Перейти до змісту

Відбулось! "Google Chrome обогнал Internet Explorer, - StatCounter"

Dream

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Опера я з тобою форева!

Не вірю цій статистиці: Chrome 32,7%, Internet Explorer - 32,5%, Firefox - 25,8% = 91%, виходить оперою і рештою браузерів користуються всього 9 відсотків??

Підтримую ! Користуюсь виключно оперою, ще ніколи проблем з нею не виникало ! І пофіг шо жре багато оперативки. головне комфортно працювати ! :D:P

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
А хром найшвидший і це для мене головний аргумент.

на синтетичних тестах розроблених самим же гуглом під хром?

швидкість браузерів зараз різниться у мілісекунди, головне - швидкий інтернет і потужне залізо. ніколи Хром на каналі у 512 кб/с не взує ІЕ на каналі у 10 мб/с. Все решта - піськоміряння, діло звички і зручності у користуванні. так само, не можна маленьку Opera Software порівнювати по фінасуванню і можливостях із корпорацією добра (G).

Опубліковано

Хром - став зараз єдиним броузером, який більш менш сносно скролить(лаги рідко) борду на моїй інтеграшці GF8300. Так, що це відкладає вкладення в дискретну графіку і економить мені кошти. Чудовий броузер (йому й тема присвячена)

Якраз в плані скролу сторінок то Firefox робить це найкраще. У інших браузерах сторінки прокручуються не так плавно.

Але для цього треба в налаштуваннях поставити галочку навпроти "Викоростовувати плавну прокрутку"

Firefox.png

Скрол дійсно ще кращий. чудово. Дякую. Викинув Хром.

Опубліковано

вибачте, а чи входить в статистику Опера, якою користуються в мобілках? Напевно, це також треба враховувати. я є прихильником хрома, але в телефоні користуюсь оперою ;)

Опубліковано

вибачте, а чи входить в статистику Опера, якою користуються в мобілках? Напевно, це також треба враховувати. я є прихильником хрома, але в телефоні користуюсь оперою ;)

Не входить. Лише Опера Міні користується більше 150 млн людей, а в Хрома всіх користувачів 200 млн.

Опубліковано

Прохання до адміністрації форуму викласти статистику по браузерам, які використовують користувачі борди.

gmg.jpg

Опубліковано
SunSeth, Зарано радієш Це лише статичний графік. Якщо ж я покажу динаміку...

не важливо. ФФ, як видно, більш стрімко втрачає позиції. Опера поки одноосібний лідер і викликає подив, коли у відповідь бачимо від адміністрації "Оперу фтопку", "викинь свою Оперу" ітп.

Опубліковано

Хром прикольний тим , що вінду зніс , поставив лінукс , чи навпаки, зайшов в акаунт із своїм паролем, і вуаля всі закладки, логіни з паролями, все навіть тема браузера та яка була остання все намісці знову.

Я не кажу що він найкращий, але все просто , і зрозуміло без лишніх обвісів.

А поскільки ще й використовую поштовий ящик від гугла, то взагалі в налаштуваннях видно всі сервіси де була задіяна поштова скриня і можна видалити будь яку інфу з серверів те засвітився.

Головне ПАРОЛЬ НЕ ПРОВТИКАТИ!!!!!! а то прийдеця робити повний сброс і все що нажито не посильною працею пропаде.

Можливо кумусь стане в пригоді:

Я робив так (на всякий пожежний) відкривав вкладку де паролі зберігаюця, відкривав кожен пароль і робив скрін шот сторінки.

По дитячому але надійно.

Опубліковано
Хром прикольний тим , що вінду зніс , поставив лінукс , чи навпаки, зайшов в акаунт із своїм паролем, і вуаля всі закладки, логіни з паролями, все навіть тема браузера та яка була остання все намісці знову.

Вгадай звідки у цього функціонала ноги ростуть і хто перший це реалізував? ;)

Опубліковано

Ні фіга не поняв! Поясніть мені, як в одному повідомленні можуть існувати різні цифри?

Браузер Internet Explorer от Microsoft возобновил рост числа использований в марте после снижения его популярности в последние годы. Доля IE выросла с 52,8% мирового использования браузера в феврале до 53,8% в марте. Об этом свидетельствуют данные Net Applications.

В то же время основные конкуренты Internet Explorer сократили свою долю на рынке. Доля Firefox снизилась с 20,9% до 20,6%, Chrome - с 18,9% до 18,6%, Safari - с 5,2% до 5,1%, а Opera - с 1,7% до 1,6%.

Кроме того, IE9 продолжает постепенно вытеснять более ранние версии. На его долю приходилось 11,4% использования браузера в декабре, 11,6% в январе, 12,6% в феврале и 15,7% в марте.

Что касается мобильной версии, браузер от Microsoft остается далеко позади своих конкурентов, занимая только 0,5% рынка. Здесь доминирует браузер от Apple, хотя доля Safari упала с 61,2% в феврале до 60,5% в марте. Доля браузера от Android снизилась с 18,6% процента до 18,3%, в то время как Opera Mini выросла с 14,4% до 15,4%.

Напомним, браузер Chrome в середине марта впервые обогнал по популярности в мире своего основного конкурента - Internet Explorer. Доля интернет-браузера Chrome достигла 32,7%, Internet Explorer - 32,5%, Firefox - 25,8%.

По данным компании Gemius, в четвертом квартале этого года самым популярным браузером в Украине оказался Opera. Ему отдают предпочтение 34,7% украинских пользователей Интернета. На втором месте у украинцев - Firefox с долей 30%. Третье место занимает Google Chrome, доля которого за последний год выросла на 10% и составила 17%. На все остальные браузеры, которые используют украинцы, вместе приходится 18%.

Опубліковано
Ні фіга не поняв! Поясніть мені, як в одному повідомленні можуть існувати різні цифри?

є три способи подачі інформації - правда, неправда і статистика <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...