Перейти до змісту

Як прив"язати приватбанківську картку до PayPal?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну от і пора[censored].

поповнення твоєї інтернет карти на 100 доларів = 101* 8,19 = 827,19 грн (доллар по вигідному курсу на сьогодні)

попвнення з гривневої карти на 100 доларів = 100 * 8,24 = 824 грн (доллар по максимальному курсу, з запасом)

тобто з гривневої поповняти вигідніше (+ різниця курсу, теоретично має повертатися в кінці місяця).

Ти мене геть заплутав. Інтернет карту ми поповняємо, все правильно. Тільки курс мене не цікавить, в мене долари - відсоток від депозиту.

А гривневу нам нащо поповняти? Гривні на ній і так є, це зарплатна карта. А в долар їх переводить Приват при передачі Пейпелу, а там курс зовсім цікавий.

Даю виписки з минулих покупок за серпень:

вартість товару 1,93$, а з гривневої зарплатної карти зняло 16,84

0.98$, зняло 8,54

2$, зняло 17,49

пояснюю детальніше: треба зробити покупку на 100 доларів. При здійсненні її через долларову треба купити 101 доллар по найвигднішому курсу і туди покласти. Ти витратиш 101* 8,19 = 827,19 грн (доллар купиш сам по вигідному курсу на сьогодні).

При здійсненні покупки, через гривневу карту, в тебе зніме з карти 100 * 8,24 = 824 грн (курс доллара найвищий, на сьогодні)

14.10 робив покупку услуги: paypal *buyincoinsi покупка товара/оплата за услуги paypal *buyincoinsi - 7.59 USD - 61.96 UAH

подвійна конвертація виключена?

Опубліковано

При здійсненні покупки, через гривневу карту, в тебе зніме з карти 100 * 8,24 = 824 грн (курс доллара найвищий, на сьогодні)

Звідки такий курс?

Виклади скріншот з приват24

подвійна конвертація виключена?

Як, по-твоєму, може бути подвійна конвертація з гривневої карти?

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Підкажіть, як краще вказувати свою адресу на ebay - українською чи англійською?

Англійською.

Опубліковано

Депозит закінчився, картка залишилась. Спочатку лоханувся, ввів не той код, трохи позадовбував підтримку Привата, але потім виправив свою помилку. Картка - гривнева, знімає з неї по курсу Привата (якщо виставити правильні настройки).

Який тип карти (Visa, MasterCard)? В мене MasterCard (Maestro), також депозитна, тільки доларова, не можу підключити в ПейПел - пише що дана карта не підтримується, з зарплатною Віза Електрон таких проблем немає.

Опубліковано

Підкажіть, як краще вказувати свою адресу на ebay - українською чи англійською?

Хоч відповідь вже дали але наголошу тільки англійською.

З.І. Роки 3 тому навіть проводив експеримент: до назви держави дописав дві літери на кирилиці (Ukraine УА) вони були і в декларації тільки краказяблами, короче корейці (та й китайці, європейці, прибалти) шрифтів киричних немають.

Опубліковано
Вже прочитав статтю з mobile review - десь вище зсилка була - там писали, що написання кирилицею - то лотерея, може дійти, а може не дійти. Цікаво тільки, якщо у мене номер будинка з літерою, наприклад, "В", то по англійськи треба писати "V"? Наша пошта нічого не наплутає?

Я би порадив частіше перевіряти номер замовлення, і коли воно з’явиться в Києві то за 2 дні вже буде і дома можна пошту трусити по номеру, а не повідомленням в скринці.

А взагалі такого роду позначення пишуться у відповідності з офіційною траснлітерацією.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...