Перейти до змісту

Колискові

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Може, комусь, в кого є діти маленькі, цікаво буде - виклав на ФТП 2 архіви з колисковими.

ось і ось :smile3:

Слухаю часом сам - подобається :) Щось в них є...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

kudra, ursa, дякую. Спробую скачати ще раз.

А у вас колядки є? Дуже класна штука. Малий і я під них дуже швидко засинали. :boks:

І скільки вашим дітям? Можу ще багато цікавого запропонувати.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

tamiris, мене цiкавлять презентацii англ. мовою i БейбiЕнштейн. Але я не користувач ЛМ... Так що з вашого фтп не можу скачати...

Опубліковано

lynx, відповіла в ПП. А взагалі дарма що не відгукується народ на пропозицію. Бейбіенштейн - дуже дорогий проект. Один диск коштує більше 20 доларів. А я пропоную на халяву.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
kudrom, гугл рулить! говориш так, нiби тебе треба вмовляти щоб тобi записали тi диски.

Та ні, в мене такого нема, тому й питаю. В Гуглі впадло шукати, якщо тобі щось треба, то думаю саме тобі і варто гарно розписати, що це таке, а не мені

to kudrom: залий,будь ласка,колискові Росави.І колядки які є.Дякую.

Залию ввечері, якщо не забуду. Можеш нагадати ще раз в приват...

Опубліковано
kudrom, гугл рулить! говориш так, нiби тебе треба вмовляти щоб тобi записали тi диски.

Та ні, в мене такого нема, тому й питаю. В Гуглі впадло шукати, якщо тобі щось треба, то думаю саме тобі і варто гарно розписати, що це таке, а не мені

to kudrom: залий,будь ласка,колискові Росави.І колядки які є.Дякую.

Залию ввечері, якщо не забуду. Можеш нагадати ще раз в приват...

kudrom, взагалі-то мені від тебе нічого не треба. ;) Я пропонувала так, захотілось поділитись. :huh: Бейбіейнштейн - це дуже класно зроблені дитячі фільми під класичну музику по темах : Форми, кольори і т.д. Англійською мовою, тривалість - 25 хвилин. Я дала такі диски, напевно, людям 6 і всім дітям сподобалось. Але маленький нюанс: у нас зараз комп не записує.

• 5 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...