VitaliyS Опубліковано 12 Червня, 2012 в 14:51 Поділитися #1 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 14:51 Порадьте в якому банку відкрити соціальний рахунок для виплат "на дитину"Говорять що є такі, що довго не з'являєтся платіж, чи щось інше...Крім привату звісно.( багато поганого про нього говорять)Щоб банкомати того банку були на 33-му. Щоб не було плати за зняття грошей ( хоча цього і не повинно бути по соціальним проектам, та це ж банки, вони і таке можуть)Перше що спадає на думку - "Ощадбанк".Може хтось вже отримує такі виплати, поділітся враженнями від користування послугами "вашого" банку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 12 Червня, 2012 в 15:51 Поділитися #2 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 15:51 Жодних нюансів затримки коштів Приватом не було. Отримувала виплати на обох дітей. Банкоматів на 33-му більше, ніж достатньо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tomagawk Опубліковано 12 Червня, 2012 в 15:56 Поділитися #3 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 15:56 Якщо "Аваль" здійснює даний вид нарахувань, то порадив би його. Мені подобається обслуговування, банкоматів достатньо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barugan Опубліковано 12 Червня, 2012 в 17:12 Поділитися #4 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 17:12 якщо прИвета не хочете, то ощад для держ.соціалки самий раз. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 12 Червня, 2012 в 18:55 Поділитися #5 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 18:55 Відкривали в приваті. Проблем ніяких.З плюсів те, що в Приват24 можна перевіряти стан рахунку не ходивши навіть до банкомату.Колись стикався (депозит) з Авалем ... ошуканці тама ще тіЗ.І. Не фан Привата ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Coding Опубліковано 12 Червня, 2012 в 19:25 Поділитися #6 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 19:25 Мав рахунки і картки зарплатні в приваті - також ніяких проблем ніколи не було. Так що не знаю хто говорить, що він поганий.. Але й може є і винятки... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Scabiosa Опубліковано 12 Червня, 2012 в 19:42 Поділитися #7 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 19:42 "Ощадбанк". Рахунок, карточку виробляють без проблем, без комісій. Гроші "падають" вчасно. Банкомати на 33-ому біля "Гостинця" та в "Каравані" на "Варшавці". Ну і біля ківерцівського мосту на 40-му найближче. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksik Опубліковано 12 Червня, 2012 в 19:56 Поділитися #8 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 19:56 а у мене з Приватом завжди проблеми були з виплатою на дитину, гроші то зараховувалися швидко, але досить часто пропадали незначні суми на що ніхто з працівників не давав чіткої відповіді. Тому з Привата перейшла на Кредобанк (банкомат в прим. маг."Троянда"), залишки завжди співпадали Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 20:05 Поділитися #9 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 20:05 часто пропадали незначні суми на що ніхто з працівників не давав чіткої відповідіМожна взяти в банку (Приват24) виписку по рахунку - там все написано.В мене за обома дітьми - Приват. Вибирала по кількості банкоматів))) За 5 років проблем не було. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 13 Червня, 2012 в 06:09 Поділитися #10 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 06:09 З двома дітьми лише Аваль. Жодних проблем. Крім того зараз маю ЗП картку від Аваля. Аваль, поштово-пенсійний банк. (був, зараз не знаю), тобто із частковою часткою грошей держави. Якось так. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
b0rg Опубліковано 13 Червня, 2012 в 07:06 Поділитися #11 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 07:06 VitaliyS, тема ніочєм. кожен буде хвалити там де має свою картку принцип всюди однаковий, зняття всюди безплатне, найпростіша карта всюди нахаляву по банкоматам не забудь і про великі об'єднання банкоматних мереж - та ж атмосфера. вроді і банк невеликий, і в нього його банкоматів 200 штук, а в об'єднаній мережі 2-3 тисячі. і т.д. з досвіду скажу що в менших банках обслуговування як правило краще. це ж стосується нововідкритих відділень і більших банків, ще манагери не зіпсовані і не з кислими мордами. колись в приваті навіть шуткували що файна дитина з інституту втрачає запал, усмішку і вогонь в очах приблизно через півроку роботи на обслуговуванні клієнтів Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VitaliyS Опубліковано 13 Червня, 2012 в 07:14 Автор Поділитися #12 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 07:14 Дякую за відповіді. Тепер є з чого вибирати ... думаю з них і виберемо Це так на мене "поклали " завдання знайти банк для цих виплат, я як зайшов на сайт з відгуками про роботу банків то аж страшно... але всеодно потрібно щось вибирати - інакше ж ніяк. Хоча на 33-му є ще банк, але про нього ніхто нічого не написав (Укрсоц.) А ще є банкомат Кредитпромбанку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 13 Червня, 2012 в 07:43 Поділитися #13 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 07:43 Укрсоца нет уже давно Он ЮниКредит нынче Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 07:49 Поділитися #14 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 07:49 Укрсоца нет уже давно Он ЮниКредит нынче Не зовсім Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VitaliyS Опубліковано 14 Червня, 2012 в 07:15 Автор Поділитися #15 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 