Перейти до змісту

Кінець українського дубляжу фільмів?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

http://www.groupua.org/?p=2217#more-2217 - трішки деталей про боротьбу з злочинними українізаторами:

5 квітня мирну студію дубляжу «Ле Доен» штурмували бійці в масках: шістнадцять мирних акторів, які працювали над озвученням фільму українською мовою, були доблесно знешкоджені й зачинені на кухні. Іншим співробітникам студії показали (руками не чіпати!) постанову про обшук. Особливо сміливі могли читати її в руках бійців і, при бажанні, запам’ятовувати. Бійці оперативно розгромили студію «Ле Доен», вилучили обладнання для дубляжу та озвучення фільмів українською мовою.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 89
  • Створено
  • Остання відповідь

kudrom, годі політики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А по моєму тут чиста політика, ясно що в суміші з економікою. Можемо просто помовчати, в принципі, ті, хто замовляє такі "наїзди" в цьому якраз зацікавлені

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kudrom, годі політики.

Женя, не згідний. Топік в розділі "Політика", а останній пост Кудрома лише трішки проливає світло на те, якими засобами злочинна влада бореться з українським дубляжем, що цілком відповідає тематиці топіка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

korting пішов в бан на 30 днів за образи на адресу адмінскладу форуму (до якого відносяться і модератори) в приватних повідомленнях. А я відповім йому тут:

ну що лошок чекаєш поки тебе мордою в пісок покладуть?

нормальний чоловік давно би збанив хелобоя іншу погань а ти походу вівця а не мужик

бугага

на відміну від тебе, я не боюсь відкритої дискусії і не маю звички наказувати людей просто так, тому що не поділяю їхню точку зору, допоки вони не порушують правила форуму. Дякую за увагу. Ну і, зрештою, будь мужиком -- зберись з силами і навчись грамотно писати рідною мовою!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на рахунок дубляжа то я чисто принципово не дивлюся фільми в укр. перекладі...

Чому? тому що або переклад як з гугла... і оті букви то вобще завал..... фільм не дивишся а читаєш шо там написано....

Сра*и/сця*и/рига*и - це не одне й теж,

а тепер лови аналогію, або проводь паралель:

дубляж/кінопереклад/субтитри

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йоли-пали, korting мене випередив. Я правда не писав би в приват і не обзивався би лошком. Але теж хотів виразити своє ФЕ.

Навіщо стільки відповідей на відверто тупий пост (якщо можна постом назвати) який був вкинутий або абсолютним бараном або просто щоби потролити. Розвели ще й дискусію і вказуєте йому на помилки. А можна було просто витерти пост. Бо, чесно кажучи, мені і думаю багатьом людям просто неприємно читати таку срань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіщо стільки відповідей на відверто тупий пост

Сергій, грамотна відповідь людині, якщо вона не зовсім пропаща, а просто молода і нерозумна, може змінити її сприйняття і точку зору. Я вважаю, що, користуючись "службовим становищем", просто терти пости з якими незгідний -- це підлий шлях нинішньої влади, який веде лише до більшої конфронтації. А так -- людині відповіли, її не образили, а раптом це допоможе за розум взятись, або хоч не влазити в дискусії, до яких не готовий інтелектуально?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикольно написав, але ти в це хоч на 5% віриш ? Тільки чесно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum діло говорить, а Соромітник просто тролить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Величезна проблема нинішньої молоді -- в відсутності діалогу з ними. На них або просто забивають і заставляють "саморозвиватись", не маючи для того жодного підґрунтя, або "нагинають" їх, заставляючи сприймати певні речі як факт, не пояснюючи чому так і не слухаючи їх власної думки. Але ж відомо з вуст класиків, що істина народжується лише в діалозі :)

Саме тому я вірю, що нормальний діалог і обґрунтування власної точки зору (1) спонукатимуть співрозмовника тебе поважати і (2) можуть змінити його точку зору. Перше можливо лише в випадку, якщо співрозмовник за інтелектом вищий за Kortingа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пост, мовного імпотента, відвів увагу від головного: чому саме зараз відбуваються подібні негаразди, адже наш президент, очікує підтримки на Заході країни, а тут електорат подібних метаморфоз не зрозуміє і не підтримає... а це мінус для нього відчутний. І ще, в Києві тому ж цілком нормально люди відносяться до укр.перекладу, дубляжу, особливо діти та мультфільми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

korting пішов в бан на 30 днів за образи на адресу адмінскладу форуму (до якого відносяться і модератори) в приватних повідомленнях. А я відповім йому тут:

...

Він ж був забанений чи я пропустив факт розбану Курортінга?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пост, мовного імпотента, відвів увагу від головного: чому саме зараз відбуваються подібні негаразди, адже наш президент, очікує підтримки на Заході країни, а тут електорат подібних метаморфоз не зрозуміє і не підтримає... а це мінус для нього відчутний. І ще, в Києві тому ж цілком нормально люди відносяться до укр.перекладу, дубляжу, особливо діти та мультфільми.

