Перейти до змісту

Яка має бути ширина оглядової ями в гаражі?

Coding

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

одна справа оглядати ЗАЗ - інша Hummer

1. Прикидай свою специфіку.

2. Зайди на СТО з ямою і поміряй рулеткою

Опубліковано
одна справа оглядати ЗАЗ - інша Hummer 1. Прикидай свою специфіку. 2. Зайди на СТО з ямою і поміряй рулеткою

та думав може э якісь стандарти

Опубліковано

ну які ж тут можуть бути стандарти

:)

Обирай саму маленьку машинку і дивись в її технічних характеристиках ШИРИНУ КОЛІЇ коліс

От і весь стандарт. Ширше яму ти ж зробити не можеш, бо не влізе

Опубліковано

на поверхні вздовж краю ями з обох боків бажано закріпити\приварити\замуровати невисокі труби\швелер - підстрахує від ниряння колесами

Опубліковано
Щоб не сильно вузька, не більше 10 см. до краю шини, легше буде підлізти.

машини немає - нема до чого міряти

Опубліковано

ну які ж тут можуть бути стандарти

Обирай саму маленьку машинку і дивись в її технічних характеристиках ШИРИНУ КОЛІЇ коліс

От і весь стандарт. Ширше яму ти ж зробити не можеш, бо не влізе

Простите что не влезет???? Если яму сделать больше чем ширина колёс ... то влезет ... ой как влезет ... причём целиком :)

Опубліковано

гугл на запит "габриты авто" дасть кучу розмірів

радив би робити яму такого типу:

jamaj.jpg

В такій ямі є де розвернтуись, можна підбирати зручне положення під час роботи, положити інструмент/деталь/вузол. Мені в гаражі дісталась яма однакова з шириною "горловини", але якби я її будував я би робив так як на малюнку. Така набагато зручніша

Опубліковано
Щоб не сильно вузька, не більше 10 см. до краю шини, легше буде підлізти.

машини немає - нема до чого міряти

ну інтернет же ш є! Я ж казав - пошукай технічні характеристики машин, що тебе цікавлять і все.

гугл на запит "габриты авто" дасть кучу розмірів

радив би робити яму такого типу:

jamaj.jpg

В такій ямі є де розвернтуись, можна підбирати зручне положення під час роботи, положити інструмент/деталь/вузол. Мені в гаражі дісталась яма однакова з шириною "горловини", але якби я її будував я би робив так як на малюнку. Така набагато зручніша

неправильно. Технологічно ускладнена конструкція - потрібно робити плити, щоб машину витримували на тих "карнізах". Для інструменту і всього іншого в стінах "ями" просто облаштовуються ніші.
Опубліковано

по торцям ями - дві опорні стіни, а вздовж положити труби/швелер/рельси:

jamajcqc.jpg

не сильно вона технологічно ускладнена...

Опубліковано
Раз тему оф. не закрыто то выложу очень хорошую сcылучку, для тех, кто строит яму своими руками http://pokatili.ru/f...70c6a63f2f38737

Дякую. Є що почитати.. Правда нічого складного немає. Собі буду робити яму разом із сходами в підвал..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...