Перейти до змісту

Який банк обрати для нарахування соціальних виплат

VitaliyS

Рекомендовані повідомлення

Порадьте в якому банку відкрити соціальний рахунок для виплат "на дитину"

Говорять що є такі, що довго не з'являєтся платіж, чи щось інше...

Крім привату звісно.( багато поганого про нього говорять)

Щоб банкомати того банку були на 33-му. Щоб не було плати за зняття грошей ( хоча цього і не повинно бути по соціальним проектам, та це ж банки, вони і таке можуть)

Перше що спадає на думку - "Ощадбанк".

Може хтось вже отримує такі виплати, поділітся враженнями від користування послугами "вашого" банку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жодних нюансів затримки коштів Приватом не було. Отримувала виплати на обох дітей. Банкоматів на 33-му більше, ніж достатньо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо "Аваль" здійснює даний вид нарахувань, то порадив би його. Мені подобається обслуговування, банкоматів достатньо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо прИвета не хочете, то ощад для держ.соціалки самий раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкривали в приваті. Проблем ніяких.

З плюсів те, що в Приват24 можна перевіряти стан рахунку не ходивши навіть до банкомату.

Колись стикався (депозит) з Авалем ... ошуканці тама ще ті

З.І. Не фан Привата ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав рахунки і картки зарплатні в приваті - також ніяких проблем ніколи не було. Так що не знаю хто говорить, що він поганий.. Але й може є і винятки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Ощадбанк". Рахунок, карточку виробляють без проблем, без комісій. Гроші "падають" вчасно. Банкомати на 33-ому біля "Гостинця" та в "Каравані" на "Варшавці". Ну і біля ківерцівського мосту на 40-му найближче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а у мене з Приватом завжди проблеми були з виплатою на дитину, гроші то зараховувалися швидко, але досить часто пропадали незначні суми на що ніхто з працівників не давав чіткої відповіді. Тому з Привата перейшла на Кредобанк (банкомат в прим. маг."Троянда"), залишки завжди співпадали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

часто пропадали незначні суми на що ніхто з працівників не давав чіткої відповіді

Можна взяти в банку (Приват24) виписку по рахунку - там все написано.

В мене за обома дітьми - Приват. Вибирала по кількості банкоматів))) За 5 років проблем не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З двома дітьми лише Аваль. Жодних проблем. Крім того зараз маю ЗП картку від Аваля. Аваль, поштово-пенсійний банк. (був, зараз не знаю), тобто із частковою часткою грошей держави. Якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VitaliyS, тема ніочєм. кожен буде хвалити там де має свою картку :)

принцип всюди однаковий, зняття всюди безплатне, найпростіша карта всюди нахаляву

по банкоматам не забудь і про великі об'єднання банкоматних мереж - та ж атмосфера. вроді і банк невеликий, і в нього його банкоматів 200 штук, а в об'єднаній мережі 2-3 тисячі. і т.д.

з досвіду скажу що в менших банках обслуговування як правило краще. це ж стосується нововідкритих відділень і більших банків, ще манагери не зіпсовані і не з кислими мордами. колись в приваті навіть шуткували що файна дитина з інституту втрачає запал, усмішку і вогонь в очах приблизно через півроку роботи на обслуговуванні клієнтів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за відповіді.

Тепер є з чого вибирати :) ... думаю з них і виберемо

Це так на мене "поклали " завдання знайти банк для цих виплат, я як зайшов на сайт з відгуками про роботу банків то аж страшно... але всеодно потрібно щось вибирати - інакше ж ніяк.

Хоча на 33-му є ще банк, але про нього ніхто нічого не написав (Укрсоц.)

А ще є банкомат Кредитпромбанку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Укрсоца нет уже давно ;)

Он ЮниКредит нынче ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Укрсоца нет уже давно ;)

Он ЮниКредит нынче ;)

Не зовсім screenwlw.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VitaliyS, тема ніочєм. кожен буде хвалити там де має свою картку :)

Не погоджусь , при відповіді на такі питання часто випливають відгуки реальних людей, яку допомагають прийняти рішення.

Навіть якщо вона похвалить банк, де в неї є картка (значить все добре в тому банку :))

Я колись отримував зарплату на картку привата. І точно знаю, що кожен місяць з картки пропадали дрібні гроші.

І в мене, і у всієї бригади, і у всіх, з ким ми спілкувалися. І це при тому що ніяких комісій чи інших платежів не бралося (спеціально взнавали в банку)

Це я так пояснюю що це обгрунтований відгук а не щось на зразок - зняв-забув що знімав - жалівся-оказалося сам винен, не розібрався.

