Перейти до змісту

Як прив"язати приватбанківську картку до PayPal?

Рекомендовані повідомлення

ну от і пора[censored].

поповнення твоєї інтернет карти на 100 доларів = 101* 8,19 = 827,19 грн (доллар по вигідному курсу на сьогодні)

попвнення з гривневої карти на 100 доларів = 100 * 8,24 = 824 грн (доллар по максимальному курсу, з запасом)

тобто з гривневої поповняти вигідніше (+ різниця курсу, теоретично має повертатися в кінці місяця).

Ти мене геть заплутав. Інтернет карту ми поповняємо, все правильно. Тільки курс мене не цікавить, в мене долари - відсоток від депозиту.

А гривневу нам нащо поповняти? Гривні на ній і так є, це зарплатна карта. А в долар їх переводить Приват при передачі Пейпелу, а там курс зовсім цікавий.

Даю виписки з минулих покупок за серпень:

вартість товару 1,93$, а з гривневої зарплатної карти зняло 16,84

0.98$, зняло 8,54

2$, зняло 17,49

пояснюю детальніше: треба зробити покупку на 100 доларів. При здійсненні її через долларову треба купити 101 доллар по найвигднішому курсу і туди покласти. Ти витратиш 101* 8,19 = 827,19 грн (доллар купиш сам по вигідному курсу на сьогодні).

При здійсненні покупки, через гривневу карту, в тебе зніме з карти 100 * 8,24 = 824 грн (курс доллара найвищий, на сьогодні)

14.10 робив покупку услуги: paypal *buyincoinsi покупка товара/оплата за услуги paypal *buyincoinsi - 7.59 USD - 61.96 UAH

подвійна конвертація виключена?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При здійсненні покупки, через гривневу карту, в тебе зніме з карти 100 * 8,24 = 824 грн (курс доллара найвищий, на сьогодні)

Звідки такий курс?

Виклади скріншот з приват24

подвійна конвертація виключена?

Як, по-твоєму, може бути подвійна конвертація з гривневої карти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Підкажіть, як краще вказувати свою адресу на ebay - українською чи англійською?

Англійською.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Депозит закінчився, картка залишилась. Спочатку лоханувся, ввів не той код, трохи позадовбував підтримку Привата, але потім виправив свою помилку. Картка - гривнева, знімає з неї по курсу Привата (якщо виставити правильні настройки).

Який тип карти (Visa, MasterCard)? В мене MasterCard (Maestro), також депозитна, тільки доларова, не можу підключити в ПейПел - пише що дана карта не підтримується, з зарплатною Віза Електрон таких проблем немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, як краще вказувати свою адресу на ebay - українською чи англійською?

Хоч відповідь вже дали але наголошу тільки англійською.

З.І. Роки 3 тому навіть проводив експеримент: до назви держави дописав дві літери на кирилиці (Ukraine УА) вони були і в декларації тільки краказяблами, короче корейці (та й китайці, європейці, прибалти) шрифтів киричних немають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже прочитав статтю з mobile review - десь вище зсилка була - там писали, що написання кирилицею - то лотерея, може дійти, а може не дійти. Цікаво тільки, якщо у мене номер будинка з літерою, наприклад, "В", то по англійськи треба писати "V"? Наша пошта нічого не наплутає?

Я би порадив частіше перевіряти номер замовлення, і коли воно з’явиться в Києві то за 2 дні вже буде і дома можна пошту трусити по номеру, а не повідомленням в скринці.

А взагалі такого роду позначення пишуться у відповідності з офіційною траснлітерацією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...