Перейти до змісту

Хімчистка салону


Plum

Рекомендовані повідомлення

Приїхала мені машинка з світло-бежевим шкіряним салоном. Потрібно в ній зробити повну хімчистку, причому почистити як шкіру на сидіннях і дверях, так і тканину під ногами і в багажнику.

Порадьте, де в Луцьку краще всього це робити, скільки це займає часу і скільки коштує?

Заодно порадьте, де можна відреставрувати дерев'яні вставки на рулі? Обод руля на 3/4 дерев'яний, але лак на дереві досить сильно пошкоджений, схоже що подертий і побитий якимись перстнями на пальцях :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моя перша машинка, пасат приїхала до мене з гарною здоровенною плямою над водієм. певно фашист був високий і сцука рідко мив голову :smile3: брав миючий пилосос у знайомого, філіпс вроді, такий здоровенний. заливав ваніш - почистило дах наскільки класно, що я й весь салон обробив. результат був просто супер, свіжий запах нового авто, велюр сидінь на дотик став дуже м'яким :) сохла правда ще днів два

не зовсім хімчистка - але мож тобі і не треба повна хімія?

в баті салон шкіра на жипі, беру йому засіб на формулі для чистки шкіри, нормально очищає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене стеля ніби чиста. Зате під ногами і в багажнику -- просто жах. В багажнику таке враження що щось протекло:

post-51-1183533850.jpg

А ще проблема з ремінями безпеки (вони в мене також світло-бежеві). Навіть не знаю як можна було умудритись так їх повимазувати.

А для шкіри я чув що є якийсь спрей, активна речовина якого утворює захисну плівку на поверхні шкіри і виштовхує бруд назовні, і потім його легко можна зняти ганчіркою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чув що чистять салони на "ШКОДА" що на пр.Відродження... товариш відганяв машину в дуже страшному стані... твої плямки в порівнянні з його салоном це насморк :) , але ж вони все вивели.. Якщо хочеш я взнаю для тебе завтра на рахунок що та де.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...