Перейти до змісту

Где в Луцке можно изготовить клише? + консультация по поводу клише -> краска -> картон,бумага

gen552

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Конкретно, нужно клише для оттиска краской на бумагах или картонах. Причем, я еще сам не знаю какая будет краска. Но точно не штемпельная краска. Так что, пока и не ясно из какого материала должно быть клише.

Вообще нужен консультант по вопросу клише -> краска -> картон,бумага. Кто кого может посоветовать?

Опубліковано

Класика жанру - металеве кліше. З металу в Луцьку не роблять. Таке кліше підійде для тислення, фольгування.

В вашому випадку треба робити печатку, а їх роблять на кожному кроці. Ну, але все залежить від розміру.

Опубліковано
Класика жанру - металеве кліше. З металу в Луцьку не роблять. Таке кліше підійде для тислення, фольгування.

Що, невже в Луцьку немає жодної людини або організації, яка займається виготовленням металевих кліше шляхом лазерного гравірування? Фірми, які займаються тисненням, замовляють металеві кліше де завгодно, але тільки не в Луцьку? Хоча, мене це зовсім не дивує. :(

Народ, ось вам відмінна бізнес ідея! Займатися лазерним гравіруванням. Конкурентів немає. :)

В вашому випадку треба робити печатку, а їх роблять на кожному кроці. Ну, але все залежить від розміру.

Так, роблять, із рідкого фотополімеру. Сьогодні дивився зразки. Я збираюсь використовувати акрилову фарбу, хоча не виключаю можливості і використання спеційних трафаретних фарб. Питання в тому, як буде виглядати відбиток. Думаю доведеться розбавляти акрил до рідкого стану.

Хто мав справу з цією фарбою? Просто в лом витрачати зайві кошти на виготовлення кліше. До того ж його зовнішній вигляд мене щось не дуже вразив.

Опубліковано

Зайдіть на якусь рекламно-поліграфічну фірму, поспілкуйтесь з технологом, він розкаже і де, і як, і пачьом. І елементарно переплюне по компетентності десятьох дилетантів які відпишуться в цій темі.

Не до кінця зрозуміло вашу потребу. Відтиск: 1 колір чи більше. Поверхня - упаковка? Чому саме відтиск? Може дешевше наклейки ліпити ніж заморочуватись із недешевими кліше та фарбою?

Народ, ось вам відмінна бізнес ідея! Займатися лазерним гравіруванням. Конкурентів немає.

Смішно. В Луцьку цей станок буде окупатись стільки, що ще й на онуків вистачить.

Опубліковано

Можливо більше підійде принцип трафаретного друку (продавлювання фарби ракелем через сітку)?

Вообще то, уже смотрю в эту сторону. Где в Луцке можна такую сетку купить?

Опубліковано

В Луцьку напевно ніде не вдасться таку сітку купити, тому шо споживачів на її тут буде 2-3 особи (які займаються шовкографією) тому за відсутності поппиту відсутня пропозиція.

Таку сітку я впевнений можна купити в гуглі, а почтову екіпажі нинче бистрі, за добу до Луцька доставлять....

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...