Перейти до змісту

Що таке оце InternetDevels і з чим його їдять?

Valentina

Рекомендовані повідомлення

Привіт лучанам та лучанкам!

Напевно, багато хто із вас уже наслуханий про таку собі конторку під назвою InternetDevels, а дехто, певно, ще й мав/має справу з нею.

Хотілося б дізнатися щось про цю компанію не безпосередньо від них (хіба сам себе будеш критикувати???), а від людей бувалих. Чому? Бо власне є кілька таких собі tips з цього приводу:

• Альтернативи у Луцьку для молодих програмістів без особливого досвіду роботи поки що не спостерігаю... Всім подавай шикарні резюме на 3 сторінки та листи-відгуки з попередніх місць роботи. А це недобре є для студента-випускника. А ці приймають з голосними обіцянками усього навчити. Це відвертий +.
  • Щодо мінусів, так це підозріла "текучка" робочого стаффу. Ходить міф про те, що їм завжди треба нові й нові працівники. А що ж вони роблять зі старими??? Оце і є рецепт сибірських пельменів?=) Підозріло то... Аби не лохотрон....
  • Навіть якщо і лохотрон, то досвід роботи який не який, а таки буде.
  • Ще 1 штуку чула. Курси. Мені пропонували пройти їх за 900 грн (і то ще з огого якою знижкою в 25 % для студента, бо зазвичай вони цілих 1200 вартують). Друг-студент наразі якимось макаром на безкоштовній основі записався. How is it possible?!? До речі, якість курсів його не вразила. Каже, що проводять їх некомпетентні люди і від самовчителя php більше користі...

От і думай після такого що хочеш... Тому якщо у когось є з цього приводу якісь думки, аби прояснити картину, буду дуже вдячна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО, але текучка обумовлена тим, що вони на аутсорс працюють, де реальна плата за роботу x4-x5, яку вони платять програмістам. Вони вчаться і уходять від них, так як реально з/п підняти вже не можуть. Моє імхо, звичайно. Не факт, що воно так і є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

InternetDevels постійно поповнює свій штат працівників. Там дійсно навчають людей, тільки звичайно навчають до того рівня, щоб людина сама змогла працювати. І ще, як я знаю, мали проводитися курси по веб-програмуванню у ЛНТУ, навіть стаття десь на сайті ЛНТУ є.

Завжди у будь-якій справі знайдуть люди, які будуть казати як погані, так і хороші думки.

Від себе додам, що наразі молодь хоче заробляти гроші, і при цьому нічого не робити.

Все прям як у тому анекдоті: "Шукаю хорошу зарплату. Роботу не пропонувати!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від себе додам, що наразі молодь хоче заробляти гроші, і при цьому нічого не робити.

Все прям як у тому анекдоті: "Шукаю хорошу зарплату. Роботу не пропонувати!"

і я від себе додам. Що є такі роботодавці, які хочуть, щоб на них молодь пахала як негри, а зарплата копійки.

І анекдот: супер-пупер солідна фірма пропонує роботу. - Яку? - Та, ми власне рабів шукаємо...

P.S це не до даної фірми, а до поста "типового українського роботодавця"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і я від себе додам. Що є такі роботодавці, які хочуть, щоб на них молодь пахала як негри, а зарплата копійки.

а молодёжь уже что-то умеет окромя как на парах друшлять?

в контексте программирования (если уже говорим о ИД)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а молодёжь уже что-то умеет окромя как на парах друшлять?

в контексте программирования (если уже говорим о ИД)

тільки не потрібно казати, що кожен кожен студент, повний дюндень....бо немає досвіду...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що кожен кожен студент, повний дюндень....бо немає досвіду...

