Перейти до змісту

Чому українці пасивно підтримують Тимошенко?

MassimoUA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не представляешь, что у человека может быть и другое занятие, кроме того, что кричать на площадях "Слава Україне" и "Юле - волю"? :)

Представляю, це так, чисто випадково, він у всіх темах проти Тимошенко пише. Повторює майже всі слова Януковича про незалежні суди і т. д.

А опозиційних лідерів треба повипускати. Інакше, будуть санкції. Якщо хочеш знати, що вони нам дадуть, то можеш подивитись, наприклад, минулорічні показники інфляції в північних сусідів

• Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Повна "каша" в голові в цього троля.

Каша в голові у тролів політичних, типу тебе))

Озадачили вас, юльку через суд прикрили та й народ "революції" за бАгіню не робить :_07:

Здулась чергова бульбашка...

Інакше, будуть санкції.

Пошвидше б вже ті санкції були, а то жахалками нас не здивуєш...

аааа, ганебний "противсіше"

Якщо ви про мене, то я не "противсішник", але доводити щось опоненту з піною біля рота через політику не буду...

Опубліковано

Прочитайте ці дві статті:

Форум опозиції Арсенія Яценюка

Форум одного актера

Кардинально нічого нового ніхто не запропонував. Мені здається, що і не запропонує. Одна говорильня та голий популізм.

Мені здавалось, що засудження ЮВТ могло стати таким собі каталізатором в суспільстві. А ні... Народ так політикою "наївся" з 2004 р., що він ставиться до неї (політики) з байдужістю (це в кращому випадку) або з відразою. З іншої сторони, не можна заперечувати, що суспільне невдоволення зростає. І коли воно проявиться - нікому невідомо. Навіть Портнікову з Карасьовим. B)

Принаймні, зараз, немає жодного, повторюю - жодного політика, який міг би щось конкретне запропонувати народу України окрім популізму. Той самий Яйценюк - він хоча б раз сказав: від кого в нього гроші? Десь читав (Гугля в допомогу), що баблішко від Ахметова, Фірташа і т.п. Ці олігархи самі себе забезпечують від майбутніх, разі в чого, неприємностей.

Хотілося б провести аналогію з Веймарською республікою щодо політика... Але, кому треба, той і так здогадається. ;)

Опубліковано

народ "революції" за бАгіню не робить :_07:

За лідерів опозиції революцій ніхто ніколи не робить. Подивись на останні події в країнах Північної Африки і Близького Сходу. Революцію просто твого Вождя скидати буде, а тоді автоматично і Тимошенко випустять

Пошвидше б вже ті санкції були, а то жахалками нас не здивуєш..

Зразу бомбити пропонуєш?

то я не "противсішник"

Так би й зразу писав би, що ти - біло-голубий

Форум одного актера

Кардинально нічого нового ніхто не запропонував. Мені здається, що і не запропонує. Одна говорильня та голий популізм.

"Так звана опозиція" - зразу видно на чиє замовлення стаття написана. Яценюк озвучив головні тези програми. Чи він по твоєму проект Податкового кодексу мав прочитати?

Ці олігархи самі себе забезпечують від майбутніх, разі в чого, неприємностей

Нікуди вони не дінуться. Введуть санкції і всі їх рахунки відберуть

Опубліковано
"Так звана опозиція" - зразу видно на чиє замовлення стаття написана. Яценюк озвучив головні тези програми. Чи він по твоєму проект Податкового кодексу мав прочитати?

:blink::0159:
Опубліковано

Чому у фанатів багіні такий обмежений світогляд?

Добре хоч ти з "методичок" слово "багіня" вивчив. Це є весь твій рівень

Цікаво, хто?

Євросоюз та інші, по аналогії з санкціями до інших країн

Опубліковано

Твій сліпий фанатизм не лікується...

Хто б писав би таке... Ще такого фанатика, який би так вірив би в непогрішність судової системи, пошукати добре треба

Опубліковано
непогрішність судової системи

Сама непогрішна судова система - це гіляка з петлею.

