Ayrton Опубліковано 17 Травня, 2012 в 19:55 Поділитися #51 Опубліковано 17 Травня, 2012 в 19:55 після заміни покришок вел став котитись набагато легшеЯкі поставив,якщо не секрет? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TaHkicT Опубліковано 18 Травня, 2012 в 05:17 Автор Поділитися #52 Опубліковано 18 Травня, 2012 в 05:17 Які поставив,якщо не секрет?Michelin Country Dry2. До цього стояла Kenda Kinetics K887 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Basil Опубліковано 18 Травня, 2012 в 18:10 Поділитися #53 Опубліковано 18 Травня, 2012 в 18:10 Які поставив,якщо не секрет?Michelin Country Dry2. На асфальті шумлять сильно?Хоча для себе я вже гуму вибрав... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TaHkicT Опубліковано 21 Травня, 2012 в 20:29 Автор Поділитися #54 Опубліковано 21 Травня, 2012 в 20:29 На асфальті шумлять сильно? Не дуже, хоча це суб"єктивно, та й порівняти я особливо не маю з чим. Сьогодні я, як завжди, облажався . З універа погнав в велозону за касетою. Пригнався, купив, побіг додому ставити. Яким же було моє здивування, коли виявилось що задня втулка не зі звичайним барабаном, а різьбова: . Практика вже в котрий раз показує, що треба інструкцію читати перевіряти компоненти на сумісність ДО їх покупки. І тут в моїй голові почав формуватися план по заміні втулки. Весь маршрут мислІ писати не буду а відразу запитаю - де можна взяти проставку під касету, щоб її можна було поставити на втулку розраховану на 8/9/10 зіркову касету. Або хоча б дізнатись, якої вона повинна бути товщини. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.