный 55 кВт (75 PS)

Авто в Берліні. 950 км. від Луцька.

Його вартість 5.500 евро в Німеччині.

Якщо щось не так, або не все написав - поправте. Дякую за будь - яку корисну інформацію, Дітям з флудом просьба не турбувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна ссилочку на те авто?

проблема в тому, що люди не розуміються і шукають собі авто пас., або грус/пас. а під розмитнення підійде чистий груз.

Далі, Вам точно ніхто не скаже точну вартість всіх Вами перечислених послуг. На кожному пункті прорахують 50$ і взагальному набіжить +500$. Ви скажете що Вас дурять. Такі ситуації вже були.

Плюс до всього розмитнення авто підняли на 200-300$. Про це теж мало хто знає.... Тут багато нюансів.

Але якщо хочете, я Вам розпишу приблизні ціни.

І ще, подумайте над цим авто, мотор там слабуватий....

Раджу шукайте 77кВт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розпишіть, будь ласка, на прикладі даного авто або якогось іншого. Можна з тих, що вже приганялася.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна ссилочку на те авто?

проблема в тому, що люди не розуміються і шукають собі авто пас., або грус/пас. а під розмитнення підійде чистий груз.

Можна. Тільки вибачаюсь, там місто його дислокації інше, не Берлін, то рахувати можна з будь якого. Знаю, що можна гнати тільки ЛКВ. Саме серед них і шукаю!

Далі, Вам точно ніхто не скаже точну вартість всіх Вами перечислених послуг. На кожному пункті прорахують 50$ і взагальному набіжить +500$. Ви скажете що Вас дурять. Такі ситуації вже були.

Плюс до всього розмитнення авто підняли на 200-300$. Про це теж мало хто знає.... Тут багато нюансів.

Я і не розраховую на аптечну точність, просто для себе особисто хочу порахувати, чи варто мені ще покататися на своєму авто, чи варто знайти авто і замовити щоб пригнали! Щось не дуже мені хочеться ритися по авторинку. За розмитнення не знав що підскочило, окремо дякую за інформацію!

Буду дуже вдячний, можна в дужках вказати (+-).

І ще, подумайте над цим авто, мотор там слабуватий....

Раджу шукайте 77кВт

Знаю, в мене і зараз, дизель, 51 кВт, хватає, але може бути і краще! Шукаю саме ТДІ і з Клімою!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не скажете, скільки приблизно вартує перша реєстрація на це авто: http://auto.ria.ua/auto_mercedes_sprinter_gruz_7758717.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не скажете, скільки приблизно вартує перша реєстрація на це авто: http://auto.ria.ua/a...uz_7758717.html

З документами і номерами - 2900$ (+-)

І так, caddy 5500 євро - 7030$. Послуги перегонщика з митницею будуть (тут як хто бере) 700-1100$. Попадались люди що за свої послуги хотіли саме 1100$, я вважаю що це забагато.

Далі розмитнення (якщо 1.9 з кондиціонером 2007 рік) - 2100-2200$ Десь в тому порядку.

Перша постановка біля 200$.

Далі переоборудування на пасажира 100-130$.

Обшивка салону з сидіннями (раджу це робити в Бердичеві) 700-800$, але це вже від Вас залежить. Який матеріал і сидіння виберете, туди і ціна буде коливатись.

Знову постановка на облік зі всіма бумагами - 300$.

Рахуйте ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не скажете, скільки приблизно вартує перша реєстрація на це авто: http://auto.ria.ua/a...uz_7758717.html

І так, caddy 5500 євро - 7030$. Послуги перегонщика з митницею будуть (тут як хто бере) 700-1100$. Попадались люди що за свої послуги хотіли саме 1100$, я вважаю що це забагато.

Далі розмитнення (якщо 1.9 з кондиціонером 2007 рік) - 2100-2200$ Десь в тому порядку.

Обшивка салону з сидіннями (раджу це робити в Бердичеві) 700-800$, але це вже від Вас залежить. Який матеріал і сидіння виберете, туди і ціна буде коливатись.

Рахуйте ))

+1.Всё правильно и понятно написал.Но по поводу Бердичева пошли уже негативные отзывы...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рахуйте ))

Дякую! Тепер лишилося одна маленька справа - знайти хороше авто !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рахуйте ))

що за... ? чому на бусі реєстрація 3к баксів а на кедді лише 500 баксів ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що за... ? чому на бусі реєстрація 3к баксів а на кедді лише 500 баксів ?

по-перше, не кедді, а кадді.

по-друге, не 500, а 200.

по-третє, бус 1998р випуску, що є більше за поріг у 8 років.

Скажу коротко - авто які НЕ старше 8 років постановці на першу реєстрацію будуть значно дешевші. Така вже наша країна :_14:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До 8 років-33копійки зак куб

Старше 8 років-6 грн за куб.

