Перейти до змісту

скарга на модератора MANJAK11

lancer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

шановіні бордовці, все началося з того що я продава два блока живлення для свіча.Виявилося так що один блок був не робочий про це ви можете почитати в цій темі (чесно кажучи я сам не знав що він не працює) коли я пояснював покупцю свої недоліки, ( що вибачте я незнав що він не робочий) ми дійшли до серйозної сварки. Він почав ображати мене що я його хотів кинути на 15 грн. Це не правда. Суть в тому що коли я йому поснював геть в самому кінці цієї теми то моїх два повідомлення безслідно пропали. Мені цікаво це так в правилах пише що можна модераторам видаляти повідомлення?? MANJAK11 я це запитую у вас, тому що ви закрили цю тему після 5 разу як я вас просив поясніть мені будь ласка!?!?!?

Опубліковано

РО 14 дней. Расходимся.

Напоминаю, что обсуждение действий модератора, а тем более публичное - запрещено.

Опубліковано
Перемен! - требуют наши сердца.

Перемен! - требуют наши глаза.

В нашем смехе и в наших слезах,

И в пульсации вен:

"Перемен!

Мы ждем перемен!"

РО 14 дней. Расходимся.

Напоминаю, что обсуждение действий модератора, а тем более публичное - запрещено.

Такі да, но єсть преценденти, і прятать мусор уходіть від проблеми, це не рішити проблему.

Да канечно, фсе вапроси : в лічку, лічном порядке, без горючого не решить - дик от кого прятятцо, ль от общества ? Стидна ? Не, не стидна, на держи пацан РО за нормальний вапрос "Где сообщенія". Похоже в шутке о продаже форума донецкім єсть коєчто, продалісь і продалі...... человечность общенія, наліцо толітарізм. Віват Донбас :0150:

Опубліковано

я взагалі в шоці Ро дали просто так, за те що його повідомлення повидаляв хтось? яка різниця модератор це чи ні це людина тоже, яка поступила не вірно

Опубліковано

і в мене десь пропав 1 бал репутації.....чувствується рука "вишеупомянутого", хоча може і помиляюся.

Опубліковано

Мені так подобаються "правдокачатєлі" на різних форумах. Правил, зазвичай, не читали й кіпіш на рівному місці роблять.

Коли ж вони зрозуміють, що їх ніхто не примушує відвідувати форум й можна просто не заходити...

Опубліковано

Мені так подобаються "правдокачатєлі" на різних форумах. Правил, зазвичай, не читали й кіпіш на рівному місці роблять.

Коли ж вони зрозуміють, що їх ніхто не примушує відвідувати форум й можна просто не заходити...

Ну ну, хто зна як би ви вчинили попавши в таку ситуацію....

Ну але ж звісно ви б і не попали в неї...ви ж уважно читаєте правила, і взагалі за диктатуру =)

а по суті чому тема то відкрита досі? давно пора клоуз....

Опубліковано

Вiдповiдаю:

1 Звернення особисто до мене в приват було два рази (а не 5)

2 Особисто вам ТС, в слiдуючий раз, за образи iнших користувачiв буду лiпити бан на мiсяць, замiсть того, щоб просто пост скрити

3 Оскiльки пiсля ваших бурних вияснень вiдносин особисто менi так i не було ясно, чи купля/продажа сталася i чи були вирiшенi остаточно всi фiнансовi питання то я й спитав, чи повернутi грошi ( перед тим як тему закрити)

4 Ви ТС мабуть вирiшили, що раз я вас не покарав ранiше за хамство на цiлком слушнi зауваження по поводу непрацюючого товару, то можна й далi хамити, за що я вас знову ж таки не покарав , а просто видалив пост

5 Коли вияснилось, що всi фiнансовi питання вирiшенi то я тему закрив

Опубліковано
Ну але ж звісно ви б і не попали в неї...ви ж уважно читаєте правила, і взагалі за диктатуру =)

Як би вас це не дивувало, але я чомусь не потрапляю в такі ситуації.

Не підкажете, що я роблю не так?

Опубліковано

Каг фсігда подобні теми остаютцо за бортом по причинам: 1- я умней/тупей срача промолчу ато могут срок впаять, 2- я покажу свою солідарность к власті падліжу попец да потдаківать мастак, 3 - мне пох скажу что думаю і це того стоіло :), 4 - чо за тут фсякіє гонят, етого в бан, тому плюс, тому РО, клосед і в треш, дело зделано.

рисуночег на закусь.

comics_ZHirinovskij_orig_1333637891.jpg

Прасіл с 30 березня закрить 3 теми, каждий день большущими буквами по центру, троль правіла 3.7 і 3.7.1 завіс....вроде апаю же без ізмененія цени а с другой прашу закрить, каг же бить, где істіна...скажите дорогие (купі/продай Модерируется:)Zheny@, Plum, ursa, Shkoder, difoto, Zevs_Isver - почему моя просьба только сігодня била виполнена. Что так долго....

Я панімаєш лі чту правіла і другіх форумоф, в коєчем лутше....к прімеру...єслі ти ділер-селер - разрешеніє в пару рубліков, єслі обичний селер - то хоть у тібя +100500 товара тема должна бить одна.....і самое главное..какогото чорта невозможно простим смертним редактировать свой 1 пост(лень настроіть групи і доступ я так паніма).

Пасібкі за вніманіє.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...