Перейти до змісту

Отдых на море

Beaver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Братаны.... так классно оттянулся на Азовском море и не дорого....стоянка для машины, комнаты на двух человек, холодильник, море в 5 минутах легкой ходьбы!... если у кого есть желание съездить отдохнуть звоните хозяйке(взял телефон спецом!) 80679609758 звать хозяйку - Светлана

Опубліковано
Братаны.... так классно оттянулся на Азовском море и не дорого....стоянка для машины, комнаты на двух человек, холодильник, море в 5 минутах легкой ходьбы!... если у кого есть желание съездить отдохнуть звоните хозяйке(взял телефон спецом!) 80679609758 звать хозяйку - Светлана

и сколько лет этой Светлане?... :huh:

Опубліковано

Фраза "и не дорого...." ні про ще не говорить...

Опубліковано
Фраза "и не дорого...." ні про ще не говорить...

для кого и кобыла - невеста ((це) дворник Федор) :)

интересно, а коралловые рифы далеко? :huh:

Опубліковано

не дорого это 30 гривен за комнату......... находится на косе...... а детальная информация находится у хозяйки.

Опубліковано
не дорого это 30 гривен за комнату......... находится на косе...... а детальная информация находится у хозяйки.

Для неабразованих - 30 грн це за місяць чи за день?

Просто відпочинок на чорному морі а саме в одесі в мене проходить у власній квартирі... Було б цікаво знати скільки люди платять, щоб зняти хату.

Опубліковано
ага, за ті ж гроші народ їздить в туреччину "all included" відпочивати...

Це ти так приколюєшся, чи я чогось не знаю?

ЯКА Туреччина за такі гроші?

Опубліковано

Був в минулому році на Азовському морі - в червні місяці. (випадково заїхали, були і відрядженні - ну і крутнули 200 км в одну сторону) а саме в Кирилівці.

15 грн з людини за добу за ліжко + постіль .

Хібара на 4 ліжка з холодильником та столом . 5 (дійсно 5) хв до моря.

загальний сральник під палючим сонцем (не туалет а сральник - металева буда Брр.... як згадаю так і верне), на вулиці щось схоже на душ та умивальники.

ціна там жахливі на продукти - все треба везти з собою.

Якщо вже їхати на Азов - то в Бердянськ.

Також був в тому році і на Чорному морі.

250 у.о квартира зі всіма зручностями (на 10 днів, тобто 25/добу) - газова плита (+ ложки кружки та тарілки, миючі засоби і т.д.) - бойлер - туалет - ванна - телевізор- холодильник - в квартирі євроремонт - склопакети.

2-во спальне ліжко та 2 розкладних крісла - шафа.

10 хв до моря спускатися (не поспішаючи). під боком магазин з продуктами навіть 2 магазина.

Були троє - я , дружина та дочка (4 роки).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...