Перейти до змісту

33-ій хочуть залишити без літака

bodia88888

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А чому його просто не відати музею бойової слави. І памятка останеться і в середину можна буде заходити ( я наприклад там ніколи не був завжди дуже хотілось).

Якщо Ви про музей, що по вул. Шопена, думаю йому там місця бракне. Он же нє танк...

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Так як його "видно", то звичайно всі про нього забули. А раніше коли казали "біля самольота" чи "біля пушкі", "біля танка" то всім було ясно про яке місце йдеться. А зараз як треба казати? "Біля кінотеатра Луцьк"? Нема кінотеатра. "Біля Трьошкі"? Так і Трьошкі як такої нема...

Хай би тоді генделик ресторанчик робили прям в літаку - а чьо? оригінально, і ідея готова. А то знову черговий безпантовий інтер"єр, чергові безпантові офіціантки (замість "стюардес"), чергові безпантові враження. Зробили б щось на кшталт львівської "Криївки" тільки на небесно-літакову тематику, і мали б місце - і пам"ятник, і люди б до нього ходили.

Опубліковано

Думаю, ресторанчика з нього не зроблять - мало місця в середині буде - економічно не вигідна справа.

Хіба що з надписом superVIPресторація, цінами 1000$ і більше.

Мій варіант - житловий будинок. Он кікі іх будується, значить єто дєло вигідніше.

був там генделик. Закрили.

Якщо генделик робити, то подрібно трап забрати, а замість нього або басей, або надувні матраси, або щось м"яке... Адже по трапу спускатись (після того я ми вміємо посидіти :0085::0135: ) небезпечно для життя.

Опубліковано
був там генделик. Закрили.

А який був генделик? Я в ньому не бував тому і питаю. Якщо безпонтовий - то зрозуміло чому закрили. А якщо зробити саме тематичний ресторанчик, нехай з високими цінами, то з рентабельністю і відвідуваністю думаю проблем не було б.

Опубліковано

А який був генделик? Я в ньому не бував тому і питаю. Якщо безпонтовий - то зрозуміло чому закрили. А якщо зробити саме тематичний ресторанчик, нехай з високими цінами, то з рентабельністю і відвідуваністю думаю проблем не було б.

Був, але явно не ВІП. Бутери з чорним хлібом і ковабасою, "пальонка" горілка і т.п. Ну і стюардес там не було. Не було навіть офіціантів. Маленька стійка бару з обмеженим "асортименом" для дуже вже невибагливих "клієнтів".

Опубліковано

цікавить інше, що буде на черзі інше :)

На Шопена є музей військової техніки, там ти можеш утолить своє мілітарно-історичне лібідо

А ви шановний не хаміть! Вказувати що робити будете своїм дітям.

Опубліковано

А ви шановний не хаміть! Вказувати що робити будете своїм дітям.

та ти не нервуйся, лібідо- це не лайка, медичний термін:)

а я тобі і не вказував, ні що робити, ні куди іти :0003:

Опубліковано

Вот интересно, что некоторые из тех, кто против самолёта, так же против нового Вокзала (вероятно, и ЦУМа тоже) ;)

Он до сих пор служит ориентиром на 33-м. Тот же "Мадагаскар" мало кому помогает локализировать проспект Молодёжи, а вот самолёт - сразу же.

Я его вижу несколько раз в день. А вы хоть раз в три года его замечаете? Да и видели ли вы его хотя бы раз в жизни, или только по слухам знаете, что есть где-то такая хрень в Луцке?

Чего вы вообще домахались к нему? Вы о нём хоть помнили до появления темы? Сильно сомневаюсь. Поэтому вопрос - да какая вам разница, будет он стоять или нет?

Лишь бы поддержать атоталитарную истерику и зарисоваться мегасознательным и продвинутым индивидуумом?

Мне, например, есть кого туда водить и есть что рассказать про этот самолёт (и про другие тоже), кроме того и самому до сих пор он интресен, как объект. И мне жаль тех - хотя могло бы быть и пофиг - у кого нет таких потребностей или желания.

Не хочу спорить, нет смысла в этом. Никто не поменяет своих убеждений, да и что бы не случилось - все в итоге воспримут это как должное, смирятся, похерят, забудут и станут частью сырой земли :)

Опубліковано

… и есть что рассказать про этот самолёт (и про другие тоже)…

а куди прибрали той, що стояв на рівненському кільці? випадково не по дорозі на дубно поставили?

який він був…

tkygEEWDSNI.jpg2dt22yx6DaU.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано

якщо борту іл18 уже капец прогнив і падають крила, то присунути боїнга він більший і новіший і хай Полюбому в Луцьку буде літак.

Хоча з любого ге можна зробити пулю я про ремонт Іла і хай вньому буде Галерея + сучасна електронна бібліотека , так щоб можна було людям свої прочитані книги згружати на сервак і закачювати нові.

Для сервака думаю місце можна знайти .

Потім і соц мережа зявиця Іл18 Артпроект по продажу картин молодими художниками , піар Луцька по нету може і Туристи після Замку будуть заїжати щось купувати.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

- Жми в аеропорт, - велить водію луцького таксі п'яненький пасажир.

- Та який же аеропорт в одинадцять вечора? - дивується таксист.

- Старий, я запізнююся. На ось тобі 50 карбованців і гони...

Невдовзі машина зупиняється і водій повідомляє: „Приїхали!".

Пасажир щодуху біжить до літака, що світить вогнями віддалік, злітає по трапу вгору і у дверях радісно вигукує:

- Ще не злетіли?

Так п'яненький пасажир став ще п'яні-.шим... відвідувачем своєрідного кооперативного кафе у літаку на 33-му кварталі.

Одна з "бувальщин"
:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...