Перейти до змісту

З 01.06.2012 буде змінена вартість дзвінків абонентам інших операторів України і складе 1.20 грн./Хв

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А за ці тарифи хтось-щось чув:

Стартовий пакет Tariff"MTS 2012 EURO" без плати за з"єднання, на всі напрямки 20 коп, 1гривня в росію і Європу, включено в пакет 1000хв в середені мережі, 20хв в Європу та Росію, 20 Мб інтернету, 20 СМС і ММС на рахунку 20 гр. - роздрібна ціна 120гр

Стартовий пакет Турист МТС 0,15 коп в РОСІЮ на рахунку 30 гр. - роздрібна ціна 50гр.

Ух ти, класний СП!! МТС

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

може я трохи не в тему але:

7.5% до пенсійного фонду з усіх витрат....хіба вони не відраховуються з прибутку?

як на мене цю суму має сплачувати компанія....і це до тих 1.20 за хвилину

Тепер по темі:

Ціни ростуть а якість послуг бажає кращого...сам являюсь абонентом мтс...про них і мова

Зв'язок в районі с.Шепель(на Торчин) та Рокині взагалі майже нульовий...поповнивши рахунок майже день чекаєш поки підключать послугу, тай доволі часто приходиться ''гавкати'' в трубку бо тебе не чують або ти чуеш ривками....

Був лайф є з чим порівняти....

Золоті часи мтс проходять і одного дня він таки дасть ''дорогу молодим'' бо з таким сервісом ви мене вибачте

Дзвонив в сервіс приколи такі:

В мене супер мтс енержи( 30 хв, 20 мб на день)

-За підключення платив 8 тепер 10 з копійками....

-після моїх "необмежених" 30 хв всередині мережі до своїх буду дзвонити не по 50 а по 80...

-ну і на інших по 1.20 в честь чого і тема

На запитання про час активації послуги чемно "поморозились"....

Опубліковано

народ, а в когось був тариф Супер Олімпійський ?

бо там озвучено що можна передзвонити оператору до 15 червня і вернуть назад старий

хтось пробував ?

Я звонив, обіцяли з 15 числа перевести назад в супер мтс олімпійський і донарахувати пакетні хвилини, щоправда тільки за пів місяця. Тепер чекаю 15 число.

Опубліковано

Стартовий пакет Tariff"MTS 2012 EURO" без плати за з"єднання, на всі напрямки 20 коп, 1гривня в росію і Європу, включено в пакет 1000хв в середені мережі, 20хв в Європу та Росію, 20 Мб інтернету, 20 СМС і ММС на рахунку 20 гр. - роздрібна ціна 120гр

Знайшоф на офіційному сайті що

Тариф действует с 08.05.2012 на постоянной основе!

але нічого не зазначено за поповнення, тобто напевно після вичерпання пакетних хвиних на інших операторів і за кордон можна дзвонити по 1грн./хв. а на інших операторів в Україні по 20коп.

Опубліковано
Я звонив,

куди?

в мене тариф був схожий до олімпійського - Новорічний + дали 20% знижки

тобто щомісяця знімали 24грн. які закидували на бонусний рахунок в сумі 30грн. і знього брали за двінки іншим оператора по 50коп/хв., всередені мережі давали 1500хв./місяць

зараз зробили 19грн. щомісячної абонентплати, яка не падає на бонусний рахунок, на інших операторів знімали вже 1,20грн. з основного рахунку, 2000хв. в середені мережі на місяць

Сьогодні в обід зайшов в представництво МТС, а там величезна черга, плюнув і подзвонив до оператора, 111-0, надиво був перший у черзі і за 30сек. почав спілкуватися з оператором.

Сказав що хочу повернутися до попереднього тарифу, ніяких лишніх питань оператор не задавав типу, чому хочу, чи може передумаєте. Спитав на кого номер зареєстрований, код доступу (я його не знав), коли поповнювався і на яку суму, які ще номера зареєстровані на моєму рахунку, тоді сказав зачекати на лінії секунд 30 і тоді вже спитав повністі паспортні дані, коли і ким виданий і все, сказав що заявка прийнята і коли тариф поміняють мені надійде СМСка.

Вся продедура зайняла близько 3-5хв.

Опубліковано

Я звонив, обіцяли з 15 числа перевести назад в супер мтс олімпійський і донарахувати пакетні хвилини, щоправда тільки за пів місяця. Тепер чекаю 15 число.

аналогічно))

Опубліковано

теж набрав сьогодні, провсяк випадок перепитав чи точно-точно всі умови вертаються. То сказали що все-все буде як раніше

но, знаючи МТС, всеодно ж мусять дето кинути

Опубліковано

народ, а в когось був тариф Супер Олімпійський ?

бо там озвучено що можна передзвонити оператору до 15 червня і вернуть назад старий

хтось пробував ?

дзвонив сьогодні в 12,00 сказали що дійсно можна повернутись але заявки треба залишати вже з 15 числа зараз не приймають і далі йде мороз про якісь технічні причини чи щось типу того

Опубліковано

в них зараз перевантаження софтіни, бо інфу про номер відкрити так і не змогли

думаю дето годинці о четвертій спробувати варто коли народ зматюкавшись заспокоється.

Опубліковано
Опубліковано

Угу, а ці оператори налякали вай вай вай. Забули тільки одну приказку: "святе місце пусте не буває!" Краще держава хай зробить це!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...