Перейти до змісту

З 01.06.2012 буде змінена вартість дзвінків абонентам інших операторів України і складе 1.20 грн./Хв

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

МТС знов вносить контрактникам зміни з 1 червня. В інформації звучить така фраза "щомісячний пакет послуг буде анульовано".

А це означає, що треба буде заплатити щомісячний обов'язковий платіж + кошти, які наговориш на інші оператори.

Раніше розмови з іншими операторами оплачувались з щомісячного обов'язкового платежу, а тепер - ні.

Так що будьте уважними і не дивуйтесь. коли вам прийде рахунок вдвічі або втричі більший ніж завжди.

Йопт.

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мені Київ Стар теж СМС прислав про зміну тарифу. Вартість дзвінків на всі мережі зменшилась на 10 коп. Зате вводиться щоденний платіж 75 коп. І є обмеження в 50 хв. день на інші мережі по моїй вартості після чого вартість зростає більше ніж втричі!

Вцілому стало значно ГІРШЕ. :mdr:

Опубліковано

не нужно приукрашивать ситуацию

Не треба флеймити в темі ТУПИМИ коментами!

Опубліковано

не нужно приукрашивать ситуацию

Не треба флеймити в темі ТУПИМИ коментами!

правильно,

давайте на меня позлюкаемся

и смайликов с афтотоматами наставим - это будет наш протест

Опубліковано

Мені Київ Стар теж СМС прислав про зміну тарифу. Вартість дзвінків на всі мережі зменшилась на 10 коп. Зате вводиться щоденний платіж 75 коп. І є обмеження в 50 хв. день на інші мережі по моїй вартості після чого вартість зростає більше ніж втричі!

Як тобі http://kyivstar.ua/business/mobile/tariffs/homenetwork/business_40/ ?

Опубліковано

за 40 грн безлім? а швидкість нету яка? певно обмежена жопорізом до 25 кб/сек

Швидкість не більше 226кбіт\с.

Не знаю як зараз, але минулогу року, КС абонентам "видавав" сірі IP. Були проблемы с ICQ и пошуком яндекс, та ще деякими сервісами.

Опубліковано

Швидкість не більше 226кбіт\с.

Не знаю як зараз, але минулогу року, КС абонентам "видавав" сірі IP. Були проблемы с ICQ и пошуком яндекс, та ще деякими сервісами.

Ніяких граблів з ICQ не помічав.

Опубліковано

але все ж 20 кілобайт на секунду шо ж то є?

Хто юзає? скільки реально викачати мегабайт з такого київстара в місяць?

Опубліковано

але все ж 20 кілобайт на секунду шо ж то є?

Хто юзає? скільки реально викачати мегабайт з такого київстара в місяць?

в мене старий бізнес 80 (100 мегабайт інтернету на місяць). Працює на ура, на ходу підгружає гугл мапс для навігації. Пошта, серфінг - все нормально. Не вай-фай звісно, проте в лісі вистачає.

Опубліковано

вмене лайф безлім за 29 грн і смарт на андроїді з якого пишу , хватає по саме немогу, завжди в онлайні Опера мобайл, одноалкашнікі , асяка, автобазар, навігація правда навітел але там теж без нету не обходця.

За Київ стар не скажу , а от Мтс звязок не дуже .

Опубліковано

Взято з http://www.red-forum.com/index.php

с 15.06.12 г. при активации услуги " Супер " после пополнения на 30 или 80 грн. будет сниматься плата 5.31 грн. за активацию данной услуги

как в СМТС 100 , так и в СМТС Все Сети 100 и СМТС Все Сети Новогоднем 100 минут

Новый тариф «MAX Energy»! 0 на все без ограничений!

Вот и пришло "покращення"... С 15 июня абонка уже 1,20 и обьем увеличивается до 1500 мин/смс/мб... Не знаю радоваться или грустить. Инфа 111*6

Супер МТС без плати за з'єднання і поповнень"

З 15.06.2012 збільшується кількість хвилин в мережі мтс 60 хв./день платіж становитиме 70 коп в день

Опубліковано

В Супер МТС без платы за соединение и

пополнений Energy с 15.06.12 абонплата

1,06 грн. с НДС и ПФ

Опубліковано · Приховав nickel, 8 Червня, 2012 в 19:19 - Без причини
Приховав nickel, 8 Червня, 2012 в 19:19 - Без причини

Активація послуги Супер в тарифі Супер МТС Енерджі з 15,06,2012 становитиме не 8 грн, а 10.

