Перейти до змісту

Вивчу попит на сайт "відкладених покупок"

MACCEN

Сайт "відкладених покупок"  

59 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

прикольно, "чьо ви мене парафіните з тьотями" і "дай телефон тьоті" :)

конкурентів не здаю :) звичка з роботи :)

і нікого я не парафіню, ви ж тему створили для обговорення - то я і обговорюю, вказуючи на недоліки вашого варіанту для мене як клієнта.

P.S.: Завжди мріяв так компи продавати :) бабло вперед, товар через 2 тижні, гарантії не даю.... даж на то що то комп. хех, мені таке навіть не снилося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 112
  • Створено
  • Остання відповідь

прикольно, "чьо ви мене парафіните з тьотями" і "дай телефон тьоті" :)

конкурентів не здаю :) звичка з роботи :)

Тоді будь ласка запитайте вартість кросовок, які я скидав раніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відкіля вона знає скільки вони важать... на сайті здається такої інфи нема.

зазвичай розрахунок простий: ціна з сайту + 61,5грн за кіло.... ну і там ужо моя доставка з Києва як собі надумаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зазвичай розрахунок простий: ціна з сайту + 61,5грн за кіло.... ну і там ужо моя доставка з Києва як собі надумаю.

Я Вам кажу їхню вагу, а не запитую. Даю всі дані - скажіть вартість товару по приходу мені в Луцьк. А то складається враження торгів на ринку - "Фраза - Ой а там дешевше. Відповідь - принесіть чек і зроблю ще меншу ціну. Фраза - а там чека не дають"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам аби поговорити тільки :) 61,5 грн кілограм? і все?

Добре, я кулю гантелю 10 кілограмову наприклад яка важить 10 кілограм, за 10 фунтів:

Рахуємо:

Ваша тьотя: 10*13,1*61,5 = 746 грн гантеля в Києві + пересилка в Луцьк

Я би привіз за: 10*13,3+27% (комісійні)=169 грн. (вага така обговорюється окремо, то скажімо ще б взяв би я за таку вагу 150 гн.)

Всього з вас ціна: 169+150=318 грн.

Різницю бачите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хіба я заставляю вас там гантелі купувати ? :)

я там одяг купую, і мені купити там буде значно дешевше. Розрахунок проводити не буду, думаю самі порахуєте на футболках чи вітровках (по 20-40 фунтів скажімо) для контрасту з гантелями.

І так, гроші беруть лише за вагу. Думаю варіант з гантелями можна обговорити, але мені то не цікаво.

Я запитав в ТС за набір дорожніх сумок і він поморозився бо місця багато займають і недорогі. Думаю ви так само зробили б. Так що не треба казати де вигідніше... всеодно не будете робити те що вам не зручно і можна не робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажіть ту "тьотю" сам буду купляти, допоможіть людям, знайти щось дійсно краще, я не проти... сам хочу багато що купити, що не шлють нам сюди взагалі, або в європу.

З США наприклад хочу купити пару ноутів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі, тема то в розділі Флуд а не торгівля :) так що не треба казати що я багато пишу :)

по закупках з США в мене кум виступає, і також через когось з Києва... хоча є ж люди які тим в Луцьку займаються.

Навіть не знаю чому так, мо столичні менш жадні :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден, по футболках вартістю від 30 фунтів різниця відчутна. Але зі всім решта - не бачу суттєвої різниці. В основному, ну особисто мене, на сайтах цікавлять розділи SALE, або сайти, з меншими цінами, як 30 фунтів за футболку. І наприклад з взуттям теж тьотя в прольоті.

Хоть тема і у флеймі, проте не розумію доцільності Вашого повідомлення про тьотю. Це аргументований торг? Тоді не видно конкретний товар, який Вас цікавить( та і повідомлення було б мабуть не таким). Чи можливо це просто думка про форумчан - і своїм повідомленням Ви можете поділитись інформацією з форумчанами, які замовляють через інтернет, про дешевшого посередника - так тоді напишіть контакти тьоті. А так, Ваш пост - це фраза типу - Ви всі "олені" купуєте під 27%, а я такий модний під 0 і плачу тільки за вагу.

Хоча, може Ви образились на на ТС, що відмовився привезти Вам бажані речі("нізачьот" йому, є умови треба дотримуватись, але то його право) Але знову ж таки, хочете відбити в нього клієнтів - дайте контакт тьоті, можна в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НАРОД просить Тьотю в студію!!!! :0163:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок дорожніх сумок "Соромітник" якби ви у "тьоті" замовляли вони б вам вийшли, вага там десь приблизно 15 кг. тоді множте ціну доствки на 15*61,5=922,5 грн. це для вас нормально :)

Тоді чому ви у мене запитували ціну, а не працювали зразу через свою "тьотю" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви що, діти ? якого ви до**алися до тьоті. Мова йшла не про тьотю, а про те що люди які серйозно тим займаються не беруть передоплату 100% і без напрягів роблять повернення грошей за брак чи інші косякі. А ви заміть того щоб пояснити чому такі хитрі - почали чіплятися до ваги і т.п. Не треба перекручувати - я спеціально в пості виділив те на що варто звернути увагу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

люди які серйозно тим займаються не беруть передоплату 100% і без напрягів роблять повернення грошей за брак чи інші косякі

+100500

я багато купую через інтернет, але завжди оплата на місці після огляду товару...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мова якраз йшла про тьотю, яку Ви, шановний Соромітник, вигадали, так як не можете дати її контакти, «спригуючи» на виділені собою фрази.

В чому хитрість ТС? В 27% чи в передоплаті 100%?

Якщо в 27%, то дивіться пости вище. Якщо в передоплаті, то «люди які серйозно тим займаються» передоплату беруть. Хай не 100%, але 10-20-50% беруть. Не беруть передоплату тільки з постійних клієнтів. Принцип в торгівлі під замовлення – «Ничто так не укрепляет доверие к человеку, как предоплата» Тому, саме вона є гарантією того, що Ви заберете замовлений товар.

Стосовно браку і знижки без напрягів 50% за косяки і тд – НЕ ВІРЮ. Що та ж тьотя вважає браком? Якщо ж «тьотя» існує і в неї дійсно описані Вами умови, то вона або дилетант або має багато лишніх грошей. Тому що, наприклад, зараз в ZARA дуже багато речей приходять з «стирчащими» нитками – це теж брак чи косяк. Нитки обрізати не проблема, але написати тьоті що це брак і отримати знижку 50 % теж можна.Невже зробить знижку.

Так, ТС хитрий, бо хоче отримати винагороду за свою роботу. Умови він написав, причому написав в іншій темі, яка до цієї має відношення хіба що особою ТС.

Вам не подобаються умови – проходьте повз, купуйте в тьоті, дяді, дєда, баби, на базарі, в будь-якому іншому місці. Написали, що купуєте на кращих умовах(про етику і культуру мовчимо)- так будьте добрі дайте контакти, щоб і форумчани теж купували(чи в Вас самооцінка піднімається, бачачи, що Ви хитріший, розумніший за інших, які купують в ТС)

П.С. Виробники молокопродуктів теж хитрі. Купують молоко в селах по 2 грн максимум, а продають на прилавках в магазинах по 8 грн. Так, давайте – вперед кричати які вони хитрі.

П.П.С. В темі просили дати відповідь на три запитання. І все. Думки про цінову політику MACCENа – до нього в відповідну тему.

Можете зробити чи запропонувати щось краще – пропонуйте, а не можете – то краще промовчте. А то таких мастаків, які самі ні на що не здатні, але коли треба щось чи когось обісрати, дискредитувати і т.д – то вони в перших рядах, в нас вистачає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Складається стійке враження, що MACCEN та melonbet одна особа, або разом займаються бізнесом. Це тільки мені так здається?

Можете зробити чи запропонувати щось краще – пропонуйте, а не можете – то краще промовчте. А то таких мастаків, які самі ні на що не здатні, але коли треба щось чи когось обісрати, дискредитувати і т.д – то вони в перших рядах, в нас вистачає.

Якусь ви таку єрунду пишете, та ще й з притензією на розум)) ТС сам створив тему, для обговорення бізнесу, яким планує займатись, тому ваші хамовиті зауваження "міма каси"...

Так, ТС хитрий, бо хоче отримати винагороду за свою роботу.

Те що він заробляє, якраз нормально. Хитрість в тому, що людина не бере на себе жодної відповідальності, не вкладає жодної копійки й ще хоче, щоб все було на довірі. Так буває лише в країні, де Буратіно гроші закопував...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Віталійович - Вам здається. Не одна особа, спільним бізнесом не займаємось, навіть не знайомі. Просто ця тема мені теж цікава, як і думка форумчан. ТС створив тему для обговорення власної ідеї бізнесу. І його зовсім не цікавить, що десь є тьотя, в якої дешевше чи кращі умови. Він описав свої, і мабуть, хоче вислухати зауваження по них, а не "наєзди". Невже так важко дати відповідь на три запитання і при бажанні нижче аргументівати їх, хоча б так, як Ви пишете в своїх повідомленнях "я багато купую через інтернет, але завжди оплата на місці після огляду товару..." Тобто для Вас проблема в тому, що є передоплата, хтось переживає за брак. Тема, впевнений, створена з метою дослідження думки. Потім, проаналізувавши думки форумчан, можна виробити умови і знайти індивідуальний підхід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Віталійович - Вам здається

Ну тоді вибачайте))

Тобто для Вас проблема в тому, що є передоплата

Питання не в передоплаті, а у відсутності будь-яких, елементарних гарантій.

Все до чого зводиться "я не надурюю - бо не надурюю" та "я не примушую у мене купувати"...

хоче вислухати зауваження по них, а не "наєзди"

А хто визначатиме де межа між зауваженнями та наєздами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю наєзд - це перехід на особистість ТС. Ну до чого фраза "ТС хитрий і тд". Питання гарантій і браку - якраз самі актуальні. Ви хочете отримати гарантії, що Вас не кинуть, я б в свою чергу хотів би мати гарнатію, що Ви потім не відмовитесь від замовленої речі. Того і зараз для себе шукаю компромісні варанти, зокрема хочу знайти їх і в цій темі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви хочете отримати гарантії, що Вас не кинуть, я б в свою чергу хотів би мати гарнатію, що Ви потім не відмовитесь від замовленої речі.

Тоді давайте спробуємо знайти конструктив, як покупець та клієнт.

Я не готовий давати 100% передоплату, коли мова йде про оядг чи взуття, але я реально купую. Що робитимемо?

Якщо мова йтиме про більш дорогі речі (техніка, щось до автомобіля, тощо) я готовий дати 10%, але при гарантії, що гроші не перемістяться до кишені кидалова. Які гарантії тут можете дати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарантія для мене, що Ви купите товар - передоплата. Розмір, звичайно можна обсудити. Гарантія для Вас, що я Вас не кину - не давайте гроші готівкою. Вносьте на рахунок - матимете чек. В разі як пропаду з грошима - це вже кримінальна стаття. Даєте готівкою - можу дати чек про отримання передоплати з печаткою підприємця. Хочете ще більші гарантії - не питання. Укладаємо договір купівлі продажу. Правда в такому разі я б під 27% не возив би, бо розмитнювати доведеться офіційно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я працюю по простій схемі, 100% передоплата, тому що люди бувають різні, можуть потім відмоивтись, або елеиентарно коли приїде товар у людини не буде грошей. Або побачить що ця футболка дійсно не така, яку людина уявлала в реалі.

А по факту, на фото сандалі червоні фірми karrimor, розмір 8, приїхали точно такі самі, і розмір такий самий. Але виявляється у вас розмір то 8, але ці сандалі для вас великі, то що зробите?

Скажете не буду купувати, бо воні мені великі? Я навів просто приклад.

Я не можу бути звинувачений у тому, що обрані вами сандалі великі, а та фірма "великомірить" наприклад.

Як бути тоді? Хто тут правий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даєте готівкою - можу дати чек про отримання передоплати з печаткою підприємця.

Це вже щось...

Як бути тоді? Хто тут правий?

Якщо товар відповідає заявленому на сайті то вашої вини, звичайно не має.

я працюю по простій схемі, 100% передоплата

Я даю вам гроші, а ви що мені, доки товар не приїхав?

п.с. мені здається, що привезення одягу та взуття з іноземних сайтів зі 100% передоплатою й практично без відповідальності - утопія й перспектив в такого бізнесу не має.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому утопія? якщо є відгуки реальних людей, наприклад тут на форумі, то що тут утопічного?

Що я вам не поверну ваші кошти?

Це реально абсурдно так думати, я би ще повірив що ви з іншого міста, а так не бачу нічого "стрьомного" з вашого боку дати мені передплату 100% можу розписку писати якщо вже так власне ви боїтеся, скільки парцюю ніхто нічого не требував.

Та і смисл "наколювати" когось простіше віддати гроші людині, й вибачитись якщо щосьне так - тому що від накладок та ще від чогось ніхто не застрахований.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MACCEN, не скажу нічого поганого про вас чи ваш бізнес. Але й товар зі 100% передоплатою не замовлю й таких більшість...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чьот діалог ніачьом.... хоча то навіть на діалог не схоже - ТС і колега просто торочать своє.

не буває бізнесу в який не вкидаєш бабла, не ризикуєш і лише отримуєш чистий прибуток за те що ти посередник

ото вам і стараються довести.

Невеличкі продажі на малі суми - звичайно будуть бо ж народ халяву хоче завжди.

Але колотити на тому купу бабла наврядчи вийде без якихось серйозних кроків назустріч клієнтам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...