Перейти до змісту

Два ноута соединитить по кабелю VGA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Есть ноутбук, в котором не работает монитор.

Монитор подключать геморно, хочу подключить его к нетбуку кабелем VGA это реально будет работаеть или нет?

Чтобы можно было управлять установкой винды.

Опубліковано
Два ноута соединитить по кабелю VGA
:_31:
Есть ноутбук, в котором не работает монитор. Монитор подключать геморно, хочу подключить его к нетбуку кабелем VGA ...
:_31: пардоньте, а это В КУДА? Ну, допустим, есть у твоего ноута (с неисправным монитором) ВГА выход на внешний монитор, ну допустим он даже рабочий, допустим даже, что ты такой чудо-кабель нашёл (с двумя папками :_39:, про разводку я молчу), НО НЕТБУКУ ТЫ ЭТОТ КАБЕЛЬ КУДА ВОТКНУТЬ СОБРАЛСЯ????? на ВЫХОД?!?!?

Ты сам то посоображай, а...

Монитор подключать геморно
а похоже тебе думать геморно...

"... И эти люди запрещают мне ковыраться пальцем в носу! устанавливают систему..."©

Опубліковано

Jack74 - ти ТС отчітав як школьніка=)

в людей виникають такі мислі непанятно в яку сторону, візьми ноута сходи до свого бро в якого є монік і вінда тобі в дорогу і розетка в помощь)

Опубліковано

таким методом ноут + ноут тількі сетку зробити можна сетевим кабельом

ага :) тільки троха не в ті дирки :_39:
Опубліковано

Зробити мережу між ними і через робочий ноут юзати РАдмін - все теж саме що ти хочеш зробити по ВЖА. Навіть краще.

Опубліковано

Зробити мережу між ними і через робочий ноут юзати РАдмін - все теж саме що ти хочеш зробити по ВЖА. Навіть краще.

аха) тільки вінду тре спочатку поставити

Опубліковано

А хто відмінив "монітор причепити" на момент установки?

і хіба ТС писав, що треба вінду спочатку ставити?

Опубліковано

А хто відмінив "монітор причепити" на момент установки?

і хіба ТС писав, що треба вінду спочатку ставити?

MACCEN

Отправлен Сегодня, 01:35

Чтобы можно было управлять установкой винды.

Опубліковано

дякую за конструквтиний "парафін" )) але в наш сучасний час багато чого думаєш що не реально, а як до справи виявляється це реально, правда не в мому випадку тоді ))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...