Але розмитнення старих авто дешевше.Перший облік дорожче.Разом виходить майже однаково...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишій будь-ласка в приват скільки буде коштувати вольксваген Т4 дизель в хорошому стані вже оформлений для украіни? Сів і поїхав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок переробки авто раджу в Дубно звернутися. Рік тому переробляли Caddy. Вікна+обшивка салону - 450$. Сидіння купували самі - ~200$. Ну і переоформлення...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підскажіть чи реалньо пригнати авто на інваліда? щоб на розмитненні з економити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я привозив авто для інваліда, але він мусить бути в черзі на отримання автомобіля.

На рахунок Т4, піди на базар і купи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я привозив авто для інваліда, але він мусить бути в черзі на отримання автомобіля.

скільки обійшлось розмитнення? чи держава повністю все покрила? і чи зможе хтось інший їздити по дорученню?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки обійшлось розмитнення? чи держава повністю все покрила? і чи зможе хтось інший їздити по дорученню?

В такому випадку мито не стягується, по дорученю їздити можна. Про те є нюанси: таку машину не можна продати, оскільки вона стає власністю держави, тобто совбезу (точно не знаю, але десь таке читав коли цікавився цим). Здається через 10 років, тобто той термін на який держава видає інваліду авто, совбез може забрати машинку. Якщо розмитнити машинку таким чином, то інваліда знімають з черги на авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В такому випадку мито не стягується, по дорученю їздити можна. Про те є нюанси: таку машину не можна продати, оскільки вона стає власністю держави, тобто совбезу (точно не знаю, але десь таке читав коли цікавився цим). Здається через 10 років, тобто той термін на який держава видає інваліду авто, совбез може забрати машинку. Якщо розмитнити машинку таким чином, то інваліда знімають з черги на авто.

Дякую. щоб взнати всі ці нюанси краще сходити на митницю певно і там все розкажуть? а де саме в Луцьку митниця? я не місцевий)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рівненська.На території 'Модерн-Експо'.Там де колись завод 'Іскра' був.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую. щоб взнати всі ці нюанси краще сходити на митницю певно і там все розкажуть? а де саме в Луцьку митниця? я не місцевий)

Я б порадив би спочатку в совбез сходити, все одно через нього вся операція буде проходити.

Інше питання де ти знайдеш інваліда який захоче, можна сказати, віддати тобі положену йому законом машинку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б порадив би спочатку в совбез сходити, все одно через нього вся операція буде проходити.

Інше питання де ти знайдеш інваліда який захоче, можна сказати, віддати тобі положену йому законом машинку?

є один далекий родич. думаю за певну компенсацію погодиться. він вже 3 роки стоїть в черзі, може й не дождатись так. а якщо інвалід не стоїть в черзі? тоді на нього неможна пригнати? прийдеться йому спочатку стаити на облік за авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є один далекий родич. думаю за певну компенсацію погодиться. він вже 3 роки стоїть в черзі, може й не дождатись так. а якщо інвалід не стоїть в черзі? тоді на нього неможна пригнати? прийдеться йому спочатку стаити на облік за авто?

Цього я не знаю. В принципі машинка буде оформлятися як адресна гумунітарна допомога, тобто на конкретну людину. За логікою державі має бути пофіг чи стоїть інвалід на черзі чи ні. Але це лише мої здогадки.

Мені декілька років тому пропонували 200 баксів за таку схекму, але я відмовився, сам бібіку хочу!))) Ось думаю, чи чекати поки держава дасть, чи самому пригнати яку БМВ 530.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось думаю, чи чекати поки держава дасть, чи самому пригнати яку БМВ 530.

невдасться :0157:

Не відносяться до гуманітарної допомоги підакцизні товари,

крім:

легкових автомобілів, які на момент ввезення на митну

територію України були виготовлені не більш як вісім років тому, з

об'ємом двигуна не більш як 1800 куб. см, що отримуються органом

виконавчої влади Автономної Республіки Крим, обласною, Київською,

Севастопольською міською державною адміністрацією або центральним

органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує

державну політику у сфері соціального захисту населення, для

подальшої передачі інвалідам, які перебувають у встановленому

порядку на обліку для отримання спеціального автотранспорту, на

строк, визначений законодавством.

http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1192-14

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось думаю, чи чекати поки держава дасть, чи самому пригнати яку БМВ 530.

невдасться :0157:

Не відносяться до гуманітарної допомоги підакцизні товари,

крім:

легкових автомобілів, які на момент ввезення на митну

територію України були виготовлені не більш як вісім років тому, з

об'ємом двигуна не більш як 1800 куб. см, що отримуються органом

виконавчої влади Автономної Республіки Крим, обласною, Київською,

Севастопольською міською державною адміністрацією або центральним

органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує

державну політику у сфері соціального захисту населення, для

подальшої передачі інвалідам, які перебувають у встановленому

порядку на обліку для отримання спеціального автотранспорту, на

строк, визначений законодавством.

http://zakon2.rada.g...ws/show/1192-14

Не знав! Дякую! А я вже губу розкатав)))) Ну що ж, прийдеться якусь малолітражку брати. Але з двіжком до 1.8, теж є прикольні машинки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...