Перейти до змісту

Знайшли покинуте немовля. Дитина у тяжкому стані

sashulya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Покинуте немовлятко знайшли на території Волинського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, що на вулиці Кравчука у Луцьку.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

Новонароджену дівчинку побачила працівниця закладу, котра прибирала навколишню територію. Дитина знаходилась у поліетиленовому пакеті і була загорнута у два рушники рожевого та білого кольору.

Працівники реабілітаційного центру про знахідку відразу повідомили правоохоронцям і, звісно, викликали швидку. Наразі немовля перебуває у неонатальному центрі Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

Зі слів медичного персоналу, дівчинка перебуває у тяжкому стані, оскільки даються в знаки наслідки переохолодження.

За цим фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 135 (Залишення матір’ю дитини у небезпеці) Кримінального кодексу України.

http://www.volynnews.com/news/extreme/znayshly_pokynute_nemovlya_malya_u_tyazhkomu_stani/

Опубліковано

всіх хто родив недавно викликають в міліцію, щоб здати відбитки пальців.

десь біля 2-3 тижднів тому, було знайдено немовля в Ковелі.

не розумію таких мамаш... стріляв би на місці. Шкода, що таких жителів планети не знищив природний відбір!

СКАТІНА!

Опубліковано

так є, але якшо мамаша родила поза межами лікарні, про те вікно вона не знає

Я двічі родила в лікарні, але вперше чую про якесь вікно.

Опубліковано

Щойно приходив дільничий, опитують жителів чи не проживають у під"їзді/будинку вагітні (чи вже не вагітні) жінки.

Я в таких випадках "радію" тому, що доля позбавляє таких малят від їх матерів (ні, скоріше жінок, які народили). Це страшно. Дай Боже маленькій здоров"я і гарну долю та родину в майбутньому.

Опубліковано

Меня больше добивает, то что кроме как во двор выкинуть маленького не додумалась..... Неужели тяжело подкинуть под двери квартиры, позвонить и убежать. Так хоть бы переохлаждения не было.

Опубліковано

Единственно, чем я могу себе это как-то об"яснить (не оправдать!) - это тем, что роженица может быть невменяемой какое-то время. А иначе не знаю, как такое чудовище земля носит

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...