Перейти до змісту

В Україні легалізують марихуану на час проведення Євро 2012


Alexander47

Рекомендовані повідомлення

Як повідомила прес-служба місцевого організаційного комітету «ЄВРО 2012 Україна», з 8 червня по 1 липня 2012 року, на час проведення Європейської футбольної першості, в Україні буде легалізовано продаж марихуани. Такий крок чиновники пояснюють бажанням зробити Україну максимально гостинною для європейців – щоб вони відчували себе “як удома”.

Ми, як жителі країни, якій пощастило приймати 14-й чемпіонат Європи з футболу, повинні розділяти європейські цінності, – розповідає директор Турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні Маркіян Лубківський, – Коли делегати УЄФА після закінчення офіційних частин зустрічей, як ні в чому не бувало запитували, “де тут можна взяти косячок”, нас це вводило в ступор. Тому ми пішли на таке рішення.

Розповсюдженням легких наркотиків займатиметься спеціально створене для цього державне підприємство. Вирощувати коноплю, з якої виготовляють марихуану, не доведеться – планують продавати конфіскований протягом останніх півроку продукт, що наразі зберігається в міліцейських складах. Для того, щоб мінімізувати вживання марихуани місцевим населенням, її вартість буде у 3-4 рази вищою за ринкову.

Крім позитивного впливу на імідж України, легалізація марихуани вигідна з економічної точки зору. Експерти вже встигли підрахувати, що тимчасова легалізація марихуани поповнить державну казну на 30-50 млн гривень.

http://uareview.com/cannabis-for-euro-2012/#more-970

Ваші думки з цього приводу?Хай легалізують ІМХО.але ж в нас такий народ шо так накинеться, шо будуть в лікарню попадати від передоза.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще для повного щастя нехай легалізують одностатеві шлюби і проституцію <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ха-ха )) Вот чого всіх бариг закрили ) На державний рівень переходим ) А відпускать будуть усім, чи тіко іноземцям???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ггггг)))))) як на мене то баригі ще більше тільки зароблять, оскільки у них буде дешевше ніж у держави, тобто ціну спокійно можна в 2 рази піднімати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...