Jump to content

допоможіть здійснити обертання квадрату навколо центру( Turbo Paskal)

Sinep

Recommended Posts

Posted

Повне завдання:

Вывести на экран монитора квадрат желтого (Yellow) цвета таким образом, чтобы

он плавно вращался вокруг своего центра против часовой стрелки.

можна у ABC Paskal)

дудже треба, бо остання пара у семетсрі

Posted

вчать розуміння принципів програмування... або думають що вчать

зрозумієш як - пофігу на чому буде.

100%, НО Паскаль НЕ нужен, имхо лучше эти самые принципы изучать на С++, больше пользы.

Posted

Умнікі, Паскаль створений якраз для навчання програмуванню людиною набагато розумнішою за тих, хто думає, що

лучше эти самые принципы изучать на С++, больше пользы
.
Posted

Сразу видно теоретиков.

1) Я и не спорю что паскаль легче воспринимается, и он был создан для учебных целей.

2) У нас ему учат потому что спецы которые знают С и ему подобные языки не будут преподавать в школе или универе за копейки. И это печально.

2) просто взгляните на таблицу популярности языков программирования, учите принципы и быстро осваивайте язык с большим рынком предложения роботы.

post-3925-0-48856700-1336028473_thumb.pn

Posted

Antarius, усі пункти 2) і 2) - брєд... практик ти наш... і до навчання відношення не мають ніякого.

Ти неіпацца програмер ? а викладати ти пробував ?

Posted

Я б з радістю подискутував, але не знаю, що казати людині, яка не здатна зрозуміти лексичне значення словосполучення "для навчання".

І вже не казатиму про те, що з педагогічної і наукової точки зору, певне, нелогічно починати людей навчати принципам програмування з ООП, оскільки воно базується на більш фундаментальних принципах, які якраз можна зрозуміти і освоїти в звичайному паскалі.

Posted

звийчайно на основі pascal легше сприйняти основні принципи програмування, тому мабуть і вчать його ще й досі кругом...

особливо нема сенсу переходити на С тим, хто не готує майбутніх програмістів, веб дизайнерів і т.д.

але ж, імхо, від С++ було б значно більше користі (не всі ж знають ким будуть працювати по закінченню вузу)

Posted

Ясно ж сказали, знаючи одну мову, вивчити іншу легше. Бо знаєш ПРИНЦИП написання.

Posted

1) Я и не спорю что паскаль легче воспринимается, и он был создан для учебных целей.

Я б з радістю подискутував, але не знаю, що казати людині, яка не здатна зрозуміти лексичне значення словосполучення "для навчання".

Читаем между строк? Не имею никакого желания дальше вести дискуссию. Занавес.

Posted

Питання на засипку: а коли вчити С-подібні мови програмування? :)

Posted

А то паскаль така складна і обширна мова, що її треба вчити все життя.

Antarius, а з тобою ніхто і не дискутує. Мій пост був адресований усім іншим.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...