Перейти до змісту

В крим на авто

Segway

Рекомендовані повідомлення

:) Вірніше сюди, а не туди, до обговорюють Хургаду та Анталію.

Щодо Криму. Є люди, які їдуть рейсами типу "В крим безплатно із проживанням і з кормьожкою, усього то за 1000 грн" І їм все подобається. Ніби. Пляж де загяряють на недопалках і т.д.

Той же Гурзуф - платний пляж чистий. Курять за межами. Бикоті, якій заманеться курити на пляжі роблять зауваження і позорять, то вони тікають курити з пляжу подалі. Є смітники і т.д. Останній рік не було генделиків на пляжі, де торгують пивом і всякою отрутою типу "сухарікі/чіпси". Стало значно чистіше. Хочеш пива - купуй заздалегідь.

Хоча міські безкоштовні пляжі - залишають бажати кращого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь

jack74, Ааа.. Їжа. :) Продукти по ціні такі ж як і у нас. Дорожчі лише масло і цукор. Картопля, м'ясо, крупи і т.д. - майже так само.

Пиво дороге, бо холодне і на пляжі :)

Якщо знайти де харчуватися (столовка чи кафешка) - то взагалі класно....

:) ну, значить тепер краще, ніж раніше :) здаюсь :_26:
... я мав на увазі ... ЇЖУ :)...

Я ЩЕ ЗА ВИНО ЗАБУВ!!!!! :D:0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Той же Гурзуф - платний пляж чистий.

знайти два-три чистих місця можна, але враження складаються споглядаючи всю картину((

мені подобається крим (природа,клімат, історичні місця), але наступний раз я ризикну туди поїхати років через 20...

п.с. але ми всі відійшли від теми, питання про автоподорож))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пілять. вино.:) вино.. :(

5-6 років тому на базарі його продавали вагонами. Але потім, місцевий мер відкрив там свій винний магазин, і вино не купиш на базарі. Купиш, але не з першої спроби і не в кожного.

Потрібно "примелькатися" а тоді питатися. В магазині на 50% гівно і дороге. Коньяк був не дорогий (смак краще "нашого"Закарпатського"), то ще куди не йшло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми з дружиною теж надумали в Крим на авто поїхати.

Особливості дороги і нічної їзди важливі безперечно, а ще цікавлять

безлюдні місця, до яких на авто доїхати можна, ну і кемпінги перевірені - хто яку інфу має?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я як їздив в Крим то з Цюрюпінська їхав на Каховку а потім уже в напрямку Криму - менше машин і дорога гарна, трошкі дальше по кілометрам, але швидше по часу.

KHerson_500.jpg

І дійсно - є вже абсолютно такаж тема: ТИЦЬ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми з дружиною теж надумали в Крим на авто поїхати.

Особливості дороги і нічної їзди важливі безперечно, а ще цікавлять

безлюдні місця, до яких на авто доїхати можна, ну і кемпінги перевірені - хто яку інфу має?

Біля Коктебеля повно кемпінгів, палаточних городків та диких пляжів. Ми з дружиною їдим 1 або 7 Липня виїзджаєм ( поки ще маю 2-3 вільних місця), збираємось в Тиху бухту (це біля Коктебелю) палаткою..... Далі за Ордженікідзе є купа пляжів де нікого немає, навіть нудиські є....

Правда їду туда перший раз + колега з сім"єю на свому авто - то він туда вже 5 рік їздить, каже чисто в горно там .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля Коктебеля повно кемпінгів, палаточних городків та диких пляжів. Ми з дружиною їдим 1 або 7 Липня виїзджаєм ( поки ще маю 2-3 вільних місця), збираємось в Тиху бухту (це біля Коктебелю) палаткою..... Далі за Ордженікідзе є купа пляжів де нікого немає, навіть нудиські є....

Правда їду туда перший раз + колега з сім"єю на свому авто - то він туда вже 5 рік їздить, каже чисто в горно там .

Ми теж десь в тих числах плануємо, можливо ще двоє друзів будуть.

Потрібно буде якось перед виїздом пересіктись - може трьома авто поїдемо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми теж десь в тих числах плануємо, можливо ще двоє друзів будуть.

Потрібно буде якось перед виїздом пересіктись - може трьома авто поїдемо...

ок

Але це требабільш точніше домовитись, бо я зарас в активному пошуку ще 2 пасажирів.... мені десь на дорогу до 2000 виходить в обидві сторони з поїздкою по ЮБК.. Отож планую ще досебе в автівку двох людей знайти щою дешевше було по пальному.

Колега з роботи планує виїзджати 1 липня (в неділю з ранку) і через 14 днів назад. А я якщо з фінансами все ок буде то теж 1 а як ні то 6-7.... і 14 теж назад...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

... Житомир Сквира Володарка Попільня короткій шлях але дорога сказати чесно ге.....і того ге десь 150км.....

вчера ехал этой дорогой,немного подлатали.(В принципе ехать можно,но лучше на этот участок попасть днем)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Я створював тему, відпишусь й тут про поїздку.

Їхав на карбюраторній 9-ці 95 року випуску.

Туда виїхав в 10 ранку, в 11 вечера був в херсоні де й заночував. Їхав через Житомир - Вінниця - Умань - Южноукраїнськ - Миколаїв - Херсон.

