Перейти до змісту

что случилось на ЖД вокзале?

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Телефонний апарат розташований безпосередньо біля вокзалу. При його огляді експерти виявили зразки тканини.

Залишилось, всього-лише, затримати і допитати 6874 людей, що були поруч з таксофоном в той час і у 2469 чол. взяти зразки тканини на експертизу і справа, як то кажуть, у шляпі.

Опубліковано

Які ж то такі зразки тканини вони виявили?

Не знаю, може я не дуже полюбляю детективні серіали, які такі зразки можна виявити в таксофоні?

В ньому якийсь таємний модуль захований, який збирає зразки тканин/ДНК/... при анонімних дзвінках???

Опубліковано
Телефонний апарат розташований безпосередньо біля вокзалу. При його огляді експерти виявили зразки тканини.

Залишилось, всього-лише, затримати і допитати 6874 людей, що були поруч з таксофоном в той час і у 2469 чол. взяти зразки тканини на експертизу і справа, як то кажуть, у шляпі.

А я знаю де ще камеру поставлять за рішенням міськради... ;)

Опубліковано
А я знаю де ще камеру поставлять за рішенням міськради...

Романюк також додав, що відео з цих камер не завадило б показувати по місцевому телебаченні, аби кожен міг побачити «героїв».

То й що? Ну стоїть камера на світлофорі на повороті на Грибоєдова... майже щодня бачу як мєнти мусара повертають туди з Перемоги під знак "по службовій необхідності". От хай показують по місцевому ТБ "героїв".

...Цікаво, який зв"язок між зразком тканини і зловмисником?

Опубліковано

...Цікаво, який зв"язок між зразком тканини і зловмисником?

Образцы не какие-нибудь - злоумышленные....

Опубліковано
То й що? Ну стоїть камера на світлофорі на повороті на Грибоєдова... майже щодня бачу як мєнти мусара повертають туди з Перемоги під знак "по службовій необхідності". От хай показують по місцевому ТБ "героїв".

Та там з певною періодичністю (по кілька днів підряд) світлофори не працюють. А що вже казати про камеру.

Опубліковано

продублюю пост з іншої теми...

8 червня президент України підписав Наказ № 388/2012 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 25 травня 2012 року "Про заходи щодо посилення боротьби з тероризмом в Україні".

+

У двотижневий термін до Верховної Ради буде внесено законопроект про додаткові повноваження для силовиків щодо застосування спеціальних технічних засобів для боротьби з тероризмом. До серпня повинна бути розроблена держпрограма установки сучасних систем безпеки та засобів зовнішнього контролю (нагляду)

=

мітинги розганяти буде набагато простіше і з застосуванням зброї...

P.S.: думаю зараз буде багато псевдотерористів по всій Україні. І наша влада заступиться за нас і наприймає законів шо потім на вулицю не вийдеш без паспорта і значка ПР...

які жартівники, це все прояви влади, для швидшого запровадження та установки сучасних систем безпеки та засобів зовнішнього контролю (нагляду).

Вибори ж на носі, а вони прикриваючись тероризмом будуть зі зброєю в руках розганяти мирні мітинки.

Скоро дійдем до тоталітаризму і диктатури (якщо вже не дійшли).

Опубліковано

вибачте за офф, але не знайшла інформації що сьогодні трапилось навпроти ринку "Формула", а саме біля Імперії ігор. На сходах багато крові, чоловічий туфель, люди проходять і з жахом на то дивляться... хто що чув?

Опубліковано
Вибори ж на носі, а вони прикриваючись тероризмом будуть зі зброєю в руках розганяти мирні мітинки.

Все банальніше. На цих системах безпеки наживуться фірмочки які створені будуть під тендер. Відкати такі відкати...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...