Опубліковано

Абонент Київстар на протязі багатьох років.

Позавчора і я отримав СМС від оператора (дослівно):

"Через 7 днів Ваш тариф буде змінено на 15 КОПІЙОК: 15коп/хв на всі мережі по Україні без плати за з'єдн, абонплата 75коп/дн."

І все б нічого, якби:

1. Ніяких заявок на зміну тарифного плану я не подавав. (Мене цілком влаштовував мій тарий "Єдина ціна")

2. Примусова Абонплата (якої принципово вдавалось уникати за весь час користування телефоном - вибором відповідних тарифних планів). Як на мене це плата за повітря а не за надані послуги. Все одно що брати плату окремо за вхід в супермаркет і окремо за товар який купуєш в цьому ж супермаркеті.

Якийсь час назад майже аналогічно викинули з програми подяки "Київстар клуб" (бонуси і т.п.).

Трохи харить таке відношення до клієнтів.

p.s. Як розумію без абонплати тепер тарифних планів на Київстарі немає. Це або криза, або підвищений рівень зажерливості, або ж - просто "покращення".

Опубліковано

народ, а в когось був тариф Супер Олімпійський ?

бо там озвучено що можна передзвонити оператору до 15 червня і вернуть назад старий

хтось пробував ?

Опубліковано
народ, а в когось був тариф Супер Олімпійський ?

у мене був. класний був тариф...

бо там озвучено що можна передзвонити оператору до 15 червня і вернуть назад старий

вперше чую)) сумніваюсь, що реально...

Опубліковано

Абонент Київстар на протязі багатьох років.

Позавчора і я отримав СМС від оператора (дослівно):

"Через 7 днів Ваш тариф буде змінено на 15 КОПІЙОК: 15коп/хв на всі мережі по Україні без плати за з'єдн, абонплата 75коп/дн."

І все б нічого, якби:

1. Ніяких заявок на зміну тарифного плану я не подавав. (Мене цілком влаштовував мій тарий "Єдина ціна")

2. Примусова Абонплата (якої принципово вдавалось уникати за весь час користування телефоном - вибором відповідних тарифних планів). Як на мене це плата за повітря а не за надані послуги. Все одно що брати плату окремо за вхід в супермаркет і окремо за товар який купуєш в цьому ж супермаркеті.

Якийсь час назад майже аналогічно викинули з програми подяки "Київстар клуб" (бонуси і т.п.).

Трохи харить таке відношення до клієнтів.

p.s. Як розумію без абонплати тепер тарифних планів на Київстарі немає. Це або криза, або підвищений рівень зажерливості, або ж - просто "покращення".

Розумію твоє обурення. Сам в цій темі "обурювався" (пост №29) , але Київстар виправдав мої сподівання і ще раз підтвердив свою репутацію. Зателефонуй на номер 466 і зроби заявку на відміну від нового тарифного плану. Через пів години отримаєш СМС, що твоя заявка виконана і ти лишишся на старому тарифному плані!

Опубліковано

Андрій Віталійович, я питався в працівників МТС (правда інженерів) то їм пояснювали що тариф буде старий якщо передзвонити.

якщо на 111 набрати то там пояснюється про те 15 число. Я думав мо хтось пробував вже.

завтра подзвоню до оператора.

Опубліковано

А за ці тарифи хтось-щось чув:

Стартовий пакет Tariff"MTS 2012 EURO" без плати за з"єднання, на всі напрямки 20 коп, 1гривня в росію і Європу, включено в пакет 1000хв в середені мережі, 20хв в Європу та Росію, 20 Мб інтернету, 20 СМС і ММС на рахунку 20 гр. - роздрібна ціна 120гр

Стартовий пакет Турист МТС 0,15 коп в РОСІЮ на рахунку 30 гр. - роздрібна ціна 50гр.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...