Перейти до змісту

что случилось на ЖД вокзале?

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Телефонний апарат розташований безпосередньо біля вокзалу. При його огляді експерти виявили зразки тканини.

Залишилось, всього-лише, затримати і допитати 6874 людей, що були поруч з таксофоном в той час і у 2469 чол. взяти зразки тканини на експертизу і справа, як то кажуть, у шляпі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які ж то такі зразки тканини вони виявили?

Не знаю, може я не дуже полюбляю детективні серіали, які такі зразки можна виявити в таксофоні?

В ньому якийсь таємний модуль захований, який збирає зразки тканин/ДНК/... при анонімних дзвінках???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефонний апарат розташований безпосередньо біля вокзалу. При його огляді експерти виявили зразки тканини.

Залишилось, всього-лише, затримати і допитати 6874 людей, що були поруч з таксофоном в той час і у 2469 чол. взяти зразки тканини на експертизу і справа, як то кажуть, у шляпі.

А я знаю де ще камеру поставлять за рішенням міськради... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я знаю де ще камеру поставлять за рішенням міськради...

Романюк також додав, що відео з цих камер не завадило б показувати по місцевому телебаченні, аби кожен міг побачити «героїв».

То й що? Ну стоїть камера на світлофорі на повороті на Грибоєдова... майже щодня бачу як мєнти мусара повертають туди з Перемоги під знак "по службовій необхідності". От хай показують по місцевому ТБ "героїв".

...Цікаво, який зв"язок між зразком тканини і зловмисником?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Цікаво, який зв"язок між зразком тканини і зловмисником?

Образцы не какие-нибудь - злоумышленные....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То й що? Ну стоїть камера на світлофорі на повороті на Грибоєдова... майже щодня бачу як мєнти мусара повертають туди з Перемоги під знак "по службовій необхідності". От хай показують по місцевому ТБ "героїв".

Та там з певною періодичністю (по кілька днів підряд) світлофори не працюють. А що вже казати про камеру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продублюю пост з іншої теми...

8 червня президент України підписав Наказ № 388/2012 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 25 травня 2012 року "Про заходи щодо посилення боротьби з тероризмом в Україні".

+

У двотижневий термін до Верховної Ради буде внесено законопроект про додаткові повноваження для силовиків щодо застосування спеціальних технічних засобів для боротьби з тероризмом. До серпня повинна бути розроблена держпрограма установки сучасних систем безпеки та засобів зовнішнього контролю (нагляду)

=

мітинги розганяти буде набагато простіше і з застосуванням зброї...

P.S.: думаю зараз буде багато псевдотерористів по всій Україні. І наша влада заступиться за нас і наприймає законів шо потім на вулицю не вийдеш без паспорта і значка ПР...

які жартівники, це все прояви влади, для швидшого запровадження та установки сучасних систем безпеки та засобів зовнішнього контролю (нагляду).

Вибори ж на носі, а вони прикриваючись тероризмом будуть зі зброєю в руках розганяти мирні мітинки.

Скоро дійдем до тоталітаризму і диктатури (якщо вже не дійшли).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибачте за офф, але не знайшла інформації що сьогодні трапилось навпроти ринку "Формула", а саме біля Імперії ігор. На сходах багато крові, чоловічий туфель, люди проходять і з жахом на то дивляться... хто що чув?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибори ж на носі, а вони прикриваючись тероризмом будуть зі зброєю в руках розганяти мирні мітинки.

Все банальніше. На цих системах безпеки наживуться фірмочки які створені будуть під тендер. Відкати такі відкати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

волинські новини почитайте. знайшли! шоу лише починається :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...