Перейти до змісту

Як вихідні


Рекомендовані повідомлення

Як хто провів вихідні?

поскольку данный пост в ВелоПати - то отвечу по теме

Торик-ов велик переехал в новый гараж и припарковался у меня дома :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) гегеге ! стопудов !

я вот был на любязе ... было холодно асобенно ночью ... вот где узнаеш кто твой настоясчий друк ! бугага!

что странно небыло камаров ... пьявок ... мух ... рыбы .... блин странно .... оч странно ... чтобы даже камаров ... не загарел нифига ... что удивительно вотка осталась литра ... ниасилили.... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пытаешся востановить события своих выходных по рассказам других?

2 Zevs_Isver

Ті компанії в який я встиг погуляти на цих вихідних тут повністю не представлені, так що будуть пробіли....

Хтось бачив мене з дитячою коляскою в наплічному рюкзаку в суботу ? :)

Це ми в парку 900-річчя Луцька мідпочивали... :):):)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене вихідні пройшли на славу. Як і збирався їздив біциклом на Світязь. Виїхав десь після двох ночі в четвер зранку. Спочатку було не дуже холодно але стрьомно, б тіри снували як скажені, зустрічні авто сліпиди дальнім, далі як 10 метрів я взагалі нічого не бачив, ліхтар вихоплював тільки крайню полосу, по якій і їхав. Після перших 12 км вже думав вертати додому, але перетерпів. На підїзді до ковеля почало світати і заодно ставало все холодніше і холодніше (градусів 12). Перед ковелем побачив заправку, якій був дуже радий, бо дуже хотілося жерти. Виїхав на бетонку. шо тут скажеш, 50 км паравозиком (тіпа тук-тук, тук-тук), може звести з розуму кожного. В Ковелі вирішив перепочити на якійсь зупинці. Доїбалася якась пяна шалава, яка хотіла знати в якому це вона районі і в яку сторону Луцьк :). Коротше кажучи знявся я звідти і поїхав далі шукати якийсь привал, бо ноги так змерзли шо вже не крутили а сонце так повільно вставало, шо я його матюкав всіма кольорами веселки. Далі на трасі знайшов якусь зупинівочку з лавочкою, дей заснув як младенец. Поспавши десь годинку пішов грітись на сонці. Такої щасливої пики годі було й бачити. Відігрівшись поїхав далі. Але все одно ноги не крутили і все тобі. Були моменти коли просто горіли вогнем, думав шо повибухають нафіг:). Але з горем пополам доїхав спочатку до Любомля, де попив кохвейку, а потім і до Шацка, де якісь дяденькі в екологіческіх фуражках оббирали всіх на автомобілях, а я годовито проїхав повз на своєму до вбіса екологічному транспорті :). В селі Світязь зістрілкувався з народом який приїхав на авто. Ну далі зрозуміло поселення, купання в дзеркально читій затоці, а не в засраному світязі(до речі місцина і справді виявилася дуже козирною), видудлювання спиртних напоїв під охуєннєйший шашличок, потім варили якусь байду з лапши, мясця і томатного соку, нічні купання голяка, вобщем песня :). Назад всетаки вирішив їхати вдень, було невїбенно легше :). Правда разок все таки впав, важкі рюкзакі трохи занесли на щебні. Але доїхав впринципі без пригод.

А зараз трохи статистики:

Дистанція: 160 км в одну сторону

час туди - 10 годин з яких 4 на відпочинок і сон; сер. шв. - 25.7

час назад - 7.30 годин з яких 2 на відпочинок; сер. шв. - 29.3

+ охуєнний трафік з відпочиваючих і тірів.

Екстріму набрався дофіга + офігенно відпочив з друзями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Викладуй всі фотки....

треба зібрати всі фотки на диск.... з різних п"янок культурно-масових заходів оздоровчого характеру. Там фотографувало багато народу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...