тю,

так это тебе любой старый инженер расскажет что после прихода на роботу студенту советуют всё забыть и учить по новой

и тут дело не в опыте, а в тяге к знаниям и работе

после 5ти лет учебы из политехов выходят "никто"

и если по окончанию ВУЗа человек без работы - это подозрительно

и работу ему никто не обязан предоставить нужно самому выбирать что нравится и стараться взять от учёбы максимум полезного по выбранному профилю

вот шеф ИД сам то ли с 3го то ли 4го курса программил по ночам на Визоре и не жужжал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і думай після такого що хочеш...
Идити, учитесь, набирайтесь опыта. Даже за копейки.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Было время, когда днем работали, чтобы заработать на пиво для нужных людей, которые разрешали ночью посидеть за "крутыми" компами, покодить, поучиться.

По-моему, нужно хотя бы одному - двум "старожилам" рассказать свою историю, чтобы нынешние выпускники поняли, за что должны платить им, а за что - они. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Было время, когда днем работали, чтобы заработать на пиво для нужных людей, которые разрешали ночью посидеть за "крутыми" компами, покодить, поучиться.

По-моему, нужно хотя бы одному - двум "старожилам" рассказать свою историю, чтобы нынешние выпускники поняли, за что должны платить им, а за что - они. :)

Та я зовсім не проти щось таке почути=) Навпаки. Ця тема саме створювалася заради обміну досвідом. Жаль, поки не вельми поспішає народ розповісти щось конкретніше((( Обісрати - то завжди встигнеться, а докопатися до істини - діло вже не з простих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жаль, поки не вельми поспішає народ розповісти щось конкретніше

зараз інтердевели відійдуть від святкування і тут тобі все розкажуть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я з 3-го курсу адмінив 4-ри аудиторії на рідному матфаці. Хто мене пам"ятає, то підтвердить. Ітого, після випуску я мав 3 роки реального досвіду роботи і не лише теоретичні знання :)

З нинішніх студентів, я поки реально знаю лише одного, який з 1-го курсу заробляв не лише на свої забаганки, а і без проблем міг презентувати мамі новий неджешевий телефон чи шось в тому стилі.

Декілька разів пробував брати на роботу студентів - толку ніякого... Всі хочуть хорошу ЗП, а вот вчитись чогось не хочуть... Прискорбно.

Висновок - я краще заплачу в 2 рази більшу ЗП спеціалістові, який шось вміє і знає, ніж буду вчити студента, якому на всьо насрать. БЕз образ, але то така моя особиста думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БЕз образ, але то така моя особиста думка.

але, даю гарантію, якщо тобі трапиться студентер, який буде гарно вчитись — ти його візмеш, і навчиш і даш нормальну ЗП в подальшому :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

програмісту простіше реально, є сайти фрілансу, де ставлять задачу яку маєш виконати.

Там є роботодавці різні, яким пофігу скільки заплатити аби швидко та якісно зробили задача, і іпуть за помилки серйозно, просто можуть не заплатити за неякісну роботу.

Є такі, які хочуть економити, аби зробили дешево, от беріться за такі задачі, і буде вам щастя.

Студент - має сам приплачувати за те, щоб його навчили, наставили на пусть істинний. Але звідки брати гроші, тоді фірма може ризикнути взяти такого, платити мінімум (на підтримання штанів), це проїзд + на обід щоб хватило і все.

Я колись теж думав що менше чим за 1000 грн. працювати не буду, а був радий що ще хоть щось платять, та й дають можливість вчитись.

Мому товаришу одному (він програміст) принесли ще коли він був студентом КПК якого він вперше в очі побачив, і попросили за гроші написати до нього програму, він погодився. Я в нього питаю ти хоть шариш це зробити, а він мені каже "ні поки не знаю, але думаю нічого складного там нема." він виконав завдання, й отримав свої гроші. Головне бажння, і йому перш за все були не цікаві гроші, а можливіть безкоштовно поковиряти КПК та стимул дізнатись щось нове та навчитись.

Контори яким багато хто має завдячувати "Інтернет Девелз", "Волинська софтова компанія", і ще багатьом конторам які "виростили" не одне покоління програмістів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

а про тестувальника сайтів у цій фірмі..хто ..що може сказати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...