07:15 VitaliyS, тема ніочєм. кожен буде хвалити там де має свою картку Не погоджусь , при відповіді на такі питання часто випливають відгуки реальних людей, яку допомагають прийняти рішення. Навіть якщо вона похвалить банк, де в неї є картка (значить все добре в тому банку ) Я колись отримував зарплату на картку привата. І точно знаю, що кожен місяць з картки пропадали дрібні гроші. І в мене, і у всієї бригади, і у всіх, з ким ми спілкувалися. І це при тому що ніяких комісій чи інших платежів не бралося (спеціально взнавали в банку) Це я так пояснюю що це обгрунтований відгук а не щось на зразок - зняв-забув що знімав - жалівся-оказалося сам винен, не розібрався. Якби я такий відгук прочитав - мені б це допомогло, не зв'язувався б з таким банком. На жіночому форумі про дітей ( попав туди випадково, по ссилці) зустрів діалог - ... щось немає грошей, хтось вже отримував... я отримала, я також... значитьсправа в банку, піду виясняти ... Тому й подумав що є такі банки які затрмують виплати чи ще щось. Тому й запитав тут, не реєструватися ж на жіночий форум для цього Я так розумію що зараз ні в якому банку з цим не виникає непорозумінь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slavco Опубліковано 14 Червня, 2012 в 08:17 Поділитися #16 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 08:17 Схема зарахування дитячих грошиків: з казначейства приходить сума на собез, собез розкидає гроші на банки і передають відомості (друковані та електронні копії) на банки, в банках манагери руцями\автоматом (як де) зараховують гроші на карткові рахунки клієнтів. Приблизно так. Підводне каміння: в казначействі глюків не знайшов, в собезі теж перекидають оперативно. Банк... хоч і рідко, але буває, як правило через помилки манагерів ( в мене одну суму дружині тиждень шукали, але знайшли таки ). Зараз доці рік і 10 місяців - весь цей час, зарахування йшли число в число, крім попереднього інцидента. Виберете банк , при оформленні карти зверніть увагу на її можливості. Безплатний соціальний онікс дозволяє тільки зняття готівки в банкоматах. За 3 грн в місяць (у нас так) з Візою електрон можна розраховуватись в магазинах та всяких інтернетах. Ну і прикручуйте послугу мобільного банкінгу (смс контроль за рахунком): смс-ки приходять на всі операції по карті: зарахування, видача, перегляд рахунку із вказанням де і коли операція з картою проводилась. Сам працюю в банку, але рекламувати не буду, даби не викликати бурних дебатів ніачьом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Abrikos Опубліковано 14 Червня, 2012 в 13:11 Поділитися #17 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 13:11 враховуючи що це соціалка і нюансів не повинно бути в принципі - відкривай в тому банку, відділення якого (ну і банкомат, відповідно) найближче до місця проживання. бо якщо якісь нюанси і будуть - то все одно прийдеться іти виясняти. щоб далеко не ходити ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VitaliyS Опубліковано 14 Червня, 2012 в 14:28 Автор Поділитися #18 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 14:28 Сам працюю в банку, але рекламувати не буду... Може й даремно Вибирав один з запропонованих вами банків, та вибрав той, де працює подружка дружини. Завтра йду подавати заявку (чи як там це називаєтся ) Банкомати є близько, а питань, дуже надіюсь, не буде щоб виясняти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 14 Червня, 2012 в 14:52 Поділитися #19 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 14:52 Виберете банк , при оформленні карти зверніть увагу на її можливості. Безплатний соціальний онікс дозволяє тільки зняття готівки в банкоматах. За 3 грн в місяць (у нас так) з Візою електрон можна розраховуватись в магазинах та всяких інтернетах. Ну і прикручуйте послугу мобільного банкінгу (смс контроль за рахунком): смс-ки приходять на всі операції по карті: зарахування, видача, перегляд рахунку із вказанням де і коли операція з картою проводилась. Сам працюю в банку, але рекламувати не буду, даби не викликати бурних дебатів ніачьом. Банк був озвучений мною Я його вже піарнув. Ключове ж слово "онікс", правда, їх уже не випускають. Проста Віза зайняла його місце. Abrikos, банкомати не "де ближче", а яких по Україні більше. пам'ятаю, щоб зняти гроші з картки Аваля (В Криму) мені з Гурзуфа потрібно було їхати в Ялту. Зате Приватівський Банкомёт там (в Гурзуфі) є. Але з Приватом я не хотів мати справи. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
schakal Опубліковано 14 Червня, 2012 в 15:11 Поділитися #20 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 15:11 Порадьте в якому банку відкрити соціальний рахунок для виплат "на дитину"Говорять що є такі, що довго не з'являєтся платіж, чи щось інше...Крім привату звісно.( багато поганого про нього говорять)Щоб банкомати того банку були на 33-му. Щоб не було плати за зняття грошей ( хоча цього і не повинно бути по соціальним проектам, та це ж банки, вони і таке можуть)Перше що спадає на думку - "Ощадбанк".Може хтось вже отримує такі виплати, поділітся враженнями від користування послугами "вашого" банку.Отримую виплату з центру зайнятості. Обрав банк Аваль. Все влаштовує. Хоч в місяць забирає 3 грн., проте це не є проблемою. Загалом тільки плюси - Виплата без затримок (приходить sms з кожним нарахуванням коштів); банкоматів в районі 33-го та 40-го багато; при знятті коштів з картки нічого не забирає. Не знаю, які умови при виплатах на дитину, але в моєму випадку все нормально. Можна просто зайти до банку та запитати (наприклад, на пр. Соборності, 30). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.