а для чого йому підтримка і розуміння?

для "чесних виборів"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шото ти,Вадік,швидко у взрослі записався:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справа в тому, що і на сході, в традиційно про-регіональних областях, рейтинг нашого, пробачте, президента суттєво впав останнім часом і на сьогодні він там не має одноголосної підтримки. А розширення впливу російської мови може хоч якось укріпити його позиції, і це для нього важливо, оскільки здобути хоч якісь вагомі голоси на заході він так чи інакше може лише шляхом фальсифікацій або застосування адмінресурсу.

З іншого боку, я більш ніж впевнений в "підкилимних" домовленостях між Януковичом (або людьми, які ним керують) і Путіним про знищення всього про-українського: освіти, культури, ефірного мовлення, історії. Видно, він має якісь обіцянки від "північного брата" стосовно підтримки на виборах або стосовно якихось фінансових чи політичних дивідендів.

Шото ти,Вадік,швидко у взрослі записався

ну так не 16 же мені, і навіть не 25, а все ж більше 30ти на пару років :)

Ну а окрім того, четверо дітей заставляють дорослішати, принаймні в плані виховання підростаючого покоління :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саня, в тебе дуже збочене поняття троллінгу.

по темі:

янукович і ко вже давно зрозуміли що на нас можна їздити як завгодно. За два роки вони поступово паплюжили все що нам рідне.

тому зараз вони починають робити все для задоволення ідейних "потреб" сходу. Адже треба хоч частину обіцянок виконувати.

.

оффтоп, але як пост з теми яка буде створена після виборів і є логічним продовженням даної

Там бидлу скажуть знову що "ета такой флешмоб - западенци протів нас русскіх. нада слать смскі і в бюлєтнях галочкі ставіть за ПР" і ті є*лани попруть з криками "спасай расєю і славу наших дєдов" на вибори.

.

А ми тіпа умні і горді скажемо шо вони всі дурні, то апчє падстава і не підемо на вибори бо там варіантів нема... за нас проголосують як треба... ми погавкаємо на форумах і зхаваємо то як належне.... як минулого разу.

P.S.: я не песиміст... просто вже втомився щось комусь доказувати... всеодно у всіх своя "думка". та і діалог варто вести коли є шанс що тебе почують і прислухаються.

P.P.S.: ....це ж наєзд, я ж дєйствітєльно умний і гордий, живу в демократичній державі і посєму маю право не ходити на вибори і потім срати на інших що вони проголосували не так як нада. Мене абасрали. Поставлю мінус і напишу 20 постів шо Соромітник нєправ вкорні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скачати окремо дубляж, ресурси, поділіться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://toloka.hurtom.com/

Є напевно все що озвучувалося українською. їх команда і сама переклади робить

Хоча раз в цій темі пост, то скоро вони можуть стати просто архівом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S.: я не песиміст... просто вже втомився щось комусь доказувати... всеодно у всіх своя "думка". та і діалог варто вести коли є шанс що тебе почують і прислухаються.

і як завжди чомусь зовсім не враховується варіант, що може хтось правий..

лише "втомився щось комусь доказувати", ніхто не прислухується.

Спочатку задайтеся питанням чи прислухуєтеся ви :)

вибачте за оффтоп, не втримався :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, прислуховуюсь завжди - бо це єдиний спосіб розвиватися.

і радує що періодично все ж трапляються люди які аргументовано можуть підправити хід думок і точку зору на деякі речі. Але це в реалі а не на форумі... а тут просто срач.

P.S.: якщо хтось зміг аргументами (реальними фактами і даними) змінити вашу думку, значиться вам читати мій підпис - він про вас. Бо власна думка - то не то що ви десь почули (бабуся, телевізор, школа) і присвоїли. Це - те що ви осмислили і багато разів відточили дискусіями. І якщо все робили правильно - то пошатнути її буде дуже важко. А більшість же постів форуму гарно охарактеризовує російське слово "высер" і то вже напевно не моя думка а страшна реалія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тьфу ти. Я щось провтикав, що тема в політиці.. думав у відео.. Вибачте.

Здається мені, що контору (що переклади робила) могли накрити за антипрезидентську пропаганду, чи щось подібне. Сам Гарант он як намагається державною офіційною розмовляти. Не зовсім добре виходить. Але ж спроби робить!! І не думаю, що світова спільнота дозволить вбивати історичну мову. Мову Кобзаря та Лесі Українки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, спільноті скажуть що газу не буде - і переключиться вона на захист жуків-носорогів чи ще яких комах десь в африці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикро що тільки одна студія дублювала фільми в таких масштабах. Якби їх було хача б 2-3 то вони б так просто не придушили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...