Перейти до змісту

Шукаємо менеджера ЗЕД.

nataliya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Луцьк. Компанія: виробництво, імпорт, експорт. Шукаємо менеджера ЗЕД. Впевнене знання іноземних мов (бажано англ + нім) так само як і бажання вчитися новому обов`язкове! Досвід офісної роботи бажаний.

моб.офісний 0503780616, Оля.

Опубліковано

Що за компанія? Умови праці? З/п (тільки не треба писати - за результатом співбесіди)?

Умови - офіс звичайний: комп, факс, телефони, сканери, копіри, колектив молодий, дружній, не великий. З\п залежить від працівника. випробовувальний термін 2,5 т.грн.

Співбесіда мало на що впиливає, лише може показати чи дійсно людина знає мови... і то не завжди.

Опубліковано

який рівень знання іноземної необхідний? Оскільки досить специфічне п-ство, то відповідно й іноземна необхідна не проста розмовна, а зі техн. термінологією?

Опубліковано

який рівень знання іноземної необхідний? Оскільки досить специфічне п-ство, то відповідно й іноземна необхідна не проста розмовна, а зі техн. термінологією?

Абсолютно вільне володіння іноземною мовою, бажано двома. Це означає людина бере газету і читаючи перекладає... Термінологія учиться.

Опубліковано

Що за контора? Чи це таємниця?

читаємо уважно попередні пости...

ддля офісної роботи уважність НЕОБХІДНА!

Опубліковано

чи э можливість дипломованому менеджеру без ідеального знання англійської мови,тобто знання граматики га тверду 3,й багатий слвоарний запас=англійцська дуже подобається,й є бажання вивчити для ідеальності влаштуватись?все інше ну просто бачу себе у ваому колективі))

Опубліковано

чи э можливість дипломованому менеджеру без ідеального знання англійської мови,тобто знання граматики га тверду 3,й багатий слвоарний запас=англійцська дуже подобається,й є бажання вивчити для ідеальності влаштуватись?все інше ну просто бачу себе у ваому колективі))

що означає "дипломований менеджер"? і з друком теж не все гладко?

Опубліковано

Я думаю, однозначно :)

Опубліковано

запарафінили мене)) -дипломований,це вища освіта по спеціальності "менеджер огранізацій",з друком,писав-на емоціях.

Опубліковано

Досі під емоціями (ібо навіть гугл незнає такої спеціальності)? Може й мені повезе? :) Освіта, щоправда, технічна, але рівень володіння мовами (в т.ч. рідною) дещо вищий.

Опубліковано

Видно емоції пруть у звязку з весною? :_02:

А у гугла теж видать весняна криза, раз невзмозі дати відповідь на запит "менеджер ЗЕД".

Тримай ссилку. Хоч почитаєш що це.

Опубліковано

Боюсь, мене не так зрозуміли. Це питання адресувалось іншій людині.

А гугл не видає (принаймні, на першій сторінці) результатів по "спеціальність менеджер організацій".

прошу вибачення за оффтоп

Опубліковано

Правильно - видає в контексті професії, роботи, резюме.. А користувач вище вжив як назву спеціальності.

Опубліковано

працівники технічних професій, такі які бажають вчитися та працювати завжди потрібні. резюме можна надсилати за адресою: [email protected]

Мінус у нас, що виробництво знаходиться в Рожищах. але плюсів на багато більше...

Офіс в Луцьку.

А про менеджерів - у нас в Україні підмінене значення даного слова, яке перш за все мало на увазі "управлінець"... Так само як відповідь на питання володіння мовою - "вільно" не завжди означає вільно... люди з червноними дипломами прекладачів - які пів-сторінки інвойса перекладають по 2 години, і т.д.

• Адміністратори
Опубліковано

Самі заспокоєтесь, чи допомогти?

p.s. "зовнішньоекономічна діяльністю фірми"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...