Шкода, що в нас в державі таке не практикується <_<

Євросоюз та інші, по аналогії з санкціями до інших країн

Та класти хотів євросоюз, в них свого геморою вистачає.

Опубліковано

Та класти хотів євросоюз, в них свого геморою вистачає.

Якраз гроші, які відмиваються нинішньою владою на Кіпрі, їм і пригодяться

Опубліковано

Хто б писав би таке... Ще такого фанатика, який би так вірив би в непогрішність судової системи, пошукати добре треба

Сліпий фанатик)) Знайди де я писав про непогрішність судової системи? Я писав, що треба міняти всю судову систему, а не боротись за одну зечку...Навчись читати та чути ще когось, крім себе коханого...

Опубліковано
Якраз гроші, які відмиваються нинішньою владою на Кіпрі, їм і пригодяться

Ви думаєте, що наші депутати тримають гроші в банках країн-членів євросоюзу? Не смішіть ^_^

Опубліковано

Темка розрозслась.

Не можу не погодитися з case0lc і Андрій Віталійович теж правду каже....

Нікому не потрібна прозора система управління державою. Нікому з тих хто керує державою...

Бо тоді не буде впливу на суддів, податкову, міліцію і т.д.

Тоді не буде відкатів, "ліваків" і іншого мілярдного ринку наповнення кишень держ. службовців та близького оточення. А ці всі відкати закладені в цінах..

Я думав, що арешт Тимошенко, Луценко, трохи зробить "прочистку мізків" нєкоторих політіків. На жаль не зробив.

Але я все одно буду голосувате за когось з них а не за яника.

Опубліковано

Знайди де я писав про непогрішність судової системи?

Не тупи. Почитай свій перший коментар на 2 сторінці теми.

Я писав, що треба міняти всю судову систему

Будемо кожен місяць судову систему міняти.. Може хай твої Вожді почнуть існуючі закони виконувати. Розкажи нам звідки з’явився такий суддя, як Кірєєв?

Почитай десь, коли і хто її останнього разу міняв

Ви думаєте, що наші депутати тримають гроші в банках країн-членів євросоюзу?

Якщо там нема їх грошей, то чого вони бояться договір з Кіпром розірвати?

Нікому не потрібна прозора система управління державою. Нікому з тих хто керує державою...

Тому і треба владу міняти на іншу, а Партію регіонів треба заборонити. Це не політична партія, а невідомо що

Опубліковано
Почитай свій перший коментар на 2 сторінці теми.
\

то почитай, але використовуючи мозок. може щось й дійде))

твої Вожді

фанати, вони такі фанати...

Опубліковано
Тому і треба владу міняти на іншу, а Партію регіонів треба заборонити. Це не політична партія, а невідомо що

Я неточно висловився і мав на увазі всі партії які є в Україні, всім вигідна така система.

Опубліковано

фанати, вони такі фанати...

Бачиш, який поганий світ: всі світові лідери фанати Тимошенко.

Недавню заяву Держдепартаменту США читав? Чи знов як колись будеш казати, що Держдепартаменту США не існує, це все вигадки сайту Тимошенко?

Опубліковано

Я неточно висловився і мав на увазі всі партії які є в Україні, всім вигідна така система.

Ясно, "вони всі однакові". Раз в нас нема політиків, то треба незалежність відмінити, а то державою нема кому керувати.

Опубліковано
всі світові лідери фанати Тимошенко.

це тобі так хочеться, а реальність трохи інша.

не кажу, що ніхто не робив пальцем аяяй на рахунок тимохи, але жодних серйозних санкцій не має й вже не буде.

Недавню заяву Держдепартаменту США читав?

читав. і що?

п.с. мова з тобою безперспективна й реально втомила. можеш й далі молитись на зечку й проклинати зека))

і не надоїда

вже надоїло. пора його ігнорувати))

Опубліковано

і не надоїда, дивись, троля кормити

Тебе ніхто кормити не буде, не переживай так. Твоє мекання в коментарях нікого вже не цікавить

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...