Перейти до змісту

Потрібен електрик !!!

Kruk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Більш підходящого розділу не знайшов.

Дома сталася халепа - перегоріла проводка (в розподільчій коробці). В результаті ванна та кухня без електрики.

Потрібно все поскручувати, а сам я не по тому. Допоможіть знайти шарящу людину, щоб мені допомогла. Може хтось порадить якусь контору, тощо. Бажено з тверезими електриками в яких прямі руки і голова варить.

Опубліковано

Прикиньте - сам замутив. Не чекав від себе такого, але надоїло сидіти без світла, а знайти когось не вийшло.

• 2 року потому...
Опубліковано

щоб не відкривати нову тему напишу тут.

власне в квартирі проблеми з електрикою.

потрібен толковий електрик,в якого руку ростуть в правильному напрямку.

вищевказана контора "аварійний вихід" вже не працює.

підскажіть координати нормального електрика!!!

наперед дякую 

Опубліковано

в мене 4 пробки. при навантаженні (комп, стір.машинка і т.д.) пробки вибивали, хоча і стояли 16 амперні.

останній раз вибило і при включенні пробки світло всерівно не зявляється. пробки міняв, все-рівно таж проблема.

потрібно глянути професійним оком!

Опубліковано

Судячи по тому що в тебе ще пробки стоять напевно ти живеш в "хрущовці" а в старих будинках слабенька проводка, то шо ти поміняв пробки на 16А то добре але ще нада окремий кабель до стіральної машинки вести, січенням не менше 2,5 квадрата, а те що незявляється світло навіть при заміні пробок то це десь той старий кабель перегорів, нада шукати, можливо прийдеться стіни довбати :)

Опубліковано

Скоріше за все згорів кабель (в стіні чи ше десь), це все треба шукати, а пробки незнаючи січення кабелю міняти так не варто, можлива пожежа.

Глянути можна, але якщо абель в стіні згорів - це не допоможе.

Якщо що в ПМ

Опубліковано

Якщо братись проводку міняти, то тут тре' не забути про провід заземлення, в т.ч. і для компа, і для стіралки.

Опубліковано

а в ЖЕК звонить не пробували?

в мене було так шо більше телєвізора і світло в двох кімнатах невключіш все почінає тріщяти....набрали в Жек прийшов толковий хлопчина все зробив!!дуже якісно!!

• Адміністратори
Опубліковано

"вибивають пробки" - які саме пробки стоять? Бо якщо вони мають поганий контакт з гніздом - то контакт буде грітись і від цього спрацьовуватиме автоматичне вимкнення. Принцип простого автомата термічний. Чи то струм протікає більший ніж потрібно чи то контакт нагрівається із-за поганого контакту передаючи тепло автомату.

Автомат, який вкручується в патрон:

320003.jpg

саме таким страждає, якщо його центральний контакт у вигляді гвинта з напівклуглою шапкою.

Звідси площа контакту дуже мала - грітиметься.

Або провід в місці підключення до автомата прогорів, має поганий контакт.

Вихід - перевірити контакти, підключення кабеля гвинтовим з'єднанням, викинути автомати що на картинці(якщо такі використовуються) і поставити автомати єврозразка на DIN рейку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...