В Вінниці робив зупинку на 2 години, заїзжав до родичів. Дорога всюди була нормальна. Тримав швидкість в середньому 110 км год. На наступний день заїхав з Херсону до Алушти і біля неї вирішив відпочивати (Малоріченське).

Назад виїхав в 5 годин ранку, і в 23 00 був в Луцьку, через ту саму Вінницю з зупинкою на 2 години, + в херсонській області майже відвалилось кріплення краба тому ще пів години мені варили його на придорожній СТО.

Найгірша дорога була від Херсону до Красноперекопська. Хоча їхав в день особого дискомфорту не відчув. Да було жарко, але їхати можна)

Їздили двоє, за кермом я сам. Думав буде важче)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

Підніму темку. Хто там вже цього року їздив до Криму. Які дороги пакращили ? Особливо цікавить чи можна в Житомирі звернути чи краще через Київ ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Stork, вчасно на очі попало:

Новый Пу­тев­о­ди­т­ель от AutoVisio для авт­о­мо­бил­и­с­тов, пу­тешеству­ю­щих в Крым (третье обновление)

В третьем поколении «летнего» Путеводителя обновлены такие «точки интересов», как АЗС, пункты питания, шиномонтажные станции и СТО. Большое внимание уделено наличию и расположению банкоматов и аптек. Также добавлены новые маршруты - Киев-Одесса и Николаев-Одесса.

В качестве борьбы с некачественным топливом, в третьей части Путеводителя исчезли АЗС небольших сетей и сетей одиночек - большинство таких АЗС, по данным AutoVisio торгует некачественным топливом. В Путеводителе остались только ведущие топливные бренды, которые, по нашим данным торгуют качественным топливом.

Обновленный Путеводитель дополнился подробным описанием состояния всех основных магистралей страны, по которым автомобилисты путешествуют в Крым.

Путеводитель представлен в PDF-формате, «весом» 19 Мб. Скачать. Количество страниц - 76. Качайте, сохраняйте в телефоны и планшеты. Либо печатайте нужные страницы и берите с собой. Счастливого пути!

МАРШРУТЫ (туристические):

Львов-Тернополь-Одесская трасса-Николаев-Севастополь

Донецк-Мелитополь-Феодосия

Харьков-Днепропетровск-Запорожье-Симферополь-Ялта

Киев-Кировоград-Николаев-Севастополь

Киев-Одесская трасса-Николаев-Севастополь

Киев-Одесса (новый маршрут)

Николаев-Одесса (новый маршрут)

КРЫМСКИЙ МАРШРУТ:

Джанкой-Феодосия-Ялта-Севастополь-Симферополь-Красноперекопск

МАРШРУТЫ (дополнительные):

Киев-Харьков-Донецк

Киев-Львов

автовізіо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підніму темку. Хто там вже цього року їздив до Криму. Які дороги пакращили ? Особливо цікавить чи можна в Житомирі звернути чи краще через Київ ?

Уже прокатали цього року. Їхали туди і назад через Сквиру. Зробили висновок, якщо їхати ту ділянку вночі, то вже краще через Київ, бо погане освітлення і ями забирають немало часу. Вдень легше.

З іншого боку, якщо надумали їхати через Київ, враховуйте день тижня, бо можна теж часу згаяти в заторах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А, що нарахунок варіанту через Брусилів - Фастів - Білу церкву? Як дорогі цього року там? На 80 км. ближче ніж через Київ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так не хочеться лишні 100 км їхати через Київ. Надіявся що поремонтували. Чи 90 -100 км/год можна їхати? Бо я хочу на ніч щоб діти спали і траса не така навантажена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Stork, інколи краше мотнути по хорошій дорозі лишні 100 км зі швидкістю 100-110 кмч, ніж трятися 160 з швидкісью 60 кмч... Правда від Києва до Білої Церкви дорога теж на супер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я все рівно в цьому році поїду через Сквиру. Багато разів їздив на авто в Крим і виробив для себе оптимальний час і маршрут. Виїжджаю з Луцька так, щоб в Житомирі бути на світанку і дорогу Попільня - Сквира проїжджаю в світлу частину доби коли мало машин і, при необхідності, можна їхати по центру дороги. В результаті такого драйву і спати не хочеться і в Крим приїжджаєш в районі обіду і є час нормально влаштуватись. А які гарні солонешникові поля на світанку ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

солонешникові поля

які-які?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов відео. Якщо не полатали то дорога жестяна.

http://www.youtube.com/watch?v=z3WTP3bhH5k

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

солонешникові поля

які-які?

Так в моєму селі говорять http://fitoapteka.or...anthus-annus-l-

А в квітні більшість доріг такими була. Не думаю, що вона зараз в гіршому стані як, наприклад: Ковель-Камінь Каширський.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене водії майже щотиждня їздять там - кажуть полатали, але паганенько :(.

Знайомий їздив недавно на моря - теж згадав усі матюки по дорозі з Житомира до одеської траси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А через Брусилів - Фастів - Білу Церкву, що ніхто не їздив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

хто їздив вцьому році на Судак?

кудою краще?

плную в кінці серпня, а з маршутом ще не визначився :_03:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їздив в Ялту цього року, але від Житомира до Умані через Вінницю, Дорога всюди більш менш. Виїзжав вранці, ввечері там, назад так само.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...