Перейти до змісту

Куплю принтер або друкуючу головку

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю робочий бюджетний струменевий кольоровий принтер. Можна навіть із засохлою друкуючою головкою, щось на приклад як canon ip1000 чи новіші схожі моделі інших виробників.

Або в ідеалі придбаю друкуючу головку для принтера canon ip1000 (правда не знаю чи в когось є ще такі рератитети), бо свою спалив. Бо так не хочеться мені прощатись зі своєю безвідмовною "робочою лошадкою"

Опубліковано

Стану в чергу за головкою :)

Модель головки в даному принтері (Canon Pixma IP1000) - Canon QY6-0044-000

Такі ж головки стоять у принтерах i250, i255, i320, i350, i355, IP1000

Пропонуйте, можу взяти декілька штук.

Опубліковано

Куплю робочий бюджетний струменевий кольоровий принтер. Можна навіть із засохлою друкуючою головкою, щось на приклад як canon ip1000 чи новіші схожі моделі інших виробників.

Або в ідеалі придбаю друкуючу головку для принтера canon ip1000 (правда не знаю чи в когось є ще такі рератитети), бо свою спалив. Бо так не хочеться мені прощатись зі своєю безвідмовною "робочою лошадкою"

Можу запропонувати HP 7260 photosmart з засохлою друкуючою головкою.

Опубліковано

Є два принтера один Dell 720 точна копія якогось там Лексмарка практично новий надрукував дві сторінки за життя потрібна заміна картріджів бо з заводу йшли бета картриджи ціна 50 грн (+ такий самий лексмарк на запчастини) а також те що вас цікавить Канон І 320 робочий незна тільки перестав чорним друкувати лежить дома без діла ціна 70 грн + попівбанки кожного з чорнил.

Опубліковано

Dell 720 точна копія Лексмарка Z615. Відповідно мають підійти картриджі № 16/17, 26/27 та чорнило до них.

Ніяких проблем з заправкою, ніякого обнулення чи інших заморочок. Тільки дорогі дуже.

Опубліковано

Dell 720 точна копія Лексмарка Z615. Відповідно мають підійти картриджі № 16/17, 26/27 та чорнило до них.

Ніяких проблем з заправкою, ніякого обнулення чи інших заморочок. Тільки дорогі дуже.

є 3 принтери моделі і350,ір1000 головки не згорівші але засохші. якщо комусь треба пропонуйте ціну

Опубліковано

є ip1500, також здається підходить до 1000-го.

Можу продати з принтером. Стоїть уже з рік - мабуть присох.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...