Якби я такий відгук прочитав - мені б це допомогло, не зв'язувався б з таким банком.

На жіночому форумі про дітей ( попав туди випадково, по ссилці) зустрів діалог - ... щось немає грошей, хтось вже отримував... я отримала, я також... значитьсправа в банку, піду виясняти ...

Тому й подумав що є такі банки які затрмують виплати чи ще щось.

Тому й запитав тут, не реєструватися ж на жіночий форум для цього :)

Я так розумію що зараз ні в якому банку з цим не виникає непорозумінь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схема зарахування дитячих грошиків: з казначейства приходить сума на собез, собез розкидає гроші на банки і передають відомості (друковані та електронні копії) на банки, в банках манагери руцями\автоматом (як де) зараховують гроші на карткові рахунки клієнтів. Приблизно так.

Підводне каміння: в казначействі глюків не знайшов, в собезі теж перекидають оперативно. Банк... хоч і рідко, але буває, як правило через помилки манагерів ( в мене одну суму дружині тиждень шукали, але знайшли таки :) ). Зараз доці рік і 10 місяців - весь цей час, зарахування йшли число в число, крім попереднього інцидента.

Виберете банк , при оформленні карти зверніть увагу на її можливості. Безплатний соціальний онікс дозволяє тільки зняття готівки в банкоматах. За 3 грн в місяць (у нас так) з Візою електрон можна розраховуватись в магазинах та всяких інтернетах. Ну і прикручуйте послугу мобільного банкінгу (смс контроль за рахунком): смс-ки приходять на всі операції по карті: зарахування, видача, перегляд рахунку із вказанням де і коли операція з картою проводилась.

Сам працюю в банку, але рекламувати не буду, даби не викликати бурних дебатів ніачьом. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

враховуючи що це соціалка і нюансів не повинно бути в принципі - відкривай в тому банку, відділення якого (ну і банкомат, відповідно) найближче до місця проживання. бо якщо якісь нюанси і будуть - то все одно прийдеться іти виясняти. щоб далеко не ходити )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам працюю в банку, але рекламувати не буду...

Може й даремно :)

Вибирав один з запропонованих вами банків, та вибрав той, де працює подружка дружини.

Завтра йду подавати заявку (чи як там це називаєтся :))

Банкомати є близько, а питань, дуже надіюсь, не буде щоб виясняти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виберете банк , при оформленні карти зверніть увагу на її можливості. Безплатний соціальний онікс дозволяє тільки зняття готівки в банкоматах. За 3 грн в місяць (у нас так) з Візою електрон можна розраховуватись в магазинах та всяких інтернетах. Ну і прикручуйте послугу мобільного банкінгу (смс контроль за рахунком): смс-ки приходять на всі операції по карті: зарахування, видача, перегляд рахунку із вказанням де і коли операція з картою проводилась.

Сам працюю в банку, але рекламувати не буду, даби не викликати бурних дебатів ніачьом. ;)

Банк був озвучений мною ;) Я його вже піарнув. Ключове ж слово "онікс", правда, їх уже не випускають. Проста Віза зайняла його місце.

Abrikos, банкомати не "де ближче", а яких по Україні більше. пам'ятаю, щоб зняти гроші з картки Аваля (В Криму) мені з Гурзуфа потрібно було їхати в Ялту. Зате Приватівський Банкомёт там (в Гурзуфі) є. Але з Приватом я не хотів мати справи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте в якому банку відкрити соціальний рахунок для виплат "на дитину"

Говорять що є такі, що довго не з'являєтся платіж, чи щось інше...

Крім привату звісно.( багато поганого про нього говорять)

Щоб банкомати того банку були на 33-му. Щоб не було плати за зняття грошей ( хоча цього і не повинно бути по соціальним проектам, та це ж банки, вони і таке можуть)

Перше що спадає на думку - "Ощадбанк".

Може хтось вже отримує такі виплати, поділітся враженнями від користування послугами "вашого" банку.

Отримую виплату з центру зайнятості. Обрав банк Аваль. Все влаштовує. Хоч в місяць забирає 3 грн., проте це не є проблемою. Загалом тільки плюси - Виплата без затримок (приходить sms з кожним нарахуванням коштів); банкоматів в районі 33-го та 40-го багато; при знятті коштів з картки нічого не забирає. Не знаю, які умови при виплатах на дитину, але в моєму випадку все нормально. Можна просто зайти до банку та запитати (наприклад, на пр. Соборності, 30).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...