Перейти до змісту

У Луцьку зобразили Януковича-«супермена»

CosmoPilot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

original-z_7947a5a3_500.jpg

На фасаді Галереї мистецтв у Луцьку, що по вулиці Лесі Українки, невідомі зобразили чоловічий силует, який нагадує президента України Віктора Януковича в образі героїв коміксів та фільмів – Супермена.

Як розповіли у галереї, зображення з’явилося з п’ятниці на суботу, тобто з 23 на 24 березня. Його одразу ж замалювали білою фарбою, адже на фасаді не повинно бути будь-яких зображень, зокрема й політичних зображень, пояснили працівники галереї.

Незважаючи на те, що зображення пробуло недотокранним недовго, фото з суперменом, який нагадує Віктора Януковича, або ж Віктором Януковичем, який одягнений, як Супермен, встигло потрапити у інтернет.

original-DSC_0004_500.jpg

©http://www.volynpost...vycha-supermena

Опубліковано

пацани, так наліпіть у себе в залі і любуйтеся - нафіга ж людям стєнкі то мазать непотрібством, а?

улічное ісскуство

Опубліковано

nd_

пацани, так наліпіть у себе в залі і любуйтеся - нафіга ж людям стєнкі то мазать непотрібством, а?

Ви ето,про трафарет сказали? Чи може...

Опубліковано

про трафарет... ще по вулиці Б. Хмельницького дівчина на стіні будинку красиво зроблена...

Опубліковано
Його одразу ж замалювали білою фарбою, адже на фасаді не повинно бути будь-яких зображень, зокрема й політичних зображень, пояснили працівники галереї.

От імбіцили. Морду ліца замалювали і щітаєця шо на фасаді вже нема "будь-яких зображень".

Опубліковано

мда... мені не зрозуміти цього стріт арту хоча як мистецтво стріт арт мені подобається, тільки коли щось гарне а не "васьялох"

Опубліковано

Для протоколу:

Нє ну то я так образно сказав, я нашого бабуна-президента не хотів образити....

Ніби часи великих репресій закінчились та і влада не та, одні мавпоподібні там сидять...

ЗІ ребутну я модем від гріха подалі...

Опубліковано

.

мда... мені не зрозуміти цього стріт арту хоча як мистецтво стріт арт мені подобається, тільки коли щось гарне а не "васьялох"

Здесь дело не в стрит-арте не в искусстве , Тут немного другое, Во всех странах , граффити считается вызовом власти , системе .

Может я не прав ?

Опубліковано

Здесь дело не в стрит-арте не в искусстве , Тут немного другое, Во всех странах , граффити считается вызовом власти , системе .

Может я не прав ?

То что во всех странах считается в Украине считаться обязательно не обязано.

Опубліковано

Ну можливо ще так.Спочатку заляпані Біг-морди,тепер трафарети з Супер-Вітьою.Не тільки ж на кухнях бурчати.Форма громадського спротиву.Має право на існування.Хоча дійсно,не гарно,коли на фасадах будівель.

Опубліковано

Ульо, панове.

Спостерігаю подібну куйню на протязі останніх 15-20 років. На стінах з'являються Цой, Висоцький, СС Галичина, Бандера, Комунякі, ЮщенкоТак і навіть Романюк, так що дуже дивно, що Вітьок з'явився тільки зараз, хоча покращення життя триває